КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 923
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София

И аз съм тук...

# 466
Кирова,бързо оздравяване на Сашко! Hug
при нас такъв дъжд валя,че и град валя
цял ден чистя и готвя,а помощничките нямат грешка,все едно нищо не съм свършила
ето и малко снимки на децата:
http://vasilevastoqnova.snimka.bg/children/koleda-2009.461865

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 16:54 от dess76

# 467
  • София
Тук съм ама на друго духовно ниво Mr. Green
Яна незнам,аз го изпих като бях нервна и незнаеща какво искам на втория час се почувствах добре,като преди това нямах никакви учаквания JoyМоже и след ден два да отслабнеш hahaha
Шуши не ни хваща нас такова. Sunglasses

# 468
  • sf
Ние тъкмо се прибрахме от Велинград. Яко беше,като изключим някои дребни неразбории.
Тръгнахме с колата на мъжо, отдавна не я бяхме ползвали на дълъг път, а тя друса ужасно. На Вико му стана лошо, за първи път откакто се е родил да му е лошо на път. Скъса се да мрънка, прежълтя, преместих се и аз отзад и на мен ми стана лошо, едва додрапахме до басейна. Ама там се оживихме яко, хихиих. През нощта обаче яка жега, не спахме хич добре, той се скъса да кашля и рева от корем., От тъпата луканка дето яде като за световно и хич не дъвче.
На връщане днес заспа,обаче бяхме с новия стол, едва спа, заболя го вратът. Абе думи нямам.
Но от сутринта не е кашлял пък въобще.

Айде туй от мен за сега

# 469
  • София
Колко пари е новия ви стол и от къде е?

# 470
Ух,Вики представих си друсането и мен чак ме раздруса.  Sick На мен също ми става лошо,когато стоя отзад.
Десс,щерките много пораснали.Ама какви очи има малката,май бяха сини а сега зелени.  newsm78 На Надина й бяха такива зелени като малка,до към 2 годинки.
Иве,какво правите уикендите че развиваш такова духовно ниво ти.Ние вчера си легнахме всички в 9ч и станахме в 9ч сутринта-12часа сън.Сега не ми се прави нищо,мързелува ми се.Но Никола много нервен,а и ме чакат две ризи за гладене.

# 471
  • sf
Колко пари е новия ви стол и от къде е?

Той е от преди месец май. Не помня. Ама е следващия размер, дето си е седнал и не става за лягане, за туй е неудобен.
Иве, забърка ли ми нещо против мързела  Joy

# 472
  • София
Вики питай Дидо нали той го купува,колко пари е дал?

# 473
Десс, много са сладки двечките и много си приличат Heart Eyes
Днес бях на погача. Толкова са сладки бебенцата Simple Smile
Изпокрили сте се всички.
Лека нощ от мен!

# 474
И Калина повтаря всички псувни дето чуе основно от мен като шофирам. Уж все гледам да не се изпускам ама мъжът ми каза че имам език на каруцар като съм зад волана. Добре поне 4е са на български та не ми се налага да потъвам в земята като ги изсипе на друго място. Баща и пък уж да е по-примерен използва "shit" като се ядоса и сега имаме и англииска дума за пред хората. Иначе откакто махнахме бибата говори много повече и все по-разбрано. Проблем е на плуването защото всички и говорят на англииски и тя горката на всичко казва "no" за по-сигурно. Но забелязвам че разбира какво се иска от нея. Как го пострига, не знам. Англииския и засега се свежда до каквото чуе в Елмо филмчетата - ние само това гледаме и Златокоска на български.

# 475
  • USA
Деси, много са ти красиви момиченцата (пупу). Много ми хареса снежният човек, който сте направили.
Аз продължавам да кашлям, но утре отивам в командировка. Днес си взех едни страхотни боти по случай, че нямам никакви по-зимни обувки, че ще ходя на снежно време. Чака ме голяма подготовка тази вечер. Хич не ми се ходи, ама няма как.

# 476
И нас вчера ни пра голям дъжд около Шумен и Търговище, направо порой.
Десс, малката много прилича на теб, големи хубавици са и двете, пу пу. Много обичам зелени очи Blush.

Никсъна не знае псувни сякаш, ако не броим повтарянето на "баси" понякога ( това го изпускаме зад волана, и двамата. По тоя повод една смешна случка- една приятелка с две деца все правила забележки на мъжа си за псуването докато кара и накрая му казала " никакви п***аси повече, ще казваш охлюв". Веднъж обаче, явно много е набрал, напсувал някакъв, и когато тя го погледнала сърдито, той казал "Е, как да му кажа охлюв на тоя, като си е чист п***ас"  Laughing )

Вашите деца обичат ли бонбони и по колко им давате?
Ние май изпаднахме в някакъв глупав кръг, нпрекъснато пита за бонбони, гледам да го ограничавам, примерно макс по 3-4 ( от онези желирани мечета, малинки, такъв тип в общи линии, или 1-2 шоколадови на ден). Но има моменти, в които всяка втора дума е за бонбони, само за това пита, реве, тръшка се. Днес му дадох 1 преди да тръгне за градината с татко си, а той след това изигра танца на радостта- върти се, маха с ръце, подскача ooooh!.

пп. Кати, никакъв фотограф не съм аз, просто имаше красиви гледки за снимане. Не знам дали правилно съм се отдала на счетоводството, ама минала работа вече, да съм мислила овреме Simple Smile

# 477
  • Асеновград
Добро утро ,
събота и неделя ми се изнизаха неусетно , прибрах елхата , а Тедо се разплака като видя , че я няма.Иначе и той ми помагаше в чистенето , няколко пъти.Започнал е много да ми театралничи , само малко да повиша тон и почва да мрънка , гони ме и вика "гушкам мама" , не дава да му се скарам.
Умира за бонбони , по цял ден повтаря "момонки , момонки , пупиме момонки" , яде по дено пакетче Pez на ден , желираните не ги обича.Като си изяде бонбоните си търси шоколада ( половинка киндер ).Вечер като го взимаме от градината задължително иска бонбони.
Дес , много са ти хубави момичетата , Цвети много е пораснала.
Бързо оздравяване на Сашко.
Тия дни ще ви покажа как се гаврят домашните ми с детето ми като ме няма.Изпотил се една вечер , свалили му блузата , пуснали му чалга и нашия танцува гол до кръста , готов е за селска дискотека  Mr. Green.

# 478
  • Бургас
Добро утро.
Първи ден без на нямам какво да правя  Tired стоя си в къщи, ставам в три - лягам пак в шест, като пенсионерите съм. Само дето е тъмно и няма животинки за издояване  Joy

Да кажа и аз за каруцарския език...  hahaha Аз не псувам обаче много ги обиждам на охлюв. И често се чува Ивчо от задната седалка да се провиква "Еееййй, о`люв" Един ден се изтървах и казах пундьо Малееее, това дете не я забрави думата три часа, само му прошепвах по-тихичко да говори, че ходихме и по публични места  Embarassed

Били, и ние прибрахме елхата в събота. Ивчо помагаше. Обаче после какъв рев, каква драма беше в къщи  ooooh! Пълни си човека с иглички влакчето, не дава да я изхвърляме. Наложи се да го държа здраво докато баща му я махне от къщи. Как истеряса това дете след това, не е истина, просто. Още пита кой развали елхата.

# 479
  • USA
За бонбоните, тук съм намерила едни витамини, които са като желирани мечета. Падат се по 3 на ден и той много ги обича и си знае, че 3 му е лимита. В много магазини му дават близалка като го видят, той се радва но никога не я изяжда цялата. И това са ни общо взето бонбоните, но той самият не е много по яденето на каквото и да е било. Аз по правило не го ограничавам да опитва, освен ако не ми се види нещо голям боклук.
Рокси, ако искаш виж дали в БГ няма такива витамини, моите се казват Yummi Bears, Hero е фирмата производител.

Общи условия

Активация на акаунт