КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 924
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • На края на вселената!
За повече образност на езика на децата ще цитирам детенце на мои познати "Пед**аст е чичкото, който изпреварва вуйчо ми"  Laughing

# 451
Кирова,кураж и бързо да се оправяте!  Praynig
Хриси невероятни снимки,а лилавите гумени ботушки от Бенетона ли са?

# 452
  • София
Яна опита ли билето?

# 453
Иве,утре защото днес докато се събудя вече бях изяла две вафли.  Embarassed
Нали на гладно,а кафето не пречи нали?

# 454
  • USA
Много малко пишете днес, явно вчера хубаво сте се наговорили  Laughing. Кристиан вчера в детската градина хвърлил някаква играчка и ударил едно дете в окото, отдолу клепача му е леко одраскан. Много ми стана гадно. Знам, че не го е направил нарочно, но не знам как да го укротя. От вчера обяснявам как не трябва да се хвърлят играчки. Дано на влезе нещо в главата.
Какво е това биле?

# 455
  • София
На гладно,не пречи кафето.
Велина забърках и есенциите на д-р Бах тя ще е първата излекувана от мен  bowuu

# 456
  • София,
Привет Laughing
КИрова бързо да се оправя малкият разбойник, и да не ви се случват повече такива премеждия.
Аз цял ден се опитвам smile3529, вече ми бръмна главата, няма и спокойствие, децата гледат телевизия викат цикат, по едно време се  затворих в тоалетната, но уви и тям няма спокойствие. Crossing Arms
Иве ти откога стана хомеопат Mr. Green, аз поръчах точно това дето ми каза.  Peace

# 457
  • София
Дани,това не е хомеопатия. StopАз докато я изуча няма да има кой да лекувам Grinning

# 458
Иве,покрай изолацията и майчинството може да открием неподозирани способности!  Joy
От какво точно ме лекуваш,че и аз вече незнам какво ми е.  Mr. Green
Да,хубаво се наговорихме Велинче!
Имаме идея да организираме екскурзия с децата,да се съберем семейства от тук,от темата ни!
Ще изберем Вики и Дидо за гитове!  hahaha
Ох,откачих докато пиша Надина изпръскала целият ми,целият ми дезодорант в спалнята.И чувам,че кашлят,ще се удушат.Ах влодява ме тва дете,направо ме вбесява,няма оправяне.  Twisted Evil

# 459
  • София
Яна точно от това незнание те лекувам Joy слад 20 дни ще ме препоръчваш вече. Mr. Green
Вики и Дидо могат и някой квартален маратон да ни спретнат
Аз съм съвсем сериозна,говоря за екскурзия с децата,петък и събота.

# 460
Привет!

Момичета искам в ефир да изкажа благодарности на Мая! newsm20 Тя си знае за какво. Но искам да отбележа, че тя е невероятно добър и отзивчив човек, с чисто сърце, на който може да се разчита. Все по-рядко се срещат такива хора, за това ми се иска като открия такъв човек да го посоча като пример.

Днес ми е хубав ден. Сутринта имаше мъгла при нас, за това си поканихме гостенче в къщи, с което Коцето си поигра много добре. Сега и двамата ми мъже още спят, а аз понеже успях някак да се свъртя и да си свърша повечето спешни неща из къщи, отмарям, пия си кафенце и ви чета!
Та ето като говорихме за режим - като си е у нас Коцето, с триста зора се увещаваме да легне за следобеден сън и заспива някъде към 15-16 часа и откарва така до 19 ч. Съответно и вечер малко забавяме лягането, но гледам да не е по-късно от 22.30 ч.
През седмицата обаче е друго - в яслата си заспива уж, не създавал проблеми и вечер го слагаме към 9.30 ч.
Колкото до вечерното лягане, пу-пу, не ни се налага да го увещаваме и приспиваме специално, щом си е изпил млякото и е в леглото, няма мърдане, кротува си, гуши си кучетата, говори им, пее им и така се унася и заспива. Даже в последно време, ако е много уморен и му се спи, а ние му досаждаме като го галим и целуваме, ни вика - "Хайде, лека нощ и затваряйте вратата" Laughing

Хайде толкова от мен, че големия мъж се размърда - иска и той своето внимание  Wink

# 461
  • Canada
Хайде и аз да се разпиша докато големия и малкия мъж спят, макар че се предполага, че уча.

Кирова, стискам палци бързо да се оправя Сашко и да ви изпивсат!

Елче, как се чувстваш? Гледам вече си преполовила пътя, ех, как бързо минава времето отстрани.
Въобще не пишете за бременностите си, момичета, нарочно ли е това?

Бути, фен съм на твоите разкази и случки Mr. Green

Много пъти искам да изкажа мнение по разисквана тема, но нямам възможност. Сега, когато я имам, нищо не ми идва на ум. Crazy

# 462
  • Варна
Да не организирахте днес екскурзията с деца- къде сте всички? newsm78 или наистина се наговорихте оная вечер и форума да се спасява както може  Mr. Green

# 463
Booti,не сме на екскурзия.Незнам къде са всички.Ние оставихме децата на бабата и дядото за два часа както никога и ходихме на пазар.Ауу,супер е така!Сега мъжът излезе на сбирка с приятели,нямаше търпение да тръгне.  Laughing И аз му викам,виждаш ли колко е хубаво,другият път излизам без вечерен час.  Mr. Green
Иве,взех билето и колко съм повредена представи си-чакам да спре да ми се яде.  Joy Мисля,че съм взела нещо за диета.
Исках да те питам тук има ли оздравителен процес в началото като при хомеопатията?

# 464
  • Бургас
Тук съм  Mr. Green Тъкмо се връщам от изпит. Писах, резултат не знам още  Flutter

Кирова, неприятно, да се оправяте бързо.  Hug
И останалите болни да се оправят. Адашко, как е Коки?

Предполагам, че няма никой щото просто още са махмурлийки след сбирката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт