Къде в Пловдив - 9

• 74 457
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Може ли някой да ми помогне ?
 Търся си хубав и качествен оливерник / зехтин + олио + сол + пипер /
 Къде има по - голям избор , да погледна ?!

Май скоро се коментираше за такъв магазин в Гранда / но не съм сигурна /
Нашите са точно от магазина в Гранда, коио се премести вече в Маркет Центъра на Капитан Райчо. Италиански са, керамика. Има и други неща от сериите - чинии, часовници, бурканчета и т.н.

Магазин за прежда има и срещу ресторант Диана при радиото и телевизията.

# 616
JeniB
Къде там по - точно ?! В смисъл на кой етаж ?!
Как са цените ?!

# 617
Момичета, търся си салфетки със сватбена тематика. Нещо такова http://picasaweb.google.com/lvpeeva/EXCHANGE#5365470889081169554
Виждали ли сте някъде?

# 618
  • Пловдив
Момичета, търся си салфетки със сватбена тематика. Нещо такова http://picasaweb.google.com/lvpeeva/EXCHANGE#5365470889081169554
Виждали ли сте някъде?

С малко сърч намерих само такива: http://megatradex.com/l_bg/?s=5&c=6

Имат и дистрибутори за Пловдив.

# 619
С половинката искаме да се запишем на спортни танци, за удоволствие. Да се научим да танцуваме. Може ли да ме ориентирате за клубове и цени?

# 620
Момичета, интересувам се от отоплителна газова печка, но нещо надеждно /Нео не са ми в списъка например  Mr. Green/.
Благодаря предварително за отзивите от къде и каква да купя   bouquet

ПС Техномаркет имат на сайта само Нео и Дипломат  newsm78

# 621
JeniB
Къде там по - точно ?! В смисъл на кой етаж ?!
Как са цените ?!
На първи етаж, но не съм сигурна точно, в коя част на Меркет центъра. Виждат се отвън. Цените на керамичните бяха около 20лв за всяко нещо(без по-големите неща като часовник, продълговата саксия и т.н.), но съм забравила, че преди една година сме купували нещата. Иначе са много красиви, защото са от керамика и са изрисувани. Нашите неща са от серията с маковете, но имаше и със слънчогледи, череши и др. Мисля, че освен керамични неща, в магазина продават и иноксови. Най- добре отиди и разгледай. Имаше и една намалена серия, но не знам какви неща са останали от нея.

# 622
Пепи, благодаря. Такива намерих в една сватбена агенция за 16 лв ooooh!

# 623
  • Пловдив
Пепи, благодаря. Такива намерих в една сватбена агенция за 16 лв ooooh!

Видях ги аз. 50салфетки - 16лв. Тук са в опаковка 20, но под 2 лв.

# 624
  • Пловдив
Момичета, интересувам се от отоплителна газова печка, но нещо надеждно /Нео не са ми в списъка например  Mr. Green/.
Благодаря предварително за отзивите от къде и каква да купя   bouquet

ПС Техномаркет имат на сайта само Нео и Дипломат  newsm78

Ако те интересува втора употреба, имаме една Дипломат, ползвана е само един сезон, много бях доволна от нея, но минахме на климатик.

# 625
lubricant, благодаря за мнението за Дипломат   bouquet
Засега искам нова, но знае ли се ... Grinning

# 626
Цитат
Цитат на: nora13 в Четвъртък, 10 Декември 2009, 19:57
Цитат на: jul в Четвъртък, 10 Декември 2009, 10:14
Благодаря за отговорите за масажите   Ще пробвам в Акваленд първо, удобно е за паркиране (някаква ориентировъчна цена и трудно ли се запазва час конкретно за Вяра?).
JeniB, този салон къде точно на Леонардо Да Винчи се намира?
Усмивка, Паско ще пропусна засега, той ми влиза по-скоро в определението чекръкчия 
Момичета, интересувам се за Паско. Вярно ли е, че е бил син на Тодор от Хасково. Някакви координати?

# 627
  • Лондон/Пловдив
Да до колкото знам е вярно ,че  му е син ние сме ходили няколко пъти при него за на мъжо гърба.Моя мъж каза ,че баща му бил по добър .Нямам кординати защото ходим на място и винаги е бил там .

# 628
Да до колкото знам е вярно ,че  му е син ние сме ходили няколко пъти при него за на мъжо гърба.Моя мъж каза ,че баща му бил по добър .Нямам кординати защото ходим на място и винаги е бил там .
А къде е това там?

# 629
Цитат
Цитат на: nora13 в Четвъртък, 10 Декември 2009, 19:57
Цитат на: jul в Четвъртък, 10 Декември 2009, 10:14
Благодаря за отговорите за масажите   Ще пробвам в Акваленд първо, удобно е за паркиране (някаква ориентировъчна цена и трудно ли се запазва час конкретно за Вяра?).
JeniB, този салон къде точно на Леонардо Да Винчи се намира?
Усмивка, Паско ще пропусна засега, той ми влиза по-скоро в определението чекръкчия  
Момичета, интересувам се за Паско. Вярно ли е, че е бил син на Тодор от Хасково. Някакви координати?

За Паско Райчев става въпрос, нали ?!
 Телефонче - 0888 / 204413
 Не знам на кого е син, но знам, че баща му почина преди няколко години .
 Ако говориш с него, моля те попитай го дали прави цялостен масаж и къде .
 И дали стаята е отоплена, че имам спомени за голям студ при него .

JeniB , Благодаря ти . Най - вероятно в събота ще отида да си взема оливерничета от Марект Центъра .

Общи условия

Активация на акаунт