КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 876
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • sf
ДД
Ох, тия дни яко работа, скъсах се от мрънкане  Joy
Вико е по-добре пу-пу. Спрах Проспана, нищо не му давам сега, само чай с мед от време на време. Намали кашлижата, а тази нощ въобще не е кашлял. Мислех в сряда да го пускам на ясла,ама свеки вика да го оставя,че щяла да го гледа. Та чак в понеделник ще ходи. Чак ме учуди таз жена.

Яна, да покажеш снимки на леглото непременно.
Иве, кво ти е?

# 676
Утре сутрин ще ми го монтират и ще снимам.То не е много високо леглото,избрах възможно най-безопасното.Просто излезе,че нямаме място за две легла.
Бързо оправяне на болните!
Напоследък съм се оплела,имам доста неща за оправяне,а аз вместо да се оправям само още повече се оплитам.

# 677
  • София
Яна да ви е честито леглото.
Вики не ми се пише,много зле се чувствам.

# 678
  • Бургас
Ееее стегни се де  Hug
Че ако не си ти ние за къде сме   bouquet

Честито легло на малките разбойници. И аз чакам снимки утре.  Peace

Честито на вчерашните Антоновци които пропуснах и на днешните Атанасовци. Много да са здрави и щастливи.   bouquet

Звяра заспа, баткото отиде на училище... ех че кеффффф и тишина... сега ако имаше кой да ми донесе една биричкаааа. Май по-добре да си чета уроците.

# 679
  • София
цоп
тук съм но чета едни неща по работа. коки се пооправи, ама има остатъчно подкашляне още, макар че утре ще не ще тр да ходи на ясла, днес по изключение ицо си е в нас и го гледа та...
болничките да оздравяват, пак виждам, не са малко  Confused

# 680
  • sf
Иве,нещо конкретно или си изпаднала в някоя дупка?
Май имаш нужда от извънредна месечна среща  Joy

# 681
Майче, кажи моля те колко ти е дълъг слинга и ти колко си висока?

Галена, мъобще не го чувам този телефон  Confused  еуреспал е сирпопът и наистина свърши работа за разлика от проспана  Peace

Никола обича надолу с главата, а за новите храни е различно - според настроението май. Ако не му хареса, плюе. Баща му много обича боклуци да яде, много често взима кренвирши, наденици, луканки и всякакви подобни. В началото като започна да иска, му намазах едно парче тайно с даум ексол и той го изплю. Сега знае, че тези неща горчат и само баща му си ги яде. Ще подържам заблудата докато мога  Simple Smile

# 682
Здравейте!
След като Дели вдигна температура веднага му дадох хомеопатични капки. Цяла нощ беше с температура 38.3. На сутринта нямаше и помен от нея.
Напоследък е станал доста опърничев и се опитваме да наложим някаква дисциплина.

# 683
  • София
Томасе, входящата ти кутия е пълна.

# 684
Браво на Дели  Hug Бубе, май ще взимам координатите на хомеопатката ти. При нас такова бързо справяне с вируса не е имало откакто спрях да кърмя

# 685
  • Асеновград
Марти , много хитро  Wink.
Бубе , радвам се  Hug.
Шушонче , добре е новата работа , не се оплаквам , научавам много неща , по-малка фирма е , не ми е вълнуващо , но има други предимства.За момента е идеална.
Тедо се опитва да се разболее , но май ще му се размине , оставих го малко вкъщи тези дни.
Марти , като каза даум ескол се сетих да ви се оплача.Тедо ужасно много си гризе ноктите , ноктите до кръв почти.Мажем го с даум ескол , обаче хич не му пука , прясно намазан си гризе сладко сладко ...Притеснявам се , защото аз си ги гризех така до 16 годишна , имах ужасен комплекс , че са ми грозни , но продължавах да ги ям , на 16 се взех в ръце и си направих маникюр , оттогава никога не съм ги рязала до дъно , защото ме е страх , че пак ще почна да ги гризя.Много ми е странно , че и той го прави , не го е виждал от мен , а точно моето поведение копира.

# 686
Марти не помня точно колко беше... над 2 метра беше. 2.5 или 3.. нещо такова. Аз съм 175 см
Малчо не мога да го спра да яде  Shocked За днес - сутринта цяла кифла с чаша прясно мляко, на обяд две супи със сухар в тях и две кремчета за десерт.. после хапна пак с мен още филийка с мед, после... фреш с плодова салата... после бяхме в макдоналдс и хапна картофки и половин тост... и сега пак иска да яде!!!!  И докато напиша това си донесе Данет и похапва сладко  #Crazy И после се чудя защо купувам бувки 27ми номер  ooooh!
И да не пропусна - честито на всички празнуващи   bouquet

# 687
Мая,пупу на Малчо-радвай се.Никола днес е на една кофичка кисело мляко,една паста суха,5 солети и едно тънко парченце пържола.В най-ящните си дни яде банички,спагети и магарони,еднократно през деня,домати и краставици.Ужасно е,и как не му се прияжда на тва дете нищо никъде.Но и той е със същия номер обувки.

# 688
  • USA
Иве, не знам дали ще те успокоя, но днес (третият понеделник от годината) бил доказано най-депресивният ден в годината по принцип. По радиото казаха  Mr. Green. Пиши когато можеш. Липсваш.
Криси е много консервативен към нови храни, ако успея да го накарам да опита понякога му харесва, но началната нагласа е да откаже. Само ако е бисквити е по-отворен към новостите Simple Smile.
Бубе, кажи ако намерите разковничето с дисциплината.
Били, не знам дали има оправия с гризането на нокти. И аз като малка ги гризех, че и сега в определени състояния. Майка ми какво ли не опита без резултат. Просто това му е одушника на нервност. Дано да успееш поне да намалиш гризането. Като стане по-голям сам ще се възпира.

# 689
  • Canada
Иве, не знам дали ще те успокоя, но днес (третият понеделник от годината) бил доказано най-депресивният ден в годината по принцип. По радиото казаха  Mr. Green.
И по телевизията също. Mr. Green

Раян явно е Последния мохикан по отношение на шоколади и бонбони - все още удържаме фронта. Sunglasses Наясно съм, че има голяма верятност да си навакса после, но все пак смятам, че е добре да не даваме още малко. Много е сладък, дори не подозира за някои неща, че са бонбони. Laughing Например по Коледа бях взела бисквитена къщичка за сглобяване и украса с цветни бонбонки, е, той веднъж не посегна да ги лапне, за него те са някакви цветни камъчета. Laughing
Иначе си е както винаги - с голям апетит. Това, което описва Мая, ми е много познато.  Wink Опитва с готовност нови неща, много от тях харесва, като че ли най- не му допадат нещата с кисел вкус.

Бути, интересен първи работен ден ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт