КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 19 060
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Янче, страхотни снимки, къде точно бяхте?

# 181
  • София
Яна много хубаво изглежда,разнообрази се.
Аз не съм на кеф и ако решите пак в бялото все едно ми е.

# 182
  • sf
Иве, какво пак те е изнервило?

Трябва малко да изведа децата,а толкова ме мързииииииииииииии

# 183
  • Sofia
За среща - Бялото е ОК за мен също. Ако искате - на Витошка до нас (след НДК посока Южен парк) има една бирария 2те Халби - мога да питам там? Ама си е кръчма Simple Smile.

# 184
Нямам препочитания за мястото.
Бяхме в спортната база на Белмекен.
Пързалях се ,като дете не съм се пързаляла така и Димитър и той.Догодина мисля и ски да пробвам,макар че зимата и снега не са моят сезох определено.Но не ни остана и минута свободна,постоянно имаше какво да се прави.Иве,имаше и едно семейство с близнаци но дойдоха на 31 направо сутринта и на 1-ви си тръгнаха.Всичко ми хареса в базата,но много голяма и докато я рауча.Възглавниците бяха неудобни,другият път трябва да си нося определено.Беше мнооого топло вътре,по потници стояхме.
Никола само търсеше мечки.Кака му разправяше,че в гората има мечки и той само тва повтаряше ''къде са мечките''.Много му хареса едно русо барби та имахме проблем,само го гепише от момиченцето и то ревеше и нашият реве.Дават му други,ам ане толкоз руси,той обаче си иска блондито.  Laughing Освен това не ми даде сапуна Тео щото реши,че много му харесва и го разнасяше из стаята,дори си лягаше с него.Точно като Ради.Иве,спокойно не е патология.  Joy

# 185
Яна много хубави снимки ,личи си че настроението ви е супер.
У нас положението е  SickСашо подържа висока Т ,водих при докторката каза да изчакаме на имоностимуланти и осцилококциум до утре  и ако няма подобрение да почнем АБ.Той обаче е много отпаданл и не яде нищо.

# 186
  • sf
Кирова, изчакай все пак. Нищо ,че не яде. Организмът е включил на друг режим ,за да се бори с болестта. Дано се оправи по-бързо.  Hug

# 187
  • Варна
Иве, разписвам се да не ме мислиш отново  Sad Hug Да не знае човек да се радва ли, че не е в извадката или да плаче за себеподобните.
И Нелия е с Т -37-37.5 с неизяснен произход.Подозирам кътници. Вчера надникнах единия е избил, а другия прозира.
Кирова и аз мисля изчакай три дни, ако имаш нерви и търпение. Дано се размине и на Сашко и на Никола  Praynig
Забравих да кажа- Яна много хубави снимки, голяма веселба, а ти ми изглеждаш вталена  Hug

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 15:20 от BOOTY

# 188
Яна страхотни снимки, изглеждате много щастливи и заредени с енергия  Hug
Ние чакаме гости от Кюстендил  Party Ева е много щастлива когато кака й е при нея  Heart Eyes
Бързо оздравяване на болничките Hug

# 189
Бооти и аз чух новините ,и че има от Варна. Hug
Ще изчакам макар ,че не знам как ще се оправят без мен в понеделник защото трябва да се върна на работа ,че вече почти месец не съм ходила а сега ще имам ужасно много време.

# 190
Здравейте момичета  Hug
Отдавна не съм писала, но отвреме навреме ви попрочитам  Blush
Весела и щастлива Нова година ви желая, много здраве и по-малко грижи  Hug А на бъдещите мами - здрави и послушни бебчета, когато му дойде времето  Simple Smile

Гери е добре, да чукна на дърво, няма и ден отсъствие от ДГ по болест откакто тръгна наесен, само едни сополки последно време, с които се борим с променлив успех. И тя беше впечатлена от фойерверките на НГ, издържа до 1 ч. и едвам я прибрахме от терасата  Grinning
Янче, много хубави снимки Simple Smile
А на всички болнички стискам палци за скорошно оздравяване  Hug

# 191
  • USA
Янче, страхотно ми звучи това място. Много ми се доходи на почивка на планина. Ние сме скиори, а от доста време сме нямали силен сезон. Сега планираме през пролетта евентуално.
Днес тук е слънев пролетен ден, само за скиторене, но Криси е настинал с кашлица и сополи. Дано поне повече да не вдига температура. Днес пропуснахме един РД, ама дано поне по-бързо да се оправи, че и мен ме чакат работни дела от понеделник.

Кирова, ако е вирус до 3 дена обикновено спада температурата. Не се притеснявай, че не яде, важното е течности да пие. Кристиан от вчера сутринта е на сок само. Днес склони да яде пилешка супа.

Марти, много кофти подарък са ви направили с този вирус. За мен винаги като има висока температура е знак, че е заразно детето.

Герунди, явно Гери вече си е изболедувала миналата година и има защита. Браво! Дано все така да е. Ти пиши по-често.

Иве, защо така не си на кеф? Какво ти се падна от баницата?  Mr. Green

# 192
  • София
ДУ
Наспала съм се.
Велина нямахме баница,аз по принцип само паричка слагам за бъдни вечер,тази година намъж ми се падна.Все забравям да те питам има един медиум който дават по тв-то тук Джон Едуард какви са отзивите за него,аз някой път съм потресена.Бързо да оздравява Криси Hug
Вилма този път бях спокойна запомних че преди седмица беше минал от там.Дано ги освободят хората,само легиона ще ги оправи тези чернилки.
Вчера ме ядосваха много децата.
Яна супер снимки,но недостатъчно.Това  семейство с близнаците защо така на бързо  Mr. Green на нашата възраст ли бяха?
Болните бързо да се подобряват
ВИЛМА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН много здраве и щастие!!!!

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 11:26 от Ива&СиЕ

# 193
Вилма, честит рожден ден и от нашата къща!  newsm59  party023
Много пусто тук.. тази тема е с коледно заглавие, следващата да не е за първа пролет  Laughing

# 194
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИЛМА!Много здраве,обича,късмет!  newsm59 Tada
Неделята ми е омразен ден.И с тва пазаруване вече ми се повръща.  Sick Все пазаруваме и все трябва нещо да се купува,няма край.Разбирам го мъжът ми,много е изнервящо.
Никола ме дразни днес доста,иска трансформери,а еможе да се справя с тях и като падне някоя част почва да се ядосва,да реве,да се тръшка че се била счупила играчката.Аз му обеснявам,че не е счупена,а трябва да се сглоби и сам да си я прави пък той не и не.И пак мерак за нов,три получи,единият верно си го строши.Незнам с тия играчки никак не ми харесва положението.С толкова много те немогат да се израдват,губят фантазията си.Опитвам през цетка,но просто в такова време живеем.Едно печелим,но и много губим.
И сега идват най-зимните месеци.Трябва да стисна зъби и да издържа.
Иве,бяха по-малки от вас близнаците.Но пътя вторият ден беше добре изчистен и таткото ги разхождаше с количка.
Нямам много снимки защото само аз снимах,но и се забавлявах доста.Така,че не съжалявам.Но като сме някъде наистина ми липсва имен някой да ме поснима.

Общи условия

Активация на акаунт