КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 916
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • sf
Иве, не се давай. След няколко дни трябва съвсем да се откаже, дори и да подпитва от време на време.
От снощи съм яхнала метлата- свекървището така ме ядоса.... Прибра се снощи, кльопна се на дивана и взе да мрънка колко е изморена. Чакахме да ни каже кога ще й свърши първото ниво англ.,за да й оставим Вико един уикенд,а ние да ходим в Истанбул. Нямало да има почивка, до май месец все ще е заета. Деян направи физиономия и тая кат почна- не ви ли писна, все искате нещо, аз кво да мра ли, не съм ли човек, вместо да си почивам ме карате да гледам децата"  Ей побеснях, държах една паница с плодове, метнах я на земята,развиках се, децата се разреваха, иагоних я тая от хола и й казах да не ми се мярка пред очите тия дни,че не гарантирам за действията си. Деян после ми вика" ама на нея й изнася да й кажеш така, седи си в стаята и съвсем не се мярка".
И сега май ще предприема друга тактитак- иска , не иска, може, не може- ще й оставям децата. така и така само  мрънка. а кат ми каза снощи"аз мойте съм си ги отгледала " и ми падна пердето. А мъж ми е гледан до 3г от баба си.  ooooh!
Уф, още ми е кипнало, черна ми е тая.
айде млъквам

# 496
  • sf
Пускам нов,че да не си развалям яда горе  Mr. Green
Я кажи ,виждаш ли вашата съгражданка дето роди вкъщи сама??

Мен лично тва ме срази. Не точно решението за раждане вкъщи,а дюшека на земята, кучето наоколо и плажцентата в тая тенджера- тръпки ме побиват направо, брррр

Ками, какви пари е тройната стая в Двореца?

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 15:28 от donsita

# 497
ооо да и аз имам такова мнение.Уважавам решиние за евентуално раждане вкъщи, но с екип от лекари и пълна хигиена  ooooh!Това което видях от репортажа ме потресе
Вики, не се ядосвай  Hug

# 498
  • София
Вики  споко точно както Дидо е казал искат да не им говорим за дане ги търсим за нищо.Нашата била много зле,щяла да си прави две операции,махане на полипи в носа и слухов апарат.Питам кога ами през лятото,изкара го че са животоспасяващи.Не съм и говорила с нея,че тоя път няма да и ги спестя псувните.
Това с раждането в къщи не е за мен ще се лигавя и тн.Ама на мен ми заприлича на сектанстко това с плацентата.

# 499
  • Варна
Нелия е маниячка на тема бонбони. Баща и я научи така.Купуваше и непрекъснато като награда. Сега месец и половина по-късно още бера плодовете му.Това сигурно и е най-правилното и разбиращо се изречение , което казва:"Мамо,купиш ли бонбонки".Има и предпочитание не става кви да е. Иска само Мамба/май така бяха / и едни малки кръглички със захарна глазура отгоре и шоколад отвътре. Толкова съм зле даже незнам как се казват. Blush Гледам да купувам рядко на няколко дена веднъж, но все таки тя го повтаря по няколко пъти на ден.Някой беше питал и за бълнуването- ами тя си иска бонбони насън.  Laughing
Дес и от мен комплиментите за красивите момичета.  Heart Eyes Аз освен от очите съм впечатлена и от опашките на Цвети /естествено/ Laughing .Яна, как така и станаха от зелени- кафяви очите на Надина. newsm78.Питам, щото си мисля, че щом до тази възраст- 2-2.6г. са такива според мен няма да се променят повече.

# 500
Еми ей така,те сега са й пъстри и се сменят според дрехата.Примерно ако е лилаво,ще изровя снимки и ще ти пусна да видиш,самоч е след малко ще ходя да я взимам от градина,че брат ми ще идва.
Вики,тва е същото като свекърва ми дето все ме пит акога ще пускам Никола на ясла,а нейните не са ходили никога,ни на ясла ни на градина,а баба им ги е гледала в къщи до 6год.

# 501
  • София
Здравейте. Ще чета утре от работа сигурно, че Кая е болна. Снощи заспа след дванайсет, напълно здрава, тази сутрин рано се събуди с температура, последно сега следобед имаше 39. Пак кашля. Само се надяваме да е поредният вирус, а не последици от недоизлекуван предишен. Масларски каза ако и утре сутринта има температура, да я заведем да й вземат кръв, но при днешното развитие просто не виждам как може да няма Т утре сутринта.

Не се давайте на свекървищата! (Да живеят добрите свекърви!)

# 502
Кирова, дано да ви е за последно това с болницата!

По повод писаното от Мариса- Никсъна снощи ми повтори 5-6 пъти "мамо, не крещи, обичам те". Толкова криво ми стана, все едно съм най голямата истеричка. Но той явно ме усеща и казва, че ме обича точно преди да повиша глас, хем заради него. А има моменти, в които изобщо не ме чува, ако ще и гърлото да си издера  Confused Сега при нашите се научи да казва "нищо не чувам, нищо не чувам"- излиза от стаята, казвам му да затвори вратата, а той тича надолу по стълбите и вика, че не чувал нищо.

Уинкс, мерси, ще потърся такива витамини.
И като казах витамини, някоя от вас пие ли витамини през зимата, и какви?

Габровката всъшност е швейцарка, само мъжът е българин. Имаше тук един форумец със сходни идеи, и накрая като завели детето за да го запишат ( някоко дни след раждането)  и да получи ЕГН лекарят срязал пъпната връв и казал, че на дете с пъпна връв акт за раждане няма да даде  Mr. Green.

# 503
  • На края на вселената!
На моя приятелка на 21г й се промениха очите от тъмно кафяви станаха светли.

Хриси, радвам се, че сте вече в къщи. И да е последното боледуване за тази година  Praynig

Вики, другия път като каже, че сама ги е гледала нейните, питай я какъв беше Дидо на годините на Вико  Mr. Green

# 504
 Laughing много добре го е измислил Никсъна с това нищо не чувам  Laughing

мен това с кучето, мръсния матрак и плацентата във водата със сол също ме потресе. Истината е, че по някакъв начин трябва да се реагира на условията и начините, по които протича раждането в болниците, но това според мен е другата крайност...и какво става ако не се среже пъпната връв, бебето не заплаква ли...не си спомням честно казано

Ками, звучи много добре този хотел, ще го видя сега

Някоя ползвала ли е слинг с халки да сподели впечатления от него. Вчера си изхвърлих една стара чанта, но преди това и махнах двете метални халки и сега съм си наумила да си шия слинг с халки. Аз имам кръстосан, но си го взех, когато Никола беше по-голям и съм го носела предимно прав, за кърмене не съм го използвала

# 505
  • На края на вселената!
Марти, имам слинг с халки. Удобен е за малко бебе, което не тежи. слага се бързо и лесно. Тежестта не се разпределя равномерно (натоварва едната страна на гърба). Затова не е удобно за продължително носене. Но е супер за спящ бебок. За кърмене не съм опитвала в движение, но става за седнала поза. А с висящия край може да скриеш любопитните очички, които се разсейват. С този край може да го прикриеш от вятър или слънце. Ако не бъркам, Теди има много красив слинг с халки (ако търсиш модел).

# 506

мен това с кучето, мръсния матрак и плацентата във водата със сол също ме потресе. Истината е, че по някакъв начин трябва да се реагира на условията и начините, по които протича раждането в болниците, но това според мен е другата крайност...и какво става ако не се среже пъпната връв, бебето не заплаква ли...не си спомням честно казано

Идеята на нерязането на пъпната връв е че тя представлява връзка с майката и трябва да се изчака сама да се разпадне ( дни, седмици). А иначе в болницата я режат веднага, доколкото знам не боли, т.е. бебето не усеща нищо. От другия си край тя е свързана с плацентата, която в болниците се изследва за цялост ( не че редовно не се допускат грешки). Преразказвам отгоре отгоре, по впечатления от прочетеното, аз лично не споделям тази философия за връзката, чакането, душата и т.н..

И от мен един глас за Двореца, но до миналата година беше много трудно да се запазят места, по разни празници все беше фул.

# 507
аз доколкото знам трябва да се изчака да спре да пулсира пъпната връв и тогава да се отреже, това е около 10 мин...чудех се за какво са тия глупости с нерязането, ясно...

Мими, мерси, ще тормозя Теди  Grinning

# 508
да ,Хриси е права , когато е сезона и по време на празници Двореца е много пълен  Peace Но сега е доста рехаво, ние звъннахме в събота сутринта и казаха че има свободни стаи  Grinning
За бонбоните- като че ли ги пренебрегва ,но за сметка на дъвки  ooooh! Иначе не се сеща за шоколад напоследък и аз се радвам  Laughing

# 509
  • София
ДУ
Ради има останала една афта.Това ме притеснява като добавим и обрива,четох ужасни неща.Ще го водим днес да го види специалист.Моля стескайте му палци,имаме нужда от вашите положителни мисли.

Общи условия

Активация на акаунт