Къде в Пловдив - 9

• 74 482
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Ски екип купихме тази седмица от ТЦ Аркадия срещу Метро на Росиньол имаше детски екипи и на други фирми, но някои размери липсваха.....

# 571
Обсъждахте преди време безвредни материали за тигани,ако може ми припомнете   bouquet

# 572
Ски екип купихме тази седмица от ТЦ Аркадия срещу Метро на Росиньол имаше детски екипи и на други фирми, но някои размери липсваха.....

Днес ходихме до там, имаше якета, но гащеризони не намерихме, само един  панталон, но аз предпочитам да е гащеризон /в смисъл панталон с презрамки, а не като космонавтите - цял/. За по-големи дечица имаше повече неща.                

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 17:26 от azira

# 573
Малко шантав въпрос, но все пак-къде се продава закваска за кисело мляко?

# 574
Обсъждахте преди време безвредни материали за тигани,ако може ми припомнете   bouquet
Силарган и е30 на Силит. Прегледай темата - ''Изследвали ли сте детето си за олово? '' Мисля, че в алтернативна медицина е. Ако не я намериш кажи да я потърся.

Малко шантав въпрос, но все пак-къде се продава закваска за кисело мляко?
Ето - http://www.matatama.com/category?key=agptYXRhdGFtYWJnchALEghDYXRlZ29yeRiNggIM

# 575
  • Пловдив
Моля, препоръчайте студио за LPG антицелулитна терапия.

# 576
  • Пловдив Белащица
да попитам и тук - знаете ли къде в Пловдив могат да се купят евтини пелети (биомаса)? Чух за двора на ЗЗУ, но никакъв друг ориентир.

# 577
  • Пловдив
да попитам и тук - знаете ли къде в Пловдив могат да се купят евтини пелети (биомаса)? Чух за двора на ЗЗУ, но никакъв друг ориентир.
Евтини? Доколкото съм проучила почти навсякъде цената е една и също около 360-380 лева за тон. Досега сме купували пелети на две фирми. Едната е до сметището на Цалапица - малко далечко, на цена 360 лева на тон. Последно купихме от фирма "Елидо" на Брезовско шосе, там излизат 380 лева на тон, но те според мен са по-добри.

# 578
Момичета,от къде да си купя препарата против петна на д-р Бекман?Четох добри отзиви за него.Дреба е изцапала с нещо едно много сладурско пуловерче и от няколко дни се опитвам да го оправя с Вениш и сапун за петна,но без успех.Вие как спасявате дрехите?

# 579
danip,
препаратите на Др.Бекман не се внасят някъде от 2008-септември, октомври.
Така че и да намериш някъде не бих препоръчал.
Те за на база активен кислород или естествени ензими/волска жлъчка/ и са с малък срок годност.
Бързо "изветряват" с две думи. Освен това с обработката с вениш лошо си фиксирала петното и отраз няма да стане.
Но ако държиш, потърси из специализираните магазинчета. По суперите няма.

# 580
Момичета,от къде да си купя препарата против петна на д-р Бекман?Четох добри отзиви за него.Дреба е изцапала с нещо едно много сладурско пуловерче и от няколко дни се опитвам да го оправя с Вениш и сапун за петна,но без успех.Вие как спасявате дрехите?

от алати купувам едно шпрейче бяло със зелен етикет - струва около 3 лв
държа си го центровете - едно момиченце беше изцапало със зелен фулмастер бяло якенце - свърши работа
единствената поразия, която ми е правило това шпрейче е един оранжев мокет му смъкна цвета, иначе други проблеми не

# 581
  • Пловдив
Дедо, жив да си че ме светна.Утрепах се да търся цветоулавящи кърпички на д-р Бекман.Перфекни бяха.Тези дето сега съм купила са пълна скръб.Иначе аз ползвам един препарат: "Spot" на Перилис.За мазни петна и петна от морков/ ако се третират по-скоро/ върши работа.Ако са по-стари трябва повече да постои и да се третира няколко пъти."Вениш" такива поразии ми сътвори върху един пуловер, че петното от почти незабележимо, стана да го видиш от самолет ooooh!Хем използвах "Вениш" за цветно.Явно зависи и от материята на дрехата.

# 582
  • Пловдив
Здравейте!Някой знае ли къде в Пловдив правят антицелулитни процедури с Vela Shape?(изобщо има ли такова място)Ако имате информация и за цените...ще съм много благодарна!Извинявам се ако е обсъждан вече въпросът,но нямам възможност да изчета всички теми.

И аз се интересувам  Peace

За хороскоп - била съм при Светла Балтова - наистина е лекар, астролог и член на Бялото братство. Води се за светило в града по астрологичните въпроси. Аз лично, когато ми се налага, ползвам Муси Дачева - повече ми допада начинът й на работа, много по-ясна и конкретна е. Зависи какво търси човек, защото аз никога не съм искала да ми правят хороскоп просто ей така, а съм питала по конкретен проблем (примерно кога да си насроча операция).

Язък за цветоулавящите кърпички на др Бекман, вече ми липсват.

# 583
Дедо,Каспър,razel_dazel,благодаря много за отговорите!  bouquetОще днес ще отскоча до Алати Peace,а и "Spot"-а ще си заредя в къщи,че много мразя да се разделям с дрехи ,заради петна Confused

# 584
  • Пловдив
Момичета, тези дни мярнах реклама за някакъв спортен център в Тракия срещу католическата църква. Така пишеше на рекламата! Имаше и сайт, ама не го видях! Някой има ли инфо?
Ще съм ви благодарна!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт