КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 870
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ками, да ви е жив и здрав именникът?

Дано Дели е добре!

Вики, нещо и аз май не харесвам пропсана, но днес пак това взех, т.к. не измислих какво друго.

МАрти, звънях ти да те питам какъв беше онзи сироп, от който беше доволна, че го забравих. Пиши ако не се чуем.

# 661
Много е студено,не искам повече!А вчера в студа Надина ме накара да свалям колелото да кара,едва издържах 20мин. да я изчакам.Никола се научи да кара нейното с помощните и сега тва дето му го купих за рожд. ден ще трябва да го махам защото излезе,че не му е удобно и тва е.
Днес купихме двуетажно легло,ще го снимам като го монтират във вторник.Дано спат на него.В магазина хората много ни се радваха и децата в еофория,а ние с мъжът ми бяхме яко нагрочени и нещастни.Той че дава толкова пари,аз че той ми се сърди.В последния момент излезе,че самосиндикално съм решила да купувам и избирам.А той ми каза да търся и купя,ходи и го видя.Сега ще ми мели на главата с месеци за тва легло,но така е с всяка покупка.Много е ларж,обаче когато става въпрос да се купува нещо детско много се нерви,чудя се и все се питам защо.
Бооти,успех!Сигурна съм,че ще влезеш в ритъм и режим.Дано с децата всичко е наред!  Hug
Ивето и тя не е писала тия дни!И от Бубето чакам пост.  Thinking
ЧЕСТИТО НА МАЛКИЯ ТОНИ НА АГАНКА!ЧЕСТИТО И НА ТОНИ НА КАМИ!   bouquet     bouquet   bouquet

# 662
Буути, с теб сме утре:) Скачай с двата крака в дълбокото  Laughing

Аз имам робот АЕГ, ама не мога да кажа, че го счупвам от ползване. Главно на него стържа червено цвекло, щото иначе цапа, или по големи количества салата. Ползвам го още за чийз кейк и са кълцане на ядки. Не е особено нужен уред според мен.

Янче, много объркана ми звучиш напоследък   Hug

Аз сега съм почнала да гледам Клюкарката, не е лош сериалът, приятен за гледане. Много ми върви с вечерното вино  Blush

Стискайте ми палци тая седмица, че имам няколко дилеми  Praynig

# 663
  • USA
Рокси, стискам!  Hug Кажи какво стана с рийдъра. Аз в последствие разбрах, че Сони е отворен и чете всички формати. Може би за другата нова година да си го поръчам Simple Smile.
Буути, ще се оправиш. Ти си огън жена.  Hug Само здраве да е.
Донси, как е Кико?

# 664
  • София
ДУ
Яна тук съм ама.....
Велина Криси как е с по големите,разкажи?
Вилма лека работа.

# 665
Добро утро
Вилма успух Peace
Яна  Hug
У нас Пешо се разкашля вече ми идва в повече Close
Бързо д асе оправят болничките. Hug

# 666
  • София
Привет от нас.

Днес съм в къщи с Виктор. От петък вечер е с кашлица, хърка, мърка недоволно и т.н. Добре че се разболя, та да се поспра в къщи. Embarassed Имахме баба за събота и неделя, че трябваше да свършим разни ангажименти и нямаше на кого да оставим децата. Момчетата бяха във възторг. Разнообразие си искат те. Жалко, че не може да се случва по-често. Съвестно ми е, че разкарваме жената от толкова км. Сутринта я изпратихме, дано се  прибере безпроблемно. Аз още пия кафе и почивам. Следобяд ще ходим на лекар.

Бързо  оздравяване на болничките и стиснати палци на тези които имат нужда.

Лек ден. Hug

# 667
  • Бургас
Добро утро
Всички болни да се оправят бързо (то не че ние сме много здрави... аман от задни хреми)

Вилма, наслаждавай се на последния си ден в къщи и успешно завръщане на тръстиката.  Hug

И на Хриси стиснати палци, с пожелания за най-добрата дилема.

Аз от петък съм на очни, нямам търпение вече да идва петъка. Това всъщност ще е последната ми седмица с очни и приключвам семестриално, най-накрая, след като съм започнала да не казвам коя година на миналия век  Crazy Embarassed

# 668
  • София,
привет и от нас, да се разпиша и аз да не вземете да ме издирвате Mr. Green
Вчера отметнах и поредния изпит, а сега съм заседнала уж за следващия. Вероника яде чипс и храни едно бебе Mr. Green
Иве как сте, нищо не кзваш  Peace
Яна честита Ви нова придобивка, снимай и пускай да видим Hug. Аз също много харесвам  двуетажните легла. Peace И не се терзай ще му мине на мъж ти, като докарат леглото и децата като му се радват - всичко ще е наред.  Peace
БЪрзо да оздравяват всички болнички дечица, уж се застуди пък вирусите не умират #Cussing out.
Бути лека и спорна да е работата и да не ти се налага да отсъстваш нито един ден заради болни деца Wink
Хриси   Hug
Ками честито на патерици именник! Да е жив и здрав и много да ВИ обича и радва Hug

ЧЕстито и на всички които празнуват днес!  Hug И моят баща е именник Heart Eyes

# 669
  • София
Две въпросчета:
Първо като обърнете вашите надолу с главата кефят ли се или ги е страх?
Как се отнасят като им предложите нова храна,опитват веднага или не искат?

# 670
  • София
Booty, пожелавам ти интересно и свежо завръщане към работата, без много стрес и да ходиш с желание на работа и да имаш време за децата!

Честит имен ден на патерица на Тони на АГанка – да е здрав и щастлив!

Честит имен ден и на татко ти, Дани, да ти ежив и здрав!

Рокси, с теб сме, дано вземеш най-добрите решения!

Бързо оздравяване на Вики, Ува!

Иве, Кая се смее,ама и се страхува ако я обърна. За храните - различно, май по-скоро е скептична към новите. Една тиквена супа що зор видях да я накарам да опита, сега много я обича. Но първо орева света, че не иска оранжева супа и да съм я направела бяла  Naughty

# 671
 Hug
И Ина в редицата с болните Sad
Ще ходим до педито да се види какво е, но на мен хич не ми харесва - кашля едно сухо, носа запушен и като за капак и конюнктивит прави  Rolling Eyes
Еленка не е писала отдавна - дано са добре с Коки  Praynig
Бути  Hug ще се справиш
Хриси,  стискам и аз палци  Hug
Яна, честита придобивка  Hug /а мъжа все ще намери за какво да мрънка/
Иве - на първи въпрос - много и е кеф, ходи след баща и само дудне "тате айде пак кебеси ме"  hahaha
за храната - след разпит "това какво е? Много ли е вкусно?" и т.н. ако и хареса на външен вид опитва, но обикновено казва че е гадно  Mr. Green 
И аз да кажа - всички болни да оздравяват  Hug Hug
Честит Имен Ден на всички празнували вчера и празнуващи днес   bouquet  bouquet  bouquet
Лек и хубав ден  Grinning

# 672
Никсъна много обича обръщане с главата надолу- хващам го през колената, надолу с главата и го разнасям насам натам. Също много обича да го хвана под мишниците ( с главата нагоре) и да се въртя в кръг с него. Обича хвърляне нагоре също, изобщо всякакви такива дивашки изпълнения.
Има, разбира се моменти, в които иска само да го гушкам и е сърдит на целия цвят.
За новите храни не съм обръщала внимание, по скоро иска. Ако ни види нас че ядем или пием нещо почти задължително  иска и той да пробва, особено ако го вижда за първи път ( тази година например за сефте видя зелев сок, дадохме му- само си допря устните до чашата и направи незабравима физиономия на отврат  Laughing). Ако е нещо, което просто си седи някъде, може изобщо да не го забележи или да разбере че е за ядене. Но като цяло той е ял всичко, което си готвим и купуваме по принцип и няма много нови неща, които да вижда/иска.

# 673
За храните няма смисъл аз да отговарям,че мойте са по-особенни.Но Надина много обича да яде като иде на гости в Клара и последния път тя беш еготвила хумос.Ливанците много ядът хумос,та Надина изяде цяла купа.Тва си е постижение.Никола е мнооого труден за нови,че и за стари храни.
Обичат с главата на долу и се страхуват едновременно.
Честито на именниците,ако има!Днес е Атанасов ден!   bouquet
Благодаря момичета!  Hug

# 674
здравейте  Grinning
Яна честита придобивка, сглобихте ли го вече ,децата как го приемат?Аз обожавам двуетажни легла,но ме е страх от тях, особено за по малки дечица  Peace Давай снимки  Hug
Ева обича да виси надалу с главата ,хили се ,но има и малко страх защото стиска юмручета  Laughing Иначе за новите храни- опитва ,но трудно ,когато тя си е решила.от много време се опитвам да й набутам авокадо,защото аз много го харесвам ,тя все го плюеше,до онзи ден когато имахме гости в салатата бяхме сложили авокадо и тя пожела сама  Peace Абе става каквото тя каже  Twisted Evil
Бързо оздравяване на Вики, Пешко и Ина  Hug  bouquet
Хриси стискам палци  Hug
Вилма , пожелавам ти един прекрасен почивен ден ,а утре с нови сили на работа  Hug
Честит празник на всички с това име   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт