КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 900
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Аз ако трябва сега да си купувам бих огледала моделите от ето този тип http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09037997
по компактни ми се струват

# 646
Ели ,Мая мерси много  Hug Мисля че се спрях на Филипс, ще разгледам утре и на място и ще вземем  Hug
Ева уж се успива сама ,ама пее песни вече половин час  Crazy Много е студено навън ,едва издържах час и се прибрахме cold
Свалила съм си новата серия на Хаус и ще я гледам сега, въпреки че малко ми се спи.Напоследък лягам рано ,но сутрин едва ставам Rolling Eyes

# 647
  • Асеновград
Яна , много се ядосах , хич не се връзвай на такова отношение.Чуждите хора нямат угодия , каквото и да правиш , ще намерят начин да го изкривят в лош аспект.Ти си безполезна , щото си била дълго време в майчинство , аз пък съм безотговорна , щото съм си зарязала детето да работя , че даже и сметки ни правят на семейния бюджет , дали е имало нужда да работя или не.Важното е да знаеш за себе си , че си направила най-доброто за децата си.
Велина , много се радвам , че ти харесва новата работа  Hug.
Ние бяхме на пазар , най-накрая купихме по-голям стол за кола за Тедо , намаза и един пъзел с Мечо Пух , на картинката Йори има рожден ден.Първо ме накара да си сложим шапки за рожден ден , после извади 3 пакета салфетки и каза , че това са подаръците , а сега се приспива като си пее "чече чече йу йу" , което трябва да е happy birthday to you  , на мелодия го докарва.
Бързо оздравяване на Дели.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 15:26 от billie

# 648
 Laughing

Ками, аз нямам робот, ползвам това и ми върши перфектна работа. Освен това е супер компактно и лесно за почистване. Кой сезон на д-р Хаус гледаш?

Майче, ти нали си беше купила слинг-шал от премама. Кажи ми моля те нещо повече за него? Доколкото си спомням връзването ти беше трудно

# 649
Марти  Hug
Една приятелка досега ме убеждава да си взема един чопър за 70-80лв и ще ми върши страхотна работа  Thinking
Марти , гледам 6-ти сезон  Grinning
Ева още спи , мен ме дразни компа ми, много забива, бави се и се изнервих яко.Май скоро ще издъхне  Rolling Eyes

# 650
  • Бургас
Ох аз онзи ден преинсталирах този на баткото, обаче му сложих виста и той сега се ядосва че повечето устройства и драйвери не щат да работят  Mr. Green пък аз се кефя  Twisted Evil
Марти, че то това си е половин робот  Peace
Велина, става ми драго като чуя че на някого работата му харесва.  Hug
Били, а твоята работа как е?

# 651
  • sf
Пльос- брей,че затишие...
У дома нищо интересно, Вико е по-добре,защото няма Т. Обаче много кашля, макар че кашлицата вече не е така ламаринена. Ама легне ли и се почва. почти не спира. Нещо тоя Проспан не ми харесва, ще взема да го спра и ще караме на чайове.
Мисля другата седмица да не го пускам на ясла, хем едва измолихме от свеки да се смени и  да го гледа сутрин.

# 652
Марти много съм доволна от слинга! После го дадох на друга мама и те също го ползваха дълго и нямаше проблеми с плата /разтягане или нещо подобно/.
В началото ми беше малко трудно докато свикна и докато малчо беше съвсем малък не го носих много. Другото неудобно е, че стават няколко пласта плат и нали беше лято - малчо се беше претоплил. Обаче есента излизахме само с него. Зимата също - когато имаше сняг и ми беше трудно с количка. Можеше да нося някъде малчо /примерно на консултация/, после го вадя и после съвсем лесно го слагах пак без да трябва да се развързвам и вързвам на ново. Малчо спеше без проблем и без да му пада главичката на някъде. Не съм усещала някакво натоварване.
Аз за себе си съм убедена, че с второто дете пак ще си взема  Mr. Green

# 653
  • USA
Вики, много неприятно. Сигурно има задни сополи. Дано да се оправи скоро. Много хубаво, че ще си остане вкъщи няколко дена. Това прави чудеса.
Аз имах слинг с халки, много красив. Ама Криси изобщо не искаше да седи в него и така си остана. Дадох го на сестра ми, ама и нейното не искаше да седи в него. Затова пък, кенгурото при нас беше на голяма почит и в двете семейства.
Ели, преди няколко месеца въобще не можех да си преставя, че нещо може да ми хареса. Може би защото сега съм още в началото.

# 654
  • sf
дУ
Къде сте ?
Голям мързел у нас, само се мотаме из стаите- в тоя студ хич не ми се излиза. Правих пържени филии досега.
Да ви споделя- поръчах си от Ейвън крем за крака с ванилия и кафява захар- леле колко готино миришееее- като си намажа краката и ми се иска да се свия на кълбо постоянно да си ги мириша  Joy

# 655
 Joy много ме разсмя Вики.
И ние мързелуваме вкъщи още по пижами  LaughingАз ще мръдна малко ,че имам да пазарувам едни неща ,но малката и баща й ще са вкъщи на топло  Grinning
Почерпете се за здравето на мъжа ми ,днес има имен ден  Heart Eyes
Лек ден

# 656
Ками, да ти е жив и здрав мъжа и все така да се слушате  Hug
Ние днес с Мимко се помотахме в Аутлета на топло  Grinning
Бути, да в АДВ съм /голам хаос се заформиGrinning
Момичета, има ли консултация на 2г.и половина или чак на 3, че нещо съм забравила  newsm78  Blush

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 18:47 от mimoza_lolko

# 657
  • На края на вселената!
Мимоза, има консултация на 2г6м. Мерене,теглене, преглед. Няма кръв и урина.

# 658
еее голяма пустош  е тук този уикенд  Thinking
Вики спря ли Проспана?Аз изобщо не го харесвам него и честно казано май никой сироп за кашлица не харесвам ,досега не е помогнал Rolling Eyes
Някой чувал ли е Бубето??Не е писала откакто сподели че Дели е имал Т.
Ние днес прекарахме цял ден вкъщи, освен едно вечерно излизане до Технополис.Ева не спря да вилнее из магазина и ние с мъж ами нищо не можахме да разгледаме.Не поиска да спи наобяд въпреки че беше станала още в 6.30  Tired ,но сега заспа в 20.30 от раз  Laughing
Задава се много студена седмица cold
лека нощ

# 659
  • Варна
Честито на именниците днес   bouquet Да са живи и здрави!Ками и на вас честит празник   bouquet
При нас се заформя седмица на  детски рождени дни-3 на брой. По цял ден мъкна децата наляво надясно. Иначе и тук е кучи студ.
Утре ми е последен почивен ден и след близо три годишна почивка се връщам на тръстиката. ooooh! Дано да мога да ви чета оттам и да пиша.И дано и децата да са здрави, иначе незнам какво ми се пише  Praynig
Лека вечер и от мен на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт