Отговори
# 240
Диди, за хомеопатични лекарства не знам, но не ти ли помага валериан, глог и мента? Валидола също успокоява. Аз валериана много го ползвах докато ходех на работа, защото доста скандали отнасях и определено ме успокояваше, но пиех двойна и дори тройна доза на препоръчаната на опаковката. Ти кърмиш ли още?

Веси, радвам се, че вече има започнала процедура, макар и "склерозираща" и се моля тези 3-4 процедури да повлияят по най-добрия и вече да се приключва с тази история, защото се измъчихте. Целуни Моника от нас и я прегърни силнооооо /аз така обичам - да ги стискам и да ги мачкам, да не ги пускам Simple Smile/.

Възглавница й купих на Дея, от тези бебешките с дупките против задушаване, но не спи на нея, а я изхвърля в краката си. Ако обаче е на спалнята при нас, гледа да докопа някоя голяма възглавница и да се настани върху нея. Разбира се, ляга почти цялата върху възглавницата, а не си слага само главата и понеже спи по корем винаги я прегръща.

Рали, как си? Имаш ли подготвителни контракции? Въобще, личи ли по нещо, че трябва да раждаш след 2 дни?

Някой знае ли в коя болница е Паола? Ох, направо не знам какво да напиша, толкова ми е гадно. Моля се бързо да се оправи и да няма никакви негативни последствия след това. Много сила и енергия пожелавам и на Паола и на родителите й!

За витамините - аз давам Саностол, но от време на време. Иначе я тъпча с толкова хранителни добавки и имуностимулатори, че вече почвам да се питам дали не е прекалено. Всичките са изписано от лекар, но все пак... Взима Коластра, Есенциални мастни киселини и Зелени водорасли на Аква сорс, Изопринозин и някакви хомеопатични капки. Отделно и други препарати, с които борим хремата и ушното възпаление, абе всичко това вече ми идва в повече. Сега купихме кварцова лампа, за да я нагряваме, защото четох, че има много добър ефект при деца с подобни на нейните проблеми. Ако знаете обаче колко ми е трудно да я нагрявам, ще ме съжалите. Тъй като лъчите са вредни за очите, я нагрявам докато спи, защото иначе не мога да я накарам да сложи очила. Ама тя спи само и единствено по корем и по никакъв начин не мога да й нагрея носа, а това е най-важното. Като я обърна по гръб се буди и почва да реве. Нагревката трае 2-3 минути, а подготовката за нея ни отнема поне 15-20 и то при положение, че около Дея щъкаме поне трима човека в опит да направим успешно процедурата. Явно сме много смотани щом една нагревка не можем като хората да направим.

# 241
Добро утро! Hug
При нас денят започва слънчево!  Nature Sun With Face

Шоколадово бонбонче, аз на Ели давам Саностол и Есберитокс, но ги бях спряла известно време и ето го резултатът. ooooh!
От 1 месец насам започнах да слагам възглавница на Ели като спи. Имаме на Чико възглавничката за новородени, но чак сега я използваме. Друг е въпросът, че Ели  много се върти и възглавницата й служи само докато заспи. Simple Smile
При Ели периодът на събличане още не е започнал, но пък по цял ден гледа детски филмчета. Вече и аз ги знам наизуст. Сега сме на вълна Мечо Пух и Мързел Град. Simple Smile
И да се похваля, че нааай-накрая си направих Facebook. Blush Whistling

# 242
Добро утро и от нас.Днес станах в 3 часа и не заспах повече ShockedИ аз като Диди съм вечно недоспала Tired
 PraynigЕЛИ и ПАОЛА да се оправят по-бързичко!
Аз давам профилактично по 1 доза осцилококциум на седмица!Преди давах Саностол.но не съм доволна от него.Опитах се да й дам Изопризорин....но той горчи ужасно и не го приема Crazy
Марги чувствам се иначе прекрасно.Все едно няма да раждам скоро.Даже и подготвителните контракции хич ги няма Rolling EyesДнес съм на ЖК и се надявам да ме" светнат" как стоят нещата.......ще се ражда ли скоро или не Crazy
А ти как си?

# 243
  • София
Диди, имаше едно хомеопатично Седатиф ПС. Аз го пих, когато бях бременна и беше умряло кучето ни. Да ти кажа, помогна ми. Дава се и на кърмачета, така че ако кърмиш, няма да навреди на бебка.

Рали, до седмица, предполагам ще си родила. Представям си как се вълнуваш... Много е хубаво, че се чувстваш добре. Дано и раждането мине леко и доколкото може, безболезнено!

Веси, дай- Боже още хубави новини да има! Ама и на вас не ви е лесно- напред- назад, по чужди държави и различни лекари. Важното е резултатът да е най- добрия! А в бъдеще ви пожелавам да ходите по тези места само на екскурзия и за удоволствие! Hug

за витамините- от известно време не давам. Но и аз като Марги давам и на двете си деца Зелена енергия, Колактив3, а отскоро и Есенциални мастни киселини на Аквасорс. Отделно и едно "поддържащо", както се изрази нашата хомеопатка хомеопатично лекарство.

Енигмата, бързо оздравяване на Ели! Как да те намеря във Фейсбук, за да ти изпратя покана за приятелство?

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 14:05 от Надето :)

# 244
  • около Варна
Привет!

Вече се побъркваме и аз и децата от стоене в къщи, станахме затворници на лошото време.

Рали последни дни на очакване са най-изнервящи, ама то не остана, ти нормално ли ще раждаш?

Веси, радвам се, че сте предприели лечение, дано да е ефективно и миличкото Мони не се тормози повече, че и вие покрай нея Hug

Енигмата дано Ели скоро се оправи.

Стискаме палци за мъничката Паола, бързо да се прибира у дома.

Марги, не знам как издържаш, бременна и с всички процедури около Дея, не сте смотани, просто е много трудно като са болни дечицата, аз като знам какъв зор е да им изчистя сополките...

Диде, аз също бях много изнервена първите месеци, не ми е идвало наум да потърся успокояващи лекарства, може и да помогнат. Много е трудно с две малки дечица, особено ако бебето е ревливо, неспящо, с колики, искащо постоянно на ръце...като моето. Направо изпадах в нервни кризи с крещене, блъскане, чупене и никак не се гордея с това. Хубавата новина е, че малко по малко като порастват нещата се нормализират.

Възглавничка и слагам на Ева една малка обикновена, но тя разбира се не спи на нея, обикаля цялото легло. От специална възглавница против задушаване няма полза при нас, тя е завряна в купища плюшени играчки или в обиколника си.

Витамини имам Саностол, но не съм сериозна в даването, имуностимулатор давам Саменто, но и него го спрях за почивка преди месец и май време пак да започна да давам известно време.

Друго при нас ново няма, още не могат да оздравеят напълно от проклетия вирус, стана две седмици, че и повече, продължават да им текат носовете, а малкия и кашля зверски.

LeAn, Мимито все повече ще търси компанията ти не само за обличане, ами за всяко нещо, време и е да си защити територията Wink

# 245
Здравейте, Паола е много добре, благодаря за вниманието!

Успешно оздравяване на всички болни!

# 246
Здравейте, момичета, при нас всичко е наред, поне за сега. Двете ми “бебета“  Мими и Гери са такъв балсам за всяка родителска душа... Heart Eyes

wiwi, Diana, polina  вижте тук, може да сме си взаимно от помощ!!!  
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450056.0

LeAn, Мимито все повече ще търси компанията ти не само за обличане, ами за всяко нещо, време и е да си защити територията Wink

Ох, уж така се кефи на бебето, ама като го хвана да го храня и така ми се нахвърля, едва я удържам...  Sunglasses

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 17:33 от LeAn

# 247
  • Sofia
Здравейте. За имуностимулатори гледам си говорите. Аз давам Марсианци сироп, клеева тинктура и отскоро Инфлуцид. А изопренозина между другото не е имуностимулатор, а противовирусно лекарство. Не го давайте без нужда. Аз го давам само когато имат вирусна инфекция и съм доволна, но не непрекъснато.

# 248
  • Бургас
Добро утро!
Благодаря ви за отговорите за това какви витамини давате.А на вас педиатъра ли ви ги изписа,гледам,че някои и хомеопат посещават?
Аз ще питам нашия педиатър да препоръча някакви,че като я пусна на ясла да не е толкова "кекава".
Поли,искрено се радвам,че Паола се чувства добре.Дасно скоро да си дойде вкъщи,където всъщност трябва да е.
Аз вчера цял следобед обикалях да търся работещи копирни услуги-на първите ми излезна черна снимката,на вторите-не бяха включили апаратаурата,третите бяха затворени,четвъртия копирен център си свърши работата-там си ги копирах вече.И накрая отивам да вземам молба за работа и се зачетох в изискванията-е,единственото,което не успях да покрия е,че не съм шофьор.Ами да го бяха писали и в Нета щом там пускат обявата.А не да обикалям като ха-хо в студа и за нищо накрая.
Марги,предполагам колко ти е трудно-хем бременна,хем да се разправяш с процедурите около Дея,дано да стане по-леко положението.
Диана,желая ти и на теб да се възтановиш психически по-бързо и най-добре се консултирай със специалист какво може да ти изпише за успокоение.
Ради,още ли не си тръгнала да раждаш,хайде вече,време е!Изненадай ни с едно малко шомбалче.
Лек ден на всички и целувки на малките сладури и сладурки!

# 249
  • Тук и там
Привет на всички затворени в къщи   bouquet
Радвам се, че вече има толкова разписали се мами, но може и повечко  Mr. Green
Поли, браво че сте се оправили бързичко. Жените във вашето семейство са много борбени, а мъжете пък ви подкрепят безрезервно  Peace
За имуностимуланти - и аз като Надето давам засега продукти на Аквасорс, но не мога да преценя все още доколко ни помагат. Нали декември Галя изкара една настинка, вярно че за 2 дена нослето се оттече, но пък после го борихме с капки сигурно още 10 дена, та не мога да се изкажа на 100 % дали ни помагат тези добавки  Rolling Eyes
Марги, Дианче - не ви е лесно, но вие сте силни и ще се справите  Hug
Тинче, готвиш ли се за поредния голям ден във вашия календар Crazy Аз съм нетърпелива да ни разкажеш всичко само както ти си можеш  Peace
Хайде, чакаме и други благи вести  Hug

# 250
  • София, Борово
линк за 3 серии на телетъбиси със задоволително качество и на български http://bgshare.com/search_ok.html?ime=teletubbies&raz=mpeg&a … p;sort_order=DESC

После ще чета Hug

# 251
Привет и от мен
   Моника се е вманиачила по Мики Маус,телетъбис не я впечатлиха може би след време ще пробваме пак.Другото което я вълнува е да четем книжки,вече може да разказва за трите прасенца и червената шапчица,голям смях.
   Иначе да не се хваля,но е по-добре,вече не вдига Т и е малко по-спокойна,е бузата все още е много подута и я дразни, но поне успява да спи,че до вчера въобще не искаше да ляга и заспиваше права,а спеше в полу легнало положение.Абе поизмъчи се милата ми,но се надявам следващите пъти да е по-добре.
   С това скапано време съвсем се затворихме в къщи,че сега и не дават да излизаме на студа,а и трябва да я пазя от вируси Sad.но...ще мине Wink

# 252
  • София
Поли, радвам се, че Паола е вече по- добре! Hug

Шоколадово бонбонче, на нас ни ги препоръча нашата хомеопатка. Те са хранителни добавки, безвредни. Съдържат необходимото количество витамини и полезни  вещества, добити по естествен път. Без химия. Аз съм доволна. Не мога да кажа, че децата не боледуват въобще, но определено е по- рядко и за по- кратко време.

И ние сме на вълна Мики Маус. Ето тази песничка Рали направо си я знае наизуст. Голям кеф Laughing А от няколко дни се е научила да казва "мамо, битам те" - мамо, обичам те. Идва, гушка се в мен и ми го казва...  пълни ми душичката малката ми кукличка Heart Eyes А сутринта, докато й сменях пампито и и обяснявам как са ми студени ръцете, тя ми каза " дай тука топи"- дай тука да ги стопля"- и си подаде малките ръчички да стопли моите. Heart Eyes

# 253
Привет, ние вкъщи вече сме в пълен състав:)

Дианка, аз в четвъртък ще мога да ти кажа повече за хометопатия - антистрес Simple Smile Аз смея да кажа, съм тотално зле с нервите, ужасна агресия избива у мен понякога Sick Но не съм се оставила така, взех необходимите мерки, ще видя и хомеопатията с какво може да ми бъде полезна  Whistling
   Детски още си мисля , че му е рано на дребния да гледа, да дивее и играе сега, докато му отговаря на възрастта  hahaha

Всички болни да гледат от кака си Паола и бързо да борят вируси и гадости(пу пу), те моите деца нямат друг избор, така съм ЗАръчала Naughty (чукам на дърво АБ не са опитвали и двамата)

Hug

# 254
   Здравейте.

Много хубави новини за Паола. Дано повече не посещава такива заведения освен за консултация.

Всички болни дечица да оздравяват бързо.

Иве, готвим се. Тортата е поръчана преди седмица. Тази година ще сме си само най-близките. Много болести изкара Лили, а всички дечица са по градини и ясли и ако трябва да каня ще трябва да го празнуваме вечерта, та се отказахме и затова ще се почерпим само ние с бабите, дядовците и братовчедчетата. Живи и здрави повече ще пиша като отпразнуваме втората годинка.

На малките ни попълнения целувки, на бременните мамчета прегръдки, а на вече порастналите и пакостливи мартенчета и от двете.    Hug

А ето и нещо да се посмеете:
http://svejo.net/story/music/537641-Bashtini-Nevoli-video-

Общи условия

Активация на акаунт