КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 911
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Много благодаря за поздравите  Hug Много приятно ме изненадахте!
Елче и на теб благодаря за милите думи  Embarassed Нищо толкова специално не съм направила.
Искам да ви помоля да се радвате на близките си докато са при вас! Аз от много време се канех да отида да порадваме баба ми и накрая не ме дочака... имахме билети и вече всичко беше планувано, но .. за един ден не ни дочака.
И почерпка за здраве  Peace

# 526
Майче честит рожден де н и от мен .  bouquet
Вики дано се разминете без АБ .
Ох после пак че откъм хола се носи вик "Мамо искам супичка" .

# 527
  • Варна
Мая, честит рожден ден и от мен!   bouquet Бъди жива и здрава, много късмет!Съболезнования за баба ти.
Яна, няма нови отвлечени моряци  Peace и слава богу. PraynigНе знам откъде си го чула това  Hug
Бързо да се оправят Виктор и Кая!

# 528
  • София
Върнаха се от кожния,вирус-Афтозен стоматит (възпаление на лигавицата на устната кухина) с кожни прояви. (вероятно тази форма е идентична със синдрома "уста-ръка-крак")
Среща се при деца до 10-годишна възраст,като се проявява с появата на везикули (мехурчета) по лигавиците на устната кухина,езика и бузите, които бързо преминават в афти (бели петна заобиколени от червен ореол), везикули по дланите и пръстите на краката.Рядко има повишена температура.Болестта продължава около 1 седмица и единственото лечение е с Витамини и антисептични средства за мазане на устната кухина или за смучене-Тантум Верде,Ефизол и др
Явно първия признак е било афтите и после ги е замърсил,не бях чувала за такова чудо.
БЛАГОДАРЯ ВИ вашите положителни мисли винаги ни помагат   bouquet
Забравих,бързо оздравяване на Кая.
Кирова гладно детето,на тоя болничен режим...

# 529
  • София
ЧРД на Мая!   bouquet Много здраве, любов и успехи със “Смехурко”! Съжалявам за баба ти. И аз така пропуснах да видя някои роднини, макар и не толкова близки, ужасно е това. Затова гледам докато са живи баба и дядо по-често да се прибирам в Разград, но не успявам много.

Ох, малко даже на глас се разсмях с този Никола. Марти, крайно време е да се видим вече за по-дълго, да му се нарадвам както си трябва.

Кая е по-възпитана “зад волана”. Май съм ви разказвала, но като види, че баща й се ядосва, редовната й реплика е :”Скъсай си книжката и я хвърли! А-а-а-а!”. Отскоро добавя след това “Не ми чети!”, което показва доколко разбира за какво изобщо става въпрос. Напоследък се понаучи и на “глупак”, но засега само го повтаря след баща си в колата и не го е използвала иначе.

Кирова, много се радвам, че сте си вкъщи. Бързо оздравяване на Кико!

При нас нощта беше тежка, въпреки лекарствата до 5ч. сутринта все имаше 38.6-7. При това отказваше хексалгина, та чак повърна от инат и все пак се преборихме с панадол, защото тя склони на “розовото сиропче”. Накрая я оставихме да се наспи, сега е без температура и по-късно днес ще решим дали утре да я заведем за кръвни изследвания.

Защо наистина не споделяте бременни трепети? На мен би ми било много приятно да ги чета.

Аз съм за екскурзията, сигурно ще е весело. Даже си я представям с влак (да не ме убиете!)

Кая засега не залита много по бонбони, но всяка вечер преговаряме относно количеството шоколад. Аз си мисля, че е по-добре шоколад все пак, отколокото близалки и други подобни, от една страна заради зъбите, а от друга заради гадните оцветители. М/у другото в биомагазините има био близалки, може да пробвате с такива.

За очите – една приятелка с пъстри и доста зелени очи ми твърди, че до 14-годишна възраст са й били тъмнокафяви (сестра й е с такива и сега). Все се каня да питам майка й дали е вярно. На Кая в очите май вече почти не остана зеленикав оттенък (с две ‘т’-та ли се пише?).

Ние подарихме на сестрата на мъжа ми този слинг, струва ми се удобен, но трябва да питам, дали го ползват - http://slingbg.wordpress.com/2008/09/29/mould/.

Според мен “Двореца” като стаи и интериор е минал покрай 5 звезди. Иначе паркът и външният басейн са хубави. На мен много повече ми хареса в “Катарино” например.

Иве,  Hug, добре, че не е сериозно.

Рокси, работата ли сменяш? Ти защо не си на работа сега? Пропуснала съм нещо.

Ако някой е прочел дотук, ще го черпя.

# 530
Хайде хващай влака и идвай да се черпим. Peace

# 531
  • Бургас
айдеее заформихме тройка за черпене  Mr. Green

# 532
  • Варна
След Силистра, мини през Варна за Бургас  Mr. Green Hug

# 533
С какво ще се черпим, значи  Laughing

ИСкам да сменя, имам предложение от една одиторска фирма, но се колебая все още. Има много плюсове и минуси. Иначе си бях пуснала два дни отпуска, с идеята да боядисам коридора, да купя огледало пак за там, за избера нови столове за хола, да сменя водомера, да занеса дрехи на химическо...абе с две едуми един куп неща, които ми е трудно да върша като съм на работа. И без това имам 60 и кусур дни отпуска. Но май предимно си клатих краката, задачите са на около 50%, а отпуската- на 100  Blush

# 534
Хихи и аз на опашката,винаги те чета Галенче.  hahaha
Иве,бързо оправяне на малкия!При кожна ли беше и коя?
Леле Вики,тая дето така ти е казала яко ти завижда според мен.Нормално е като ходи на ясла да боледува от време на време,още повече че има и по-голяма кака която често е носител дори да не преболедува.
Касичката ми е вече тотално празна,толквоа време събирах за два дни изхарчих ама сега поне знам че няма и тва е.
Бооти,при Гала говориха нещо явно не съм разбрала точно,добре че няма други.  Praynig

# 535
  • София,
айдеее заформихме тройка за черпене  Mr. Green
ХА ха вече сме ................... станали сме много  Mr. Green

МАЯ Честито Рожден ден и от мен!   bouquet    Пожелавам ти всичките ти мечти и желания да се сбъднат!    bouquet         

И аз да кажа най напред че все пропускам, ДЕси принцеските ти са просто прекрасни, а за очите на Цвети нямам думи, твоите такива ли са, наистина са много красиви, а и аз като бути обаче се радвам най много на прекрасните и плитчици  Mr. Green. Нашата косичка уж расте, но е една рехава и обе доста бебешка, хем я подстригвах цели два пъти и то доста Sick, но пък и е много къдрава и се навива на кичурчета - та не изглежда много дълга Blush.
Аз да кажа за моя синковец - роди се с много сини и направо страхотни очи, така се надявах да си останат такива, но уви и странното е че до трите години си бяха сини, много сини, а след това постепенно се промениха и то доста, станаха зелени, а сега са топло пъстри - незнам как да обясна, но взависимост от това с какво е облечен и очите му се променят и цветът е едни доста не определен. Вероника пък точно обратно, ако искате ми се смейте или дори не ми вярвайте - но при нея пък промяната беше направо шокираща - роди се с черна коса и направо черни като маслинки очи, обаче постепенно косата и опада и сега е светло кестенява или по точно медно руса, а очите и са сини, светли, същите са като моите, аз даже още не мога да повярвам че така се промениха, исках да си остане с черни очи, така или иначе е копие на баща си.  Sick
КИрова готви супичка на детето, щом вече и апетит има, значи е добре , много се радвам  Hug
БЪрзо оздравяване на КАя, КИко и на всички други малки болничета   bouquet
Иве много гадно това с афтите, да се оправя мъника бързо, а само единия ли е така или и двамата?

НИе днес пак бяхме на ясла, и пак без проблем мина всичко, даже беше закусила и обядвала там, но наобяд пак си я прибрах. Записахме участие за близките две седмици и мисля да я пусна чак към края на месеца, когато ми минат всички изпити, дано я опазя здравичка. А днес като я оставях едно детенце така влажно и сочно кашляше  Twisted Evil направо ми се изправи косата - и го пуснаха вътре при останалите, дано не е заразно поне ooooh!, аман - ама какво да се прави.
Айде аз посвърших работа, наготвих, поизчистих и сега да се залавям с ученето че ей сега ще скокне малката и край Mr. Green, пак ще трябва филмчета да пускам, кукли да обличам Sick
ЛЕле а мен дали ще има търпение някой да ме изчете, сори  Blush

# 536
  • София
Споко,четем ви.
Яна при Ангелова,чака ли са 1,3мин хем и се обадих,ама как да прередим бебета.Веднага е казала какво е още преди да го е съблякъл,а и хом. това каза ама аз нали Тома неверни.Мъж ми очарован че така обстойно го е прегледала.
Дани само едини за сега ще видим,то това е явно въпрос на имун.Ники пък рови в носа от 3 дни и за него има лечение да не остане по назад.
Мъж ми заяви ей ако една седмица няма нет ще мирясаме,да бе да.Довечера е заявил още от сега че сме ще ли да пиеме,явно и на него съм пренесла напрежението.Всички успяха да ми се накарат естествено след прегледа,баща ми каза че за лекар се учило 10 год аз не съм ставала.

# 537
И аз на опашката за почерпка и от Галена и от Дани  Hug Mr. Green
Отпуските и при мен така свършват изненадващо без да успея да достигна поставените цели  Rolling Eyes Wink  
Много нервашки ден днес, направо се тресях от нерви по едно време  #Crazy #Cussing out
И сега силно се надявам Ина да се държи добре, че още нерви няма да понеса  ooooh! Embarassed
Ще се поразходя малко да ми се проветри главата и да се заредя малко със спокойствие  Wink
Хубав остатък от деня и вечер на всички  Hug  bouquet

# 538
  • София,
ШУшонче, и от мен за изпитите  smile3501, да знаеш че благородно ти завиждам,как искам сега и аз да се опъна пред телевизора, не че не го правя де, ама друго си е като знаеш че имаш почивка Mr. Green
Иве давай ии на двамата витамини, няма страшно за НИки не се притеснявай  Hug, отпусни душата.  Wink А на баща си кажи, че не са нужни чак десет години, ако ти дойде нещо до главата и за един месец можеш да го научиш, но по добре е да не ти се налага, мен често ме питат дали имам медицинско образование по болниците Joy
ВЕси и на теб да си починеш хубаво, и дано нямаш повече такива напрегнати дни!  Hug
Айде гонете ме че трябва да учаааааа, ама при вас си ми е по приятно, ако можеше уроците да се научат сами Sick

# 539
smile3529 леко учене Дани  Hug

Общи условия

Активация на акаунт