Отговори
# 255
http://www.youtube.com/watch?v=D0dXRx3RrNY песнички на бебЕ ЛилИ, за франкофилите като мен и Джиа  Laughing
По-късно ще се включа по разискваните теми, че имам една беба в ръцете, дето все иска да я гушкам и целувам  Heart Eyes

# 256
на кака Лили
 пожелаваме и да расте най ве4е здрава за спокойствие на мама и тати...винаги усмихната и много щастлива!
честит Празник ,Тин4е!

на вси4ки болни бързо  оздравяване....!

# 257
  • Бургас
ЛИЛИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА,РАДВАЙ МНОГО МАМА И ТАТЕ И НЕКА САМО ЩАСТИЕ И РАДОСТ ДА ГРЕЯТ В ТВОЕТО СЪРЦЕ!
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИКА,ТИНЧЕ!ДАЙ БОЖЕ ПО-МАЛКО БОЛЕСТИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНИ И ПОВЕЧЕ РАДОСТНИ МОМЕНТИ!Много целувки от мен и Мими!!!

# 258
  • София, Борово
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИЛИАН!
С пожелания за много здраве, много весели игри, много безгрижие и много късмет!
Бъди винаги усмихната и щастлива, и се радвай на приказно и вълшебно детство!

Тинче, Честит Празник на цялото семейство!  Hug Hug Hug Hug

# 259
   Много ви благодаря за пожеланията.    Hug   Ето една почерпка за здравето на Лили.

Нашата торта ще вземем чак след като баща й се върне от работа и тогава ще я покажем.

Лили се събуди още преди 08.00 и изпрати баща си на "лабота" и сега гледа детски, а като заспи на обяд (дано да заспи) мама ще украсява и готви.

# 260
  • София
Честит РД на кака Лили! Да расте здраво и умно дете и много да ви радва!  newsm59 newsm51

# 261
  • BG
Честит рожден ден на Лили!Винаги да има усмивка на детското й личице и безгрижно детство!

Тинче весел празник и на вас!

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 10:02 от ღVivi~anღ

# 262
Честит рожден ден на порасналото ни мартенско момиченце! Нека Лили да расте здрава, щастлива, весела и игрива, да е радост на мама и тати, да е все така умна и красива!

Тинче, честит празник!

# 263
Честит Втори Рожден Ден на мартенската кака Лили! Hug
Да расте здрава, весела, умна и много щастлива! 
bouquet

# 264
                                                            ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА КАКА ЛИЛИ!
                             ДА Е МНОГО ОБИЧАНА ЗДРАВА И С МНОГО КЪСМЕТ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМА И ТАТЕ! 

# 265
  • София
Честит рожден ден , Лили!Да си здрава,игрива,много щастлива и все така слънчева!

Тинче,весел празник!  bouquet

Честит празник и на порасналият батко на Оги - Стоянчо!Да е здрав ,щастлив и пълен с приятелчета!

Ради,весел празник и на вас!  bouquet

# 266
Честит 2-ри Рожден Ден на хубавата Лили!!! Да е жива и здрава и много да радва мама и татко!

# 267
  • Тук и там
Честит рожден ден, Лили!
Расти здрава, обичана, безгрижна!
Радвай се на приказно детство, изпълнено с много веселие и игри!

Тинче, да ви е жива и здрава рожденичката и все така да прави живота ви още по-светъл и усмихнат!

Поздрав от нас с Галя за Лили с една от любимите й песнички - дано да ви хареса :

http://www.youtube.com/watch?v=mLUV74hxa34

Весело изкарване и ще чакаме снимки и разкази !

# 268
Рали не е писала. Дали няма да си имаме още едно попълнение в мартенския отбор, родено точно на тази дата?

Момичета, болна съм. Писна ми! Close През месец се разболявам, вече нямам нерви. Сега толкова много кашлям, че почна да ме срязва корема. На милото ми бебе явно му е шумно и неприятно, защото доста ме рита докато кашлям. Ходих на лекар, уж не е сериозно, но аз се чувствам като парцал. А най-ужасното е, че лекарят в пулмологията вече името ми помни, толкова често ме вижда. Само да родя живо и здраво бебе и ще почна някакви радикални промени, за да се подобря, че това моето на нищо не прилича. Явно още първата бременност ми е изтощила организма и имунитета, защото докато ходех на работа не съм взимала повече от веднъж в годината болничен, а след като родих 3 пъти лежах в болница.

# 269
  • София
Рали и Бети е вече мамa на малката Габи! Ето нейния смс:

Днес родих дъщеря си Габриела - 2700 гр. и 51 см. Добре сме!

Да не изтървем новините  Simple Smile Това е от вчера изшпионирах при януарките след като спомена Марги

Общи условия

Активация на акаунт