КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 19 060
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Благодаря  Hug

Аз днес съм домакиня: изчистих сам самичка, наспах се с КрИвчо, метнах пържолите, сърмите, чесновия сос, по-кънсо баницата...  Mr. Green Ми толкова... скромно, мезето домашно...  Mr. Green

Обаче имаме си температура, вчера ходихме да ядем торта при бати на село и вечерта с температура КрИвчо. Червено гърло.  ooooh!

Весело посрещане на Новата Година, по-малко болести, много успехи и по-малко сръдни. Абе с две думи - да ви слушат мъжете (моя слуша)  Joy Hug Интернета ме изнервя

# 151
  • sf

Дано Вики са в хармония гостите ви. Wink
Там е работата,че не са- ще има сеир  Joy
Аз и мацката в кухнята -тя бучи срещу него. Той с мъжо в хола, псува по нея  hahaha
И тва ако няма да е весела НГ  Crazy

# 152
  • София
Той соло ли е ?Свеки какво прави,ако няма работа я прати мъж ми ще я вземе да гледа децата Joy

# 153
  • sf
Соло е, любовницата уж била зарязана вече. Ще видим до края на вечерта.

а свеки си е в стаята. Нищо чудно да тегли ключа, за да не я извика някоя дете  hahaha
чудно дали ще излезе да си вземе ядене

# 154
  • София
Мъж ми ходи за сладко,върна се а аз забравих че нямаме шампанско ooooh! затвориха
Вече приключихме с яденето,пиене нямаше по чаша вино децата преди 5 мин легнаха,отдавам се на тв,тъпо ама свикнах за 4години.
Весела и щастлива, прекалявайте с всичко в  Новогодишната нощ   Wink

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 22:01 от Ива&СиЕ

# 155
  • sf
Честита Нова Година!
 Да сте живи и здрави и много успехи!

При нас е весело, децата щуреят, ние си лафим и пийваме леко.

# 156
  • USA
Честита Нова Година, мили момичета! Много здраве, спокойствие и сбъднати мечти за всички!  Hug  bouquet
И още много години да си пишем все хубави неща в нашата тема. Наздраве!  Drunk

# 157
  • Sofia
Честита Нова Година! Tada
Пожелавам да е по-успешна, по-лека и по-весела от миналата година! Да сме всички живи, здрави и обичани!  Наздраве! cheers

# 158
  • Бургас
Ч`иста весела и щастлива нова година. Както казва КрИвчо.
Зацикли човека, искал вуйчо му да дойде  Whistling

# 159
Честита Нова Година - здраве, любов и изобилие на всички!   ura

# 160
  • София
Честита Нова Година!Много здраве и щастие!
Вече сме на крак добре че заспах рано,събуддих се в 23,50 малко поседях и после пак съм заспала.
Велина пусни снимки от вашата НГ

# 161
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!
Цвети и Дани издържаха до 1.30,а тази сутрин някой реши да ни събуди на ранина

# 162
Честита Нова Година момичета, желая ви всичко най хубаво , много  късмет и успехи през новата година, здравето да е непрекъснат спътник в семействата ви и много да се обичате  Hug
Ние издържахме до 00.30 и си легнахме.Ева беше във възторг от зарите и фойерверките,казваше"леле, колко е касиво,майко мила" Laughing
Сега се оправяме , закусваме по никое време и отиваме на разходка из центъра на столицата  Grinning

# 163
  • София,
Нека Новата 2010 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

# 164
  • Варна
Честита Нова година и от мен на всички !Желая ви много здраве на вас и семействата ви, много любов и късмет!Нека новата година донесе на всеки един от вас много щастливи мигове и повече поводи за усмивки.Да е мирна и по-лека от старата  Hug
Честито и на всички именници днес   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт