КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 920
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
ДУ
Лек път Велина
Ради има  странен обрив поколената по дланите и над пръстите на краката,от какво е незнам?
Яна имаш ли разлика?

# 481
Добро утро!
Велинче,дано всичко мине по вода!
Иве,ами много ми е нервно жена.
Тая сутрин ще се пръсна.
От вина че не водя Никола на яслата.Пък знам,че не го водя защото реших след рож. ден на Надина.Не ми се иска да завлаче нещо и да е болен,макар че гаранции няма.

# 482
  • На края на вселената!
Иве, да е пълзял по пода на босо след като си мила с препарат?

# 483
  • София,
ДУ
И аз неможах да заведа днес Вероника на градина, а тя стана много рано и искаше да ходи  Shocked. Започнахме да се приготвяме, но нещо аз не се чувствам хич добре - с едни кръвоизлив съм, а днес ми е четвърти ден от МЦ, страшна работа и не смея да изляза от тоалетната, та камо ли от къщи Embarassed. Тя остана много разочарована милата, дано ми се разкара до утре че имам страшно много задачи за вършене и поне утре да я заведа и да я оставя  Tired
Иве кажи някой от твоите лекове за такива работи Sick
Аз защо не видях снимките на Десс, уж прочетох и прегледах всичко newsm78, сега пак ще се върна.

# 484
  • София
Мими не.
Яна а днес пи ли?

# 485
привет
Със сигурност е било гот на срещата, доста ме е яд че я пропуснах Crossing Arms Иначе идейката за екскурзия семейно е прекрасна, но май е трудно да се организира, малки деца- кое киха, кое кашля, татковци на работа, майки също  Thinking Иначе като цяло съм твурдо ЗА, дори мога да дойда и без таткото ако той е на работа Peace
И ние бяхме събота и неделя на Велинград, таква красота.Ева пощуря от кеф в басейните, в турската баня си отвися.Ама наистина ноща беше топла, Ева покашля малко и тя да не е без хич и аз лично не се наспах добре.Тя дори повърна навръщане заради завоите  Rolling Eyes Вики, ако знаех щях да звънна  Hug Ние почти не излезнахме от хотела де, само в неделя следобяд се разходихме за час в паркчето Grinning
Ева се е научила да казва"ее, лоша абота(работа), мама му" Embarassed И това от мен го е чула със сигурност  Embarassed
Хриси, бързо изписване от болницата,а той щом щурее е добре  Hug
Аз трябва да ходя на работа  Crazy

# 486
Дани,аз не съм разбрала че Вероничка е тръгнала.Цял ден ли?
Аз ще водя да подстригват Никола днес,поне бритона като кошница е в главата.
И на мен да го водя и взимам на обяд ми е неудобно,голямо разкарване.Но да избутам тая ясла тъпа.Само ми е като ангажимент.То Надина като тръгна пак толкоз ходеше колко брат си щото беше пък болна или неискаше.Вярвам,че в градината  с по-голямо дете ще влезем в ритъм.Прежалила съм я тази година.
Иве,пих само първото 10 капки,нали така?Второто чак след утре когато ще е третия ден.

# 487
  • София
Да,Яна.
Ками в койхотел бяхте?

# 488
  • София,
Яна и аз така я вода още до обяд само, и на мен ми идва много разкарването, още повече че никак не е близо, а сутрин неуспяваме да се оправим рано и да тръгнем с таткото и баткото, после трябва да ходя с такси да я карам и да се връщам с автобуса, и тамън се прибера трябва да поемам обратно  Tired. НО сигурно след като постои още ден два до обяд и после ще почна да я оставям и цял ден,  първо я подготвям в къщи, разказвам и какво правят децата там и тя иска същото и така. Сега и обяснявам как спят на обяд, а това е следващата стъпка след яденето Mr. Green
Ками наистина в кой хотел бяхте. И на мен много ми се ходи някъде да си почина, но живот и здраве като мине сесията, ще си издействам една междусрочна ваканция някъде на тихо и спокойно местенце Mr. Green

# 489
Изчетох ви  Hug
Кирова, бързо да се оправя Сашко и да излизате от болницата  Praynig
Дес, много са ти харизматични дъщерите  Heart Eyes
Уинкс, успех и честити боти Simple Smile
И аз да си изкажа възхищението от снимките на Хриси  smile3501,а защо няма снимка на лилавите ботуши  Wink
И на мен ми се приходи на Велинград  newsm78
Ками, кажи за хотела Wink
Срещата беше много приятна - другия месец пак  Sunglasses
Идеята за семейна екскурзия подкрепям с всичките си ръце  newsm44
Честно да ви кажа радвам се да прочета, че не само моето дете използва неприлични думи Embarassed
Аз използвам само майка ти и егати, съответно Ина също ги използваше известно време  Embarassed
Мъж ми ме побърка от подигравки, че съм я научила да ругае вместо да я уча да брои или нещо друго  hahaha
Оставих я без да коментирам или да правя забележки, правех се че не я чувам  и тя ги забрави Wink
Лек и хубав ден на всички  Hug  bouquet  

# 490
  • Sofia
Добър ден!

Кирова, да се оправяте бързо. Той Сашето щом търчи - значе е добре  Hug

Това за екскурзия с децата звучи много съблазнително. Ще сме интересна група Grinning. Сериозно - ако се организира - аз съм за - само да се разберем предварително и да не е Април Simple Smile След и преди Април - може. Да не требе да се връщаме по спешност де Wink.

Ние края на седмицата заминаваме за Бургас за 1 седмица (само аз и малкия), че ще сме без татко (отива да покара ски Simple Smile ), а на мен ми е вече трудно да се справям сама (иска си вдигане детето, а аз не трябва). Пък и мама и тате да ме поглезят малко ...

Хич не ми се работи.

# 491
Кирова, да се оправя бързо Сашко. Аз днес от Галена чух за първи път за такава пневмония, която не се чува със слушалки...

Хриси, снимките са уникални. Ако не беше сатнало въпрос, че са твои, нямаше да предположа...

Деси, големи красавици са ти щерките. И аз всеки път се възхищавам на очите на Цвети (не само като цвят)

за повтарянето - онзи ден му давам една картичка на Никола и най-учтииво го моля да внимава да не я смачка. В следващатаа секунда картичката беше смачкана. Аз казах "не", ама малко по-високо, направо си го извиках. Той ме изгледа много учудено и ме пита "Ти нормална ли си, ми кажи?" Rolling Eyes това си е едно към едно моя реплика. Друг случай - изнерви ме нещо, беше във фаза ни приема, ни предава и аз се затворих в банята. Ама малко по-артистично затворих вратата, демек блъснах я. Никола седи пред банята и вика "отвори ми". Като се поуспокоих, излезох и очаквам да чуя няккаво извинение от негова страна, а той ме пита "какво искаш - да счупиш вратата ли?"...пак едно към едно моя реплика...

# 492
Здравейте
Преди малко се прибрах ме изписаха ни .Болницата ще оцелее.Сега имам да пера н на брой перални  й ooooh!Искам да изпера и мечето но Сашо категорично отказва да го даде да го пусна в пералнята трабва да чакам да заспи и да го пусна инъче ще има война .
После ще ви дочета и пиша пак .

# 493
  • София
Яна и аз бях така на втория прием малко по нервна се чувствах но след 3 се оправих.
Ради искаше биба преди да заспи,не я е забравил.

# 494
Иве нали не даде биба??
Бяхме в хотел Двореца, много е красиво, по късно тази вечер ще пусна снимки.Вътрешният басейн е малък ,но пък външният е голям, има водна пързалка, външни джакузита и топила.за лятото ще е върховно  Peace Сега посетихме главно вътрешният басейн, външните джакузита и турската баня.Аз успях да си направя и един масаж  GrinningХраната е много вкусна, има и детски менюта- супички , готвени неща, по малки порцийки.Стълбите на хотела водят точно към паркче, в което има красива детска площадка ,има беседки и всичко е много чисто и красиво  Peace
Така се смях с Никола  Laughing Определено трябва да се внимава какво се говори ,но е трудно .Ева честос е прави че не ме чува ,но след 15 мин повтаря до точност всяка реплика  Crazy
И на мен отново ми направиха впечатление очите на Цвети.Деси,имаш прекрасни дъщери  HugЯ кажи ,виждаш ли вашата съгражданка дето роди вкъщи сама??

Общи условия

Активация на акаунт