КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 910
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
И аз имам да уча за държавен, но като заспи малчо.  Дани с теб съм  Hug
Още веднъж благодаря за поздравите и пожеланията  Hug
На разходка с влак искам и аз! Ние ходихме до гара Бов - около час се пътува с влак и после има еко пътека за разходка  Mr. Green Само да се стопли и ще се съберем дружинка  Peace

# 541
  • Бургас
 Joy  Ох ще ме пукнете от смях.
Ивчо мрънка да му помагам в игрите  Mr. Green обаче аз си намирам повод да приведа къщата в ред и чувам от другата стая: Тая мама пак заета  Embarassed

Днес си купих конспекта за държавния изпит, основния учебник който нямах и по малко и аз трябва да започвам да прочитам това онова, да си подготвям темите, няма да се излагаме я  Joy

Сложих си бира.

# 542
шушоната  cheers

# 543
Цитат
Кая засега не залита много по бонбони, но всяка вечер преговаряме относно количеството шоколад. Аз си мисля, че е по-добре шоколад все пак, отколокото близалки и други подобни, от една страна заради зъбите, а от друга заради гадните оцветители. М/у другото в биомагазините има био близалки, може да пробвате с такива.
купувай льофле, че е един от малкото, които се прави само с маасло. Парадоксално но факт детският милка е с хидрогенирана мазнина  Confused Този на линд 90 процента какао е с хубав състав, обаче едваа ли ще го ядат. Аз на Никола гледам да му давам бяло льофле, но понякога яде и какааов. Напоследък обича повече дъвки, отколкото бонбони (за близалките не се е открехнал още), даже ги дъвчи и след като им свърши сладкото. Аз лично предпочитам бонбони да яде, защото мога да му избирам такива със захар, а детските дъвки са само с аспартам...и на мен ми е домъчняло много за вас, а и на Никола за Кая  Hug мерси за сайта, сега ще ги гледам. Моите халки се оказаха малки, та ще си купувам слинг явно

# 544
Кирова, дано да нямате вече такива преживявания по болници, а диетите могат да почакат.
Бързо оздравяване на болничките! Hug
Мая, честит рожден ден и само най-хубави неща!  bouquet
Калина хапва шоколад от време на време, но рядко като цяло. Иначе близалка иска ако види друго дете, но я ближе малко и я захвьрля

# 545
Честит празник на Майчето  bouquet
Много щастие и здраве!
Иве, бързо да минава при вас. Представям си през какво си минала Hug
Марти, аз имам слинг с халки и нещо не го носих много. Най- много Дели като стана на осем месеца, когато кенгуруто му омаля.
Дели е на периоди със сладките. Понякога два, три дни си хапва доста вафли, но има периоди по две седмици без да хапва почти нищо сладко. Ако сме навън повече време, тогава се случва по- често да хапва такива неща.
Отивам да лягам, че нещо ми писна всяка вечер да стоя с часове пред компа.

# 546
Добро утро
Нещо май още спите а?Нали нямате ученици да изпращате.
Сашо също се научи да яде бонбони ,но аз му вземам от тик-так той обича люти неща люти дъвки орбит например.Дразни ме обаче ,че се научи да яде чепс и не мога да го спра като влезем в магазин да не си тръгне с пакетче,но какво да се прави не може без прегрешения.
Луд фен е и на метли ,лопатки и четки и гъби за чистине непрекъснато ходи и бърше вчера влезнах ме в едо магазинче и си тръгнах ме с метла и лопатка ,а имаше и играчки в това магазинче. Crazy

# 547
Добро утро мацки!  Hug

Мойте обичат бонбони жалирани и дъвчащи,но не настояват за купуване.Ние си обичаме добрата стара класика-лукчето.Махам периода на Надина като беше на 2г. е голямо реване за близалки беше,много ги искаше и доста е изяла.  Embarassed Ама не й се размина зъболекъря,ей в петък пак сме там.Макар,че на приятелката ми детето се скъсва сладко да яде пък е само с един кариес.
С чипсовете вече нещата са под контрол.Сока при нас е проблем.И яденето на Никола.Тва дете само на кисели плодови млека кара,банички малко и тва е.Спря плодовете,незнам как ли не се опитвам да го нахраня с нещо съществено,ама тц.А е гладен,огладнява иска храна но плюе какво му предложа и пак на млеката.Спрях му вафлите щото с една две и вече е нахранен.Но някой път се радвам и на вафлата като я изяде.Гевречета също обича от тия обикновенните и тва е мляко и хляб.Макарони и спагети но еднократно,хапне и на другия ден вече тц.
Веси,как си?Ина как се държа снощи?Разхождай се,шопинг и малко по чашка с приятелки дори за час.  Peace

# 548
  • София,
ДОбро утро Hug
Само наминавам  Wink, да си изпия кафето с вас! Hug
Кирова и ние сме от ранобудните, и ние ученик изпращаме  Mr. Green, а сутринта въпросният ученик ме изкара рано рано от леглото, че снощи не съм му била изгладила ризата и панталона дето бил решил да ги обича днес Crossing Arms, та в 7 ч. гладих, но какво да се прави - детска суета, пубертет ни гони Mr. Green. Снощи имаше едно мрънкане - искал да се записва на таекуондо или айкидо, неразбрах точно, но почти всичките момичета от класа щели да ходят  Sick та и той   #Crazy. Нямам нищо противно лошото е, че съвпада с тренировките му по танци, а да се откаже от танците не сме съгласни с баща му. Naughty Още повече че си познавам детето - силовите спортове не са за него, още на втория ден ще се откаже Embarassed, ама дете невзима от дума, обясняваме му, обясняваме  ама не ще да чуе, ще го оставя да си троши главата и да се убеди сам. Mr. Green, но ще изпусне от танците Sick. Няколко дни в къщи  вечер е физкултурен салон - постила де що одеала и завивки открие на земята се учи да прави кълбо напред  Mr. Green, а как реве като не го направи леле - страшна работа, госпожата щяла да му пише двойка ooooh! и ние с баща му тук дъртите магарите с килата се търкаляме като млади "ярета" да показваме, едната вечер даже замалко да си секна кръста. Tired Та не го виждам как ще прави там по сто лицеви опори и коремни преси и ще тича и най вече ще се учи да се бие, той не е по тези неща, като се борят с татко му у дома и все се разревава като го поудари баща му по силно и той не успее да се предпази ooooh!.
Кирова и ние сме на вълна ЧИпче, даже баща и се разкарва по три пъти до магазина, когато е забравил да купи на детето обещаното Чипче, а как само го хрупа, даже и на батко си не дава, слага му лимит Joy. Иначе и тя не е по сладкото, иска близалка, но когато види друго дете да яде и само я отваря близва два пъти и после само я търкала насам натам - естествено отива в коша, след като порядъчно се е омазала с нея. СЕга се научи да яде от киндерчетата и шоколадовите Дядо коледа, но по малко - общо взето не е по сладкото - като яде кроасанчета и като стигне до крема и ги оставя  Mr. Green
Айде да засядам малко да прегледам една две темички и като се постопли да поизлезем малко навън да се разходим Mr. Green Приятен ден а на работещите лека и успешна работа!  Hug Hug Hug

# 549
  • Бургас
Да се похваля, тази нощ станах леля на малък Калоян. Пожелавам си да е най-здравото и весело дете  Laughing (мъжки род това е... и брат ми с две мъжки вече)

# 550
  • София,
Да се похваля, тази нощ станах леля на малък Калоян. Пожелавам си да е най-здравото и весело дете  Laughing (мъжки род това е... и брат ми с две мъжки вече)
ШУшоната честито   bouquet  Много да ви радва и да е много здравичък, да расте послушен и много щастлив  Hug Hug Hug

# 551
Шушонче честито!   bouquet
Да питам експертите по пазара за играчки!Обещала съм на Надина къщичка за кукли и сега събирам инфо.Не дворец,а къщичка?
Майче,ти знаеш ли нещо подходящо?
Мими,ми помогна с идеи и тя!  Hug

# 552
 Hug
Шушонче    bouquet честито да ви е детенце, много здраво да е
Страхотно име има Simple Smile
Ина беше добричка снощи  Heart Eyes Но само на компютъра иска да стои и да гледа филмчета  Confused За това малко се сдърпахме, но успях някак си да я махна от там Wink Мисля мисля че вече съм подготвена за диплома  за Висша дипломация и преговори hahaha
И Ина е на периоди с бонбоните, шоколадите и др. "прекрасни"  неща, но за сега си мисля че нещата са под контрол  Laughing
  bouquet

# 553
  • На края на вселената!
Марти, в кинкалериите има халки различни размери и цветове.

Ели, браво за изпита и стискам палци за държавния. На теб, на Дани и на Мая леко и бързо учене!
Ели, честит племенник и да е здрав и весел!

Дани, Лина също учеше кълбо напред и назад за балета, но не ни накара ние да се търкаляме.

# 554
добро утро
Тези дни бях много натоварена и се замислих как ще се оправям ако тръгна на работа както повечето от вас, как ще смогна с домакинстване , внимание на детето и съпруга, и почивка за мен Thinking
Днес съм си вкъщи, досега гладих(това ми е най тежкото бреме), сега ще чистя ,а после и на пазар ще ходя за да сготвя нещо.Днес Иван Звездев направи много вкусен бананов чийзкейк, мисля да го пробвам  Peace
Бързо оздравяване на болничките дечица Hug
Смях се на глас докато четях как сте правили кълба с мъжа ти Дани  LaughingАз бих отстъпила , той само ще реши дали е за него каратето или не  Hug
Мая, честит празник на патерица   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт