КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 19 060
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Честито и от мен Вилма  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug
а утре съм на работа  Rolling Eyes Sad

# 196
  • Бургас
Честит рожден ден на Вилма. Много здраве, спокойствие и любов.   bouquet

# 197
Вилма, честит празник   bouquetЖелая ти най-голямото щастие на света  Hug
Егати и скуката е ............Ева спа до късно сутринта и съответно не пожела да спи наобяд.Сега вдигат гирички с баща й  Laughing, но все пак й е скучно е доста.Аз се скъсах от гости тези дни, само готвене, сервиране ,отсервиране  ooooh!
В градината са сборни групи и няма да водя тази седмица.
Ками радзвам се че писа, прегръдки на Герито  Hug
Хриси, как е Сашко??

# 198
  • USA
Буути, честит рожден ден! Много здраве и късмет ти желая!!!   bouquet

Криси кашля яко и точи едни сополи, аз също кашлям от днес. И на мен ми омръзна от готвене и чистене, че и от ядене ми омръзна  Mr. Green. Празниците хем дълги ми се видяха, хем ми е малко мъчно, че свършват. Simple Smile

Иве, не го знам кой е този. По ТВ съм гледала различни такива, но много не се интересувам.

# 199
Честито и от мен Вилма.Много,щастие и любов ти желая.  bouquet
Сашо днес почти не е вдигал Т ,но все още е на чай и компот.

# 200
  • Варна
Голямо мерси момичета! Страхотни пожелания  Hug
Дойде ред и вас да почерпя с мойта си торта - домашно забъркана от мен   chef

Пожелавам си само да съм жива и здрава.

# 201
  • Canada
Честита Нова Година!

BOOTY, честит рожден ден! Всичко най-добро ти желая!

Незнам с тия играчки никак не ми харесва положението.С толкова много те немогат да се израдват,губят фантазията си.Опитвам през цетка,но просто в такова време живеем.Едно печелим,но и много губим.
Въобще не съм съгласна с казаното. Точно от нас зависи с колко и какви играчки играят децата ни (все още Wink). Купувам образователни играчки, нямаме почти нищо на батерии, всичко Раян си бута/движи, строи, "реди" пъзели, "чете" книжки. Почти не гледа филмчета, пробваме от време на време, но не му е интересно. Та затова и не знаем разните герои. Наистина не мисля, че са ни виновни времената, в които живеем.

BOOTY, много вкусно изглежда!

# 202
Бути,честит рожден ден!Много здраве,щастие и любов!  bouquet

# 203
Бооти,тортата ти е страхотна!Изглежда невероятно вкусна,дай рецептата!Весел празник още веднъж!
Ами Н.Р. всяко дете е различно и живее в определена среда.На дъщеря ми също филмчетата не й бяха интересни,но на малкият да.И мойте деца редят пъзели и си бутат играчките,и ние не купуваме на батерий щото са шумни най-малкото.Аз едно време си плетях дрехите на куклите,правих си кукли от дърво и плат и беше интересно.Сега се опитвам да вкарвам творчество и в моите деца,но е факт че има всичко на пазара и неможеш да ги изолираш,още повече че децата си влияят.Незнам пък защо чак толкова не си съгласна,но все тая.На мен тва ми е проблем и търся решение,хубаво че при теб всичко е наред.Но докато намеря решение те ще пораснат най-вероятно и играчките им ще са вече от друго естество.

# 204
Здравейте!
Честита Нова година!
Честит рожден ден, Вилма! Желая ти много щасти е и здраве  bouquet Страхотна торта Party
Ние на нова година изкарахме добре. Бяхме се събрали десетина човека. Имаше три деца и три бебенца. Дели издържа до 1 часа. Влюби се в една кукла бебе , цяла вечер игра с нея и сега иска да му купим. Направи ми впечатление, че не ме ревнуваше като гушках бебетата.
Днес излязохме само до Билата, духаше студен вятър и му беше неприятно. После на обяд спа почти три часа. Сега кръжи около нас.
Дели много си играе с Легото, което е само тухлички. То е за над четиригодишни, но той си го реди и му харесва. 650 части е.

# 205
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Да е здрава, мирна и спокойна!!!

Буути, честит рожден ден - да си здрава, както и близките ти, много късмет и неизменно връщащ се съпруг!

Шушоната, да ти е жив и здрав рожденникът!

Кая вече е добре, още кашля, но от няколко дни няма температура. До последно се чудихме на 30-ти дали да пътуваме, защото още не беше смъкнала съвсем. Все пак тръгнахме, бяхме в един хотел до Средец (бившото Грудово). Имаше сума ти неуредици, но в крайна сметка си починахме и сме доволни.

Бързо оздравяване на всички!

Яна, и нам мен много ми харесахте на снимките, мястото изглежда наистина хубаво (най-малкото сте имали снежна Нова година!), а и от доста време се усеща разлика в постовете ти, изглежда се чувстваш по-добре, радвам се, че е така.

п.с. Буути - рецептата!!!

# 206
  • USA
Наистина от нас зависи колко ТВ гледа детето, но до време. Съгласна съм с Яна, че обкръжението много влияе. Обикновено децата с по-големи братя и сестри не може да ги изолираш от телевизора. Имаме приятели с 2 деца, по-малкото момиченце направо е пропуснало детските филмчета за по-малки, защото гледа на брат си филмчетата. Не може да ги изолираш. Като общуват с по-големи момченца искат да им подражават, да имат фанелка с Батман (дори и без да са гледали филма), да имат "бакуган" Simple Smile и т.н. Кристиан като е болен вкъщи му давам да си гледа филмчетата (отбрана селекция Simple Smile без реклами). Доста неща научава. И аз обичам да гледам ТВ, не мисля, че е справедливо да му забранявам. Умереният подход за мен е най-добрият.
Иначе, аз преди бях пълна с теории на тема хранене и ТВ най-вече, но действителността ме опроверга по някои показатели. Simple Smile

Кристиан също много играе с Легото. Имаме и Дупло и с малки частички. С Дуплото по-добре играе, малките частички не може да ги разглобява (то и на мен ми е трудно) и се ядосва.

# 207
Добро утро!
Влизаме вече в крак и с нормално ежедневие!Сутринта Надина беше много щастлива,че ще е на градина.А мъжът ми беше толкова крив,че пак аз му бях виновна.Такава агресия изпитва към мен,че не съм на работа.Хем самият той така поиска и направи нещата докато са малки,но много го е яд че си оставам в къщи пък той на работа.Само,че сега трансформирам цялата гадост дето ми излива,защото знам че няма угодия.Като почна работа пак няма да е доволен,защото ще взимам по-малко или ще съм с друго работно време.Нямам намерение да се състезавам и конкурирам.Ако един човек не те признава и си е наумил,че не струваш и света да преобърнеш все тая.Да не говорим,че в неделя на сбирката в сестра му чух от другата стая как коментираха моето желание да си намеря работа извън частния ни бизнес.Та свеки коментира как едно е желанието,но няма ли материал в човека не ставало.Те незнаят въобще колко материал има в мене,но колкото толкова.Не съм имала ракета-носител като синът й.
При нас каката много добре се справя с Лего,конструктори,но тя си е голяма.И Никола се ядосва като неможе нещо.
Ами Галенче,просто период!И сега ми е съзнателен този период затова твърдя и съм убедена,че всичко се променя.Има лоши моменти,но има и по-добри.Не говоря за външните условия,а за вътрешното състояние на духа.На мен много добре ми влияе когато отслабна.И лятото като свалих 6кл. направо литнах.Сега ги качих,затва пак ще мина на диета.Просто като съм на диета и не ям първоначално съм нервна,но после ефекта върху самочувствието ми и духът ми е много дългосрочно.  Peace

# 208
  • Асеновград
Честита Нова Година и от мен ! Дано тази е по-успешна , да сме здрави и ние и семействата ни и да ни се случи , каквото сме си пожелали !
Честит рожден ден , Бути   bouquet! Много изкушаваща торта.

Ние сме добре , починахме си , вече съм на работа , Тедо е в яслата и трябва да влизаме в ритъм , лоша работа ...

# 209
  • USA
Янче, няма да се даваш!  Hug И аз от утре отслабвам  Mr. Green.

Сега се връщам от среща с приятелката ми от студенството (тук), с която не се бях виждала 8!!! години, защото живее в Бразилия. Много хубаво чувство. Децата ни се прегръщаха, много мило ми стана. Е, това му е лошото на глобализацията - пръскаш си сърцето на вси страни. Детето ми не може да изживее колко много ги обичам тези хора дето са на другия край на света. Трудно е.

Общи условия

Активация на акаунт