Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Някой от вас ходил ли е на почивка в Куба с бебе на 6 месеца?
Каква вода трябва да се използва за приготвяне на бебешка храна в Куба?
Какви са препоръките за почивка в Куба с бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Някой от вас ходил ли е на почивка в Куба с бебе на 6 месеца?
Да, една майка е била в Куба с по-голямо бебе на 15 месеца и споделя, че не са имали проблеми. Тя предлага да се вземат предвид фактори като кърмене или хранене с формула, предлага съвети за сигурност и хранене за кърмените бебета и препоръчва закупуване на вода в бутилки и предпазни мерки на плажа за бебета, хранени с формула.
-
Каква вода трябва да се използва за приготвяне на бебешка храна в Куба?
-
Какви са препоръките за почивка в Куба с бебе?
Препоръките за почивка в Куба с бебе включват вземане на предпазни мерки на плажа, осигуряване на шапка, дрехи с дълъг ръкав и защита от слънце и влага. Освен това е важно да осигурите редовни дремки, почивка и да закупите необходимите консумативи като храна, памперси и слънцезащитни продукти в Куба.
-
Къде мога да закупя подсладено кондензирано мляко?
-
Как да приготвя подсладено кондензирано мляко?
Някой има ли идея какво хомеопатично средство мога да прилагам при такива ситуации? Какпи за уши, нещо за пиене.....
Можеш и нея да питаш на ЛС.
И при него заради отит, първия път беше превантивно (още не мога да си простя че поозволих това на лекарите) веднага след раждането, само за два дни, докато излезат резултатите от тестовете, доказващи че няма инфекция. Преди няколко дни гърдичките му започнаха да свирят. Много се изплаших че е астма, нали и двамата с баща му сме астматици. Заведох го една вечер в Мотриол чилдрънс хоспитал, преди това вкъщи гърдите му свиреха много, но докато отидем там се оправи, живна, започна да скача и да се хили на хората. Прегледаха го на триажа, измериха му кислорода в кръвта, преслушаха го, беше много добре. Питай я в коя група на приоритет ни е сложила, каза четвърта, най-малко спешната, и аз се отказах и си го прибрах. На другия ден през деня беше добре, не се обадих на педиатъра защото реших че му е минало, обаче вечерта пак влошаване. Поведох го пак към болницата, този път решена да стоя цяла нощ ако трябва, но да го види лекар. Там същата работа - свиренето спря, детето стана свежо като краставичка. Този път самата сестра ми препоръча да го прибера. Изследванията му пак били перфектни, усещала че има съвсем лек бронхиолит, но каза че той е вирусен и че нищо не се изписва по принцип. В събота пак се влоши и този път се обадих в една педиатрична практика, в която членува нашият педиатър, и в която дават дежурства вечерите и през почивните дни в Джуиш хоспитал. За пръв път го прегледа педиатър, в момента гърдичките му свиреха, той потвърди че е бронхиолит и нищо не предписа за него, само каза как да разбера че дишането се е влошило толкова че да се налага да го водя в болница. Обаче му прегледа ушите и се оказа че едното му е възпалено. Каза че заради ухото вдига температура (като ме пита за това, му казах че не съм му я мерила този ден, но предишната вечер е била 38,3). Той ми каза че може инфекцията да е вирусна, но че при бебета се предписвали антибиотици. Само че като се прибрахме видяхме че той вече няма температура и оттогава не е вдигал. Освен това прочетох че ушните инфекции в повечето случаи минавали сами и дори има изследване, което показва че при децата лекувани с антибиотици, след това по-често се получават нови такива. И като се има предвид че е силно предразположено към астма и тези факти: