КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 19 060
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Честита Нова 2010 .Да е мирна плодовита ,здрава и щастлива.  bouquet
Момичета ние посрещнах ме новата година с Т .Чудна кашлица и незнам какво до го правя ,оф пиша не свързано имах впредвид Сашо .Исках да ви попитам как давате сребърната вода ,че досега съм давала само клеева тинктура , а сребърна вода не съм давала и незнам как се дава.

# 166
  • София
По 3х3 вноздра или по 2 ч.л през устата

# 167
Иве благодаря .

# 168
  • USA
Голямо плюскане падна вчера. Simple Smile Днес Криси е със сополи. Можете ли да ми кажете клеевата как се дава, че се сдобих с клеева и аз. Помага ли за сополи?

# 169
Честита Нова Година! Бъдете здрави, щастливи и много усмихнати! Hug

Ние снощи седяхме да 00.30 при сестра ми, после Никола заспа в колата, но все пак издържа да посрещне НГ. Много й се ядосах на сестра ми за пореден път, защото през деня ми казва "да те предупредя, Мариса е с лека хрема, само подсмърча". Много се чудех дали да отидем, но Никола вече се беше настроил и отидохме. И заварихме Мариса с течащ нос, кашлица и температура ooooh!

Winx, знам че помага, но не съм давала, че нали Никола има установена алергия към мед. Сребърна вода при начална хрема пресича всичко, лично съм го пробвала Peace

пожелавам на болните патета да оздравяват бързо

# 170
честита нова 2010 година!желая ви от сърце много здраве,радост и късмет!обичам ви и съм благодарна,че сме заедно!
Ние изкарахме много интересно е най-точната дума.Доста активно,а децата ме изумиха.Вечерта издържаха до 1ч,танцуваха,Никола излезе купонджия и той на дансинга.Но повече му хареса сиртакито и по столовете.Имаше доста сърби и гърци.А и спортисти,само спортисти.Мария Гроздева беше там със семейството си и други.Цял отбор волейболистки-рускини с 43 номер обувки.А мъжете само гимнастици и борба,не повече от 1.60см.  Joy Joy Joy
Пързаляхме се,разхождахме се,но върхът беше че там имаше отворени зали за спорт.Децата много харесаха залата за борба и тая за волейбол и баскет.Ще пусна утре снимки.Въобще не предполагах колко високо отиваме,какъв сняг.Но инъче хванахме хубаво време,слънце и красота,невероятна красота.
Марти,споко скоро и Мариса и сестра ти ще се сблъскат с много подобни ситуации,скоро ще се появи майстора и ще ги подхване.  Wink

# 171
Winx, аз давам профилактично един път на ден 2-3капки ,а когато искам да засиля ефекта два пъти по толкова .Чувала съм че я ползават и като капки за нос ,но не съм слагала и не знам как се слага.

# 172
  • USA
Янче, къде беше това? Пусни снимки когато можеш.
Хриси, мерси. Аз в носа няма да мога да му сложа, но поне в сока си мисля да му разтворя.
Марти, аз имам приятелка като сестра ти. В последствие усети на собствен гърб тези номера и вече е много внимателна. Много е кофти, че така не ви е предупредила. На нас вчера едното ни гостенче отпадна, че се беше разболяла, ама така е с малки деца.

# 173
  • sf
Какво правите?
Ние цял ден се мотаме из нас и се местим от стая в стая.
Вико спа към 3 часа,ама аз имам един гоблен към финала,та ших и вместо да се понаспя, сега клюмам.
А свеки цял ден, ако щете ми вярвайте не си излезе от стаята, като изключим до тоалетната и то само ако децата не са в коридора. Сакън да не я привикаме нещо  ooooh! егати и чудото е тва
Болничките да се оправят бързо!

# 174
здравейте
Ние бяхме днес цял ден навън и сега резултата е спящо дете още от 20.30  Laughing Бяхме до Борисовата, след това до НДК.времето беше приятно изключае силният вятър
Сега гледаме Нотинг Хил и ще лягам да почета малко.М/у другото нещо не ми допадна Изгубеният символ на Дан Браун  Thinking сякаш се изчерпа тоз човек.Спомням си че когато излезе Шифърът на Леонардо прочетох книгата на един дъх за няма и два дни , а тази я мъча почти 2 седмици  ooooh!
Аз се сетих че не направих и една снимка на тази Новогодишна нощ Rolling Eyes

# 175
Честита нова година и от нас  Hug Желая много здраве и щастие на семействата ви и много смях в домовете ви   bouquet
Аз да ви се оплача съм болна  Cry Нова година я посрещнах с чаша чай и носни кърпички. Бях лепнала някакъв вирус от малчо, уж ми мина, после ме повтори и сега съм разглобена. От години не ми е било толкова зле. Освен това на малчо му мина за 2 дни, а аз се влача седмици. Дано това ми е боледуването за тази година Simple Smile
А нова година я посрещнахме в къщи. Малчо заспа към 9 и после не се събуди. Научих го да казва нещо от рода на "Честита нова година" и сега това е хита за бабите  Mr. Green А той е щастлив от вниманието и повтаря като грамофон Simple Smile

# 176
Идва Новата Година  Joy Това си  повтаря Ина днес цял ден  Mr. Green
Лека, красива, хармонична и изпълнена с много сбъднати мечти да ви е годината, момичета  Hug  bouquet
Ина снощи издържа до около 2 часа, аз до 2.30  Mr. Green
Но тя се събуди в 8, а аз едва отворих очи  Tired
Марти, неприятна ситуация Sad Как е Никола? а ти как си?
Кирова, Winx   Hug
Бързо да отминават болестите при всички  Praynig
  bouquet Hug  bouquet Hug

# 177
  • sf
Момичета, давайте предложения къде да е срещата в петък, че нали не искахте вече там.
Трябва да решим нещо.

Вчера яко мързел у нас. Жалко,че днес е кофти времето, искаше ми се един излет да спретнема, ама нъц!

и междудругото- баклавата стана суха кат подметка  Crossing Arms

# 178
Никола ми подсмърча и киха от сутринта - няма съмнение, че е хванал вируса. За капак му расте и кътник и няколко пъти се буди през нощта и ме караше да му разтривам венеца, че го боли (по-скоро го сърбеше, но така каза). Сега капя сребърна вода, давам едно хомеопатично за хрема, осцилукокцинум, като стане по-късно ще звъня нахомеопата за точни инструкции. Дано не се задълбочава, че Мариса е с бронхит  Sad На сестра ми оправданието в такива случаи е "настинала е, не е заразна". 100 пъти й обяснявам, че и настинката се причинява от вируси, но не чува

Иве, не ти отговорих за легото - решихме да не взимаме дупло тухлички, защото общо взето като събера тези от сетовете правя един голям комплект. Обаче ще му взема по-натам малките тухлички, които са по 600-700 в кутия. Има такива на масата за игра в хипо и гледам, че му е интересно да си ги реди, а и не само на него, а и на други такива запъртъци, въпреки че ги дават за по-големи деца  Simple Smile

# 179
Бързо оправяне на Никола!И на всички болни!
И аз чакам срещата с нетърпение,хайде дайте предложения за място!В Дивака в повечето пицарии не правят резервации,май в Дон Домат правят без капаро.Щото кой ще ходи до там да резервира?
Веси и аз неможах да снимам много защото е трудно да влачиш фото и камера,шейна и деца в снега.
Ето малко снимки все пак.
http://juli2007.snimka.bg/family/belmeken2010.458782.16683059

Общи условия

Активация на акаунт