КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 876
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • USA
Привет и от мен. Много съм изморена и едвам гледам. Само влизам да ви кажа, че съм с вас. Simple Smile Попрочетох ви.
Танче, честито второ момиченце!
Айка, много се смях с Кая за шофьорската книжка  Laughing. Голяма работа е тя!  Hug
Мими, пиши по-често.
Аз още ближа рани, а Криси днес кашля много съмнително, дано да не развие нещо.  Praynig
Донси, при нас обикновенно ламаринената кашлица е круп. Вирусно е, помага овлажнител, пара етц. Колкото и кофти да звучи, значи че е в горната дихателна част, което е добре.
Да оздравявят болните!

# 631
Добро утро!

Една закусчица!  Mr. Green Напоследък много ми се яде,аууу!Сутрин треперя за храна,не е добре тва,не не е добре!  Confused
Аз съм с двамата и на зъболекър,но довечера съм на рож. ден на приятелка.Компанията не ми е много вътрешна,но важното е че ще съм сама извън къщи.  Mr. Green
Ей,Велинче ти се завърна!  HugМислих си за тебе,разкажи подробности,беше ли ти студено?
Децата са добре,но Надина както винаги преди рожд. си ден падна зверски и се удари пак по бузата където се удря всеки рож. ден.Какво е тва чудо,трябва да питам някой компетентен.Тва е всеки път преди рож. ден и сега е надута и подпухнала,незнам как ще стои при зъболекъра.
Никола му излях смрадила на пишето,само с обливане ще стане че не ми дава повече.Добре е,ама аз си мисля с онова розовото за дезинфекция дето беше да го третирам щото само като обливам със смрадлика незнам какъв ще е ефекта.
Танче,честито още една принцеска!Ах приисквами се и на мен щерка,но няма кинти и енергия сега!

# 632
Янче, опитай се да го дръпнеш кожичката колкото може и тогава да го облееш. Да, и бледорозов разтвор на калиев перманганат действа добре  Peace

Галена, да не я изпреваря аз сестра ми само Wink иначе другата седмица май

Много са сладки нашите юлчета любовчии. Интересно ми е какво им е в главите, как я виждат те любовта на тази възраст, наистина ли изпитват трепети и вълнения от противоположния пол Grinning Преди време, още баба ми го гледаше, се прибират двамата и баба ми ми казва, че една тригодишна девойка го атакувала с целувки и нашия давал (а беше точно в период, в който се сърдеше и се бършеше като някои го целуне)...и аз започнах лекцията  ала "няма да даваш да те целуват всякакви, амаха". Никола ме слуша, подсмихва се през цялото време и накрая вдига рамене и ми казва "ами момичетата целуват"  Crossing Arms ама си личеше, че не му е неприятна тази ситуация....

# 633
  • София
 Laughing Каква е тази девойка? Ще се разправяме май! Crossing Arms

Къде си тръгнала да изпреварваш - я колко време имаш още, всеки по реда си!

Аз не мисля, че по такъв начин осъзнават към момента другия пол, ама са сладки много Heart Eyes

# 634
  • Варна
wavey
Оказва се Бути, че от 01 януари съм ти колежка, сляха нашата агенция към вашата  Rolling Eyes  Grinning

Мимозка в  Агенцията за държавни вземания ли работиш? И аз съм пропуснала тоя момент  newsm78 Значи сме колежки  Laughing
Ох, много са ми гадни кашлиците на мен. Не се научих да ги разпознавам и това си е  ooooh!

# 635
И аз пак с мойте драми.
Обадих се на счети да й кажа да ме преключи защото ми изтича този месец неплатената.Да ми даде служ. бележка и трудовата книжка,че се назначавам в нашта фирма за да не съм безработна.Еми толкова зле се държи тая жена,хем нарочно звъня на дъщеря и тя пак се развика по телефона.Какъв й е проблема незнам,имам съмнения че нещо заради свеки но както и да е.Напоследък постоянно срещам хора с негативно отношение към това,че съм толкова време по майчинство.Все едно съм безполезна.Направо не виждам бъдеще в положението което съм с тия деца.Все се успокоявам,че ще се наредят нещата ще порастнат и ще стане по-лесно.Дано.
А за харчовете си да не говоря.Нищо не изкарвам и нищо нямам.Третото дете.А мъжът ми като шеф.  Sad

# 636
ох Янче, като те слушам се чудя дали няма да си мисля същите неща след две години...защото и на мен ми се събира един дълъг период майчинство. Аз за сега се успокоявам, че така или иначе си исках две деца  - дали едно след друго или през няколко години все ще ме няма от работа 4 години...ама знам ли

# 637
И Дели е с температура-38. Обадих се на хомеопатката. Дадох капки. Сега отивам да легна при него, за да следя положението.
Аз пък искам да съм си по майчинство, не се чувствам безполезна.

# 638
  • USA
Янче, не им обръщай внимание на такива. Ти вършиш най-важната работа на света. Разбира се, че ще се подредят нещата като му дойде времето, но не трябва да се подценяваш.
В Денвър в крайна сметка беше "доста топъл ден" - 13 градуса, та не съм мръзнала, но се размазах от обикаляне на летища и мъкнене на багаж. Нищо не успях да видя от градовете, в които бях - само летището и офисите, ама поне не беше за дълго. Засега работата ми е доста интересна.

# 639
Бубе, дано бързо му мине на Дели  Hug "безполезна" в никакъв случай, винаги съм казвала, че последните две години и половина са най-щастливите в живота ми. Това обаче не пречи работата да ми липсва

# 640
момичета, моля ви кажете ми какви кухненски роботи ползвате и доволни ли сте??Искам да си купим ,но нензнам кое е добро.
Бързо оздравяване на Дели   bouquet

# 641
  • Бургас
Ками моят робот е сименс. Имам го вече поне от пет години, служи ми вярно. Подарихме такъв обаче по нов модел на брат ми. И той е доволен. Майка ми си купи на филипс някакъв кузина ли беше .... ама то много чаркалъци, изобщо не беше компактен.
Хубаво е да има всички екстри. Например:
Кана за разбъркване
Нож за кълцане
приставка за тесто
цитрус преса
сокоизтисквачка
рендета за стъргане и за рязане на филийки

По новия сименс имаше и за бебешки пюренца една приставка

Редактирам: това е на брат ми модела http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=01003287
Това е моя но не са показани всички приставки http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09068455

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 10:11 от шушоната

# 642
Мерси Ели, дали можеш да погледнеш в нета за него и да ми пратиш линк  Praynig

# 643
  • Бургас
пратих в горния ми пост са

Друго което се сетих е че е хубаво да има къде да се прибират дребните приставки поне. Моят например няма но на майка ми филипса има (не че кутията е особено удобна но това е друг кахър).
Аз например използвам много каната, ножа за кълцане, рендетата и цитрус пресата. Пресата за твърди плодове например почти не съм я ползвала, много ми беше удобна за сок от лук обаче като давах на баткото за отхрачване. В каната се разбъркват много хубаво сокове, майонезата става чудна, чесън с малко вода за таратора. Така че преценяш от кое можеш да се откажеш например. Приставката за тесто е ценна например но аз нямам такава, ползвам ножа за кълцане в случая.

това е филипса на майка ми - не че е лош но на мен нещо не ми допадна, има много дреболии http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09013357

# 644
Аз имам показания филипс - прави всичко за което се сещям. Когато ми потрябва се справя добре, но в повечето случаи ме мързи да го мия после и си режа на ръка. И това което Ели каза - един шкаф трябва само за приставките.
И още - купихме го от техномаркет и беше в един голям кашон. Служителката каза, че няма да ми го показва, защото после не може да го събере и като се прибрах видях, че каната беше със спукана дръжка. Та настоявай да си го огледаш на място.

Поправка, друг модел бил моя - ето този

Общи условия

Активация на акаунт