Къде в Пловдив - 9

• 74 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!Някой знае ли къде в Пловдив правят антицелулитни процедури с Vela Shape?(изобщо има ли такова място)Ако имате информация и за цените...ще съм много благодарна!Извинявам се ако е обсъждан вече въпросът,но нямам възможност да изчета всички теми.

И аз се интересувам  Peace

За хороскоп - била съм при Светла Балтова - наистина е лекар, астролог и член на Бялото братство. Води се за светило в града по астрологичните въпроси. Аз лично, когато ми се налага, ползвам Муси Дачева - повече ми допада начинът й на работа, много по-ясна и конкретна е. Зависи какво търси човек, защото аз никога не съм искала да ми правят хороскоп просто ей така, а съм питала по конкретен проблем (примерно кога да си насроча операция).

Язък за цветоулавящите кърпички на др Бекман, вече ми липсват.

Може ли телефон на тази г-жа Муси Дачева

# 586
Здравейте. Някой правил ли си е някога във фитнес залата на  Акваленд LPG процедури и дали е доволен от тях?

# 587
Здравейте!Някой знае ли къде в Пловдив правят антицелулитни процедури с Vela Shape?(изобщо има ли такова място)Ако имате информация и за цените...ще съм много благодарна!Извинявам се ако е обсъждан вече въпросът,но нямам възможност да изчета всички теми.

И аз се интересувам  Peace

За хороскоп - била съм при Светла Балтова - наистина е лекар, астролог и член на Бялото братство. Води се за светило в града по астрологичните въпроси. Аз лично, когато ми се налага, ползвам Муси Дачева - повече ми допада начинът й на работа, много по-ясна и конкретна е. Зависи какво търси човек, защото аз никога не съм искала да ми правят хороскоп просто ей така, а съм питала по конкретен проблем (примерно кога да си насроча операция).

Язък за цветоулавящите кърпички на др Бекман, вече ми липсват.

Може ли телефон на тази г-жа Муси Дачева
Ето и сайта с кординати - http://www.temura.net/uslugi/.

# 588
Момичета,от къде да си купя препарата против петна на д-р Бекман?Четох добри отзиви за него.Дреба е изцапала с нещо едно много сладурско пуловерче и от няколко дни се опитвам да го оправя с Вениш и сапун за петна,но без успех.Вие как спасявате дрехите?
Аз използвам OXI Multi Entflecker на Heitmann,вече трета кутия купувам,500гр.е около 6лв.беше,вземам го от САНИ.Пише ,че е за стари,упорити петна и за цветно и за бяло.Досега няма петно ,с което да не е справил,може и за ръчно пране и за пералня.Засега съм много доволна,не разбирам от препарати,но този наистина действа,запазва си цветовете.

# 589
Момичета,от къде да си купя препарата против петна на д-р Бекман?Четох добри отзиви за него.Дреба е изцапала с нещо едно много сладурско пуловерче и от няколко дни се опитвам да го оправя с Вениш и сапун за петна,но без успех.Вие как спасявате дрехите?
Аз използвам OXI Multi Entflecker на Heitmann,вече трета кутия купувам,500гр.е около 6лв.беше,вземам го от САНИ.Пише ,че е за стари,упорити петна и за цветно и за бяло.Досега няма петно ,с което да не е справил,може и за ръчно пране и за пералня.Засега съм много доволна,не разбирам от препарати,но този наистина действа,запазва си цветовете.
Благодаря ти ,ще пробвам и него Peace
Така като се заговори за хороскопи я кажете каква е цената горе-долу ?

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 16:43 от danip

# 590
Малко шантав въпрос, но все пак-къде се продава закваска за кисело мляко?
Във ВИХВП провери ли?

# 591
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намера разнообразие от хубави термоси?

# 592

Дженезис в Мол-а,Двата Щъркела, Юск

# 593
Малко шантав въпрос, но все пак-къде се продава закваска за кисело мляко?
Във ВИХВП провери ли?

Изобщо не съм се сетила за там, мерси:)

# 594

Спорт Депот срещу Баумакс, Джъмбо.

# 595
В  халите също имаше. Там където продават Барбантиа.

# 596
  • Пловдив
Момичета, тези дни мярнах реклама за някакъв спортен център в Тракия срещу католическата църква. Така пишеше на рекламата! Имаше и сайт, ама не го видях! Някой има ли инфо?
Ще съм ви благодарна!   bouquet

# 597
  • Тайна, майна
Със сладкарска горелка да знае някой откъде да се сдобия? От онези - газовите - за крем брюле.
Благодаря предварително!

# 598
Със сладкарска горелка да знае някой откъде да се сдобия? От онези - газовите - за крем брюле.
Благодаря предварително!

Двата щъркела , оня  магазин за професионалано оборудване до писоарите в Капана.

# 599
  • Пловдив
Благодаря предварително!

или по с поръчка от нета http://www.profysonline.com/bg/Products.aspx?CategoryID=39

Общи условия

Активация на акаунт