КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 915
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Иве,  Hug всичко ще е наред! Стискам палци!

# 511
Добро утро
Момичета благодаря за пожеланията .Дано наистина да ни е за последно ,че в нашето ДО е просто кошмар малко остана да не ступам една две санитарки и сестри дето им е крив света, че са на работа.  #2gunfire
Десс и аз видях снимките на твоите щерки ,много са пораснали и кото Бооти съм очарована от опашките им (много исках да слагам фибички и панделки ама в другия живот сигорно ще е ).
 Аyka дано ви се размине бързо. Hug
Иве стиксам палци. Hug
Албена прочетох ,че си питала за диетата аз я изкарах и съм много доволна свалих 14 кг. и най важното е че вече 3 м.и половина не съм ги качила е един килограм ходи на горе на доло но той не е толкова фатален .Мислех от 10 .01 да почна пак ,но с тази болница нещата малко се объркаха и сега ще видим от кога ще започна ,но ще е тези дни искам малко да се успокоя и да си почена защото много ми дойде от първи на сам.
Спирам ,че стана дълго .

# 512
Иве  Praynig Hug, дано всичко е наред

# 513
Добро утро!
Иве,какво стана с обрива?
Кирова,дано нямате вече такива преживявания по болници!  Praynig
Аз съм без воля за диети и все чакам от самосебе си нещо,ама то е ясно че няма да стане ей така.
Сега ново двайсет-Надина и тя неиска да ходи на градина.Нещо си науми след разговора с едно момиченце на Белмекен,колко било хубаво да си стоиш в къщи,да спиш до късно и да си мързелуваш.Все едно в детската камъни носят.Ех и тя като баща си,много се влияе и втълпява.Днес едва я пратих,с много разправии защото имам работа с ходене насам натам,но не е честно инъче и ако много настоява ще я оставя,то до ден да ще й писне.В петък пак сме на зъболекър и пак няма да е на детска.Свалила съм си два филма на компа,взела съм си книжка и кога да гледам и чета?Няма кога и това е.

# 514
  • На края на вселената!
Иве, и аз стискам палци!

# 515
  • sf
Иве, пиши какво е станало  Hug

Вико днес ме изненада- през нощта покашляше чат-пат,а като стана беше с Т. Оставих го у нас, ще го водя към 11 при доки. Мъжо се тръшка,че имаме работа. До края на др. седмица е лудницата,ама кво да правя, никой не го е планирал тва, още по-малко пък Викторчо.
Разпоредих на свеки да се сменя,за да е все втора смяна тия дни,за да го гледа дообяд.
Дано е ок,де и в пон да е на ясла,че мъжо ще откачи съвсем.
А днес мислех да се поглезя с време за мен, в събота имах ходене до провинцията,вечерта на кръчма, пфууу, всичко ми пропада, ама здраве да е.

лек ден от мен

# 516
  • На края на вселената!
Честит рожден ден, Мая! newsm59

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 09:53 от Томасе

# 517
  • Бургас
Честит рожден ден на Мая, много здраве и успехи   bouquet

Иве стискаме палци, ама ти го давай спокойно, всичко ще е наред, да кажеш после какво е станало,  Hug

Днес погребват един наш бивш строителен работник, криво ми е. Ей така от притеснения, че първо ние го съкратихме, после и другата фирма, човека се спомина. Лека му пръст.  Flowers Rose Flowers Rose
Аман от тая криза, да минава вече.

Иначе аз съм за поздравяване, последния изпит от тази сесия мина с 5. Следващата сесия ще имам само два изпита и мога спокойно да кажа че ще уча за държавни изпити, най-накрая  sweating

# 518
честит рожден ден мила майче!желая ти много хубави моменти,здраве и късмет!весел празник!
Шушонче,много тъжно!Ох,дано мине верно тая криза,но после друго ще дойде.А живота ни и без друго не е песен.Браво за изпита1
Чух пак за отвлечени моряци,дано всичко се нареди! Praynig
Иве,почнах направо второто и засега се чувствам добре.Къде си?
Вики,бързо оправяне на Кико!То закона на мърфи е железен.  Confused

# 519
  • София
МАЯ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet
Шуши много тъжно.
Яна тук съм,щом така ти е дошло второто пий го него,добре си севслушала във вътрешното.
Вики,бързо да се оправя Вико.
По пътя на гадоста педито втора кожната и тя втора,незнам къде да го водя.

# 520
 Hug
Честит празник,  Мая  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Кирова, радвам се че сте си вкъщи  Hug бързо възстановяване Simple Smile
И аз съм много доволна от диетата, въпреки че не спазвах до край и цялото угаждане по празниците не съм качила нито кило от свалените 8  bowuu Сега от 01.02 почвам пак, но този път мотивирана и знаеща, че има страхотен резултат  Sunglasses
шушоната  smile3501 за изпитите
Вики, дано не е нещо сериозно при Кико  Praynig Как само спокойно приемаш нещата - звиждам ти  Hug
Иве, аз съм за кожния  Peace ЛМ
А за кризата, живота, и ....................... всичко друго от снощи съм изпаднала в едни размисли и за съжаление не хубави  Confused

# 521
  • Бургас
Ама съм и аз  ooooh! пропуснах Кико. Бързо да се оправя, а свеки да не мърмори а да си гледа внучето  Twisted Evil

Каква беше диетата? Че мозъкът ми пропуска някои неща  Whistling Аз имам нужда от повече движение и спиране на бирата - подозирам че ще стана фиданка  Whistling

# 522
Шушоне, божа работа е това, бившият ми шеф почина миналата година, нищо общо с кризата, млад човек. Тъжно е, но за тези неща ред няма както казваше баба ми.
Едно ми е объркано такова, имам много служебни дилеми, и накрая ще взема да тегля една майна на всички.
Сега си пускам Gossip girl и се опъвам с кафето, че пак ме чака тичане днес.
Вчера боядисвах в коридора върху творчеството на Никсъна,  ooooh!

# 523
Мая, честит рожден ден? Бъди здрава и много щастлива!   bouquet

Иве, стискам палци  Praynig тия капки стават ли за бременни и кърмещи?

бързо оздравяване на болничките. Писна ми от това време, такъв инкубатор за вируси е...искам да навали един хубав сняг и да се разтопи чак през март

# 524
  • sf
Иве, спокойно, заведи ги като се наспят , ако трябва и при двете, но на кожната е по-добре.
Аз водих Вико , то пък не беше нашата педи,като видя другата се разрева, едва го прегледа. Каза,че гърлото не е много червено. даде ми Проспан,ама той не кашля много,не знам дали да му давам. на своя глава му взех Хомеожен , вместо тантум вреде. И му давма и витамини и панадол. То ще си покаже тия дни. Или ще се оправи, или ще пие АБ  Confused
Сега върви из нас като парцал и само вика,че му е лошо. Пътьом обаче не му пречи да свърши някоя беля.

Една кифла ме ядоса, като й казах,че е болен и тя ми вика"ама нали сте го калили, защо толкова много боледува"  #Cussing out аз пък като го сравнявам с кака му,не мисля,че боледува често, особено като се има впредвид,че ходи на ясла.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт