Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с бащата на дъщеря ми, който не спазва уговорките за посещения на детето?
Какво да правя, ако бившият ми не спазва уговорките за посещения на детето и използва издръжката като заплаха?
Как мога да се справя с бившия си, който не проявява интерес към детето ни и използва издръжката като средство за заплаха?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с бащата на дъщеря ми, който не спазва уговорките за посещения на детето?
Важно е да му обясните, че посещенията са важни за самото дете, а не само за вас. Подчертайте, че в бъдеще детето може да има въпроси защо родителите му не живеят заедно и колко много го обичате. Можете да предложите график на посещения, който да бъде спазван, и подчертайте важността на последователността за детето.
-
Какво да правя, ако бившият ми не спазва уговорките за посещения на детето и използва издръжката като заплаха?
-
Как мога да се справя с бившия си, който не проявява интерес към детето ни и използва издръжката като средство за заплаха?
От съществено значение е да поставите интересите на детето на първо място и да не се поддавате на заплахите. Можете да поставите ултиматум за спазване на уговорките за посещения при детето. Ако ситуацията ескалира, консултирайте се с адвокат, за да разберете как най-добре да защитите правата на детето.
-
Какви могат да бъдат причините за поведението на бившия ми, който не спазва уговорките за посещения на детето?
-
Как мога да се справя с бившия си, който използва издръжката като заплаха?
.Преди време ревях че той вижда детето а не заслужава
.Тогава реших че ще си взема квартира и той няма да разбере къде сме.Така и направих цели 3 месеца живях скрита от него.Той незнаеше къде живея и невиждаше детето.Ама честно да ти кажа че и аз незнаех от кой се криех защото той не ни и търсеше
Та тогава ревнах
защо не се интересува от детето.Абе голямо шоу
.

Бъдете силни и не се ядосвайте! Мъжете ще си платят, но не се озлобявайте срещу всички мъже щото там някъде ви чака едно ново начало и един надявам се любящ мъж! Пожелавам ви го от все сърце!