Отговори
# 225
Олимпия, и аз нямах никакво намерение да я махам бибата и мислех, че ще е много трудно, но вече не се сеща за нея. Измислихме нов ритуал за заспиване и овладяхме положението. Сега сме в период на спокоен сън, така че не мога да се оплача. Ама подозирам, че това е само временно. Simple Smile

Тинче, надявам се да имаш успех в търсенето на работа и бързо да приключиш с тази задача.

# 226
  • Бургас
Добро утро,мами!
Вчера Паола на мама Поли са я приели в интензивно отделение,заради остър бронхиолит.Много са притеснени за малката родителите.Помолете се и вие за скорошното възстановяване на бебето.Дай Боже всичко да е наред с нея.
И аз съм започнала с търсенето на работа,но навсякъде местата за психолог/педагогически съветник/учител по психология са заети.Надявам се все отнякъде да изскочи нещо по специалността ми,че финансовото ни състояние е трагично.
А аз бибата я мислех от много време как да я махна и изведнъж реших,че ще бъда непреклонна в този ден,каквото и да прави Мария.И отизведнъж стана и при нас.Вече не ме пита за нея,нито я споменава.
Дано няма болни деца,а ако има случайнно някое ново разболяло се,то нека се оправя бързо!
Целувки на всички!

# 227
   Стискаме палци малката Паола бързо да оздравява, както и всички болни дечица.

Рали, дано кумата ти е по-добре. Стискаме палци и за нея.

# 228
Е как може такова нещо да се случи на Паола? Много гадно! Дано бързо да се оправи! Направо не ми се мисли какво им е на Поли и Делян. Ох, мъничката сладуранка, дано не вижда болници вече докато не дойде време тя самата да ражда!

Шоколадово бонбонче, имаш прекрасна специалност, надявам се бързо да намериш хубава работа. 

# 229
 Praynigза Паола!
Кумата ми днес е по-добре.Приели са я с натравяне на кръвта...за 1-2 часа са щели да я изпуснат Cry
Аз все още съм 2 в 1!В пълна кондицияSimple Smile

# 230
  • София, Борово
За Паола! Praynig
Миличката принцеса, Господ да я пази и да и дава сили. Тя е герой и ще се оправи бързо  Hug

# 231
Здравейте, момичета!!!

Благодаря за пожеланиятаа за втората ми дъщеричка!!!    bouquet

Нека малката Паола да оздравява бързо и дано болест да не я хваща вече!!!

На търсещите работа-скорошно и подходящо предложение!!!

Забелязвам някакъв невероятен хъс у Мими да съблича всичките си играчки и после да търси компанията ми, за  да ги облече. Тогава й е такъв  голяяяяям кеф, че... #Crazy
При вас има ли нещо такова???

# 232
Дано малката Паола се оправи бързичко и да няма повече притеснени  Praynig
  Леан и ние го правим това от известно време.
Ние бяхме една седмица във Виена (поредните специялисти за Моника) и като се прибрахме всички казаха,че много се е променила,тя много говори по принцип,но сега ясно и се разбира всичко,прави едни такива сложни изречения .......#Crazy.
   Не ми стига много времето,но ще се опитам дабъда по-редовна!
Целувки на всички!

# 233
  • Бургас
Леан,как се чувствате с новото попълнение в семейството?Кърмиш ли?
И моята Мария обича да съблича и след това да идва при мен,за да обличаме това,което е съблякла тя,доста е настървена по време на целия процес.
Веси,как се развиват нещата при вас?Какво ви казаха във Виена?
Марги,благодаря ти за линка,който ми даде.Другата седмица ще отида да подам молба.Големи целувки от мен и Мими.
Рали,Марги,стискайте още,има време до излизане на вашите бебенца.
И днес се моля на Бог Паола да се възстанови без последствия.

# 234
  • София
Дано мъничката героиня Паола вече да е по- добре!  Praynig Много ми стана мъчно, като прочетох.

vessi122 , какво казаха лекарите във виена, има ли резултат от ходенето до там?

# 235
Здравейте и от нас/аз още съм си 2 в 1/ Laughing
Момичета сега се замислих,че на Бети още не й слагам възглавничка за сън.Вие ползвате ли?Каква трябва да бъде и колко см newsm78
Чао за сега Peace

# 236
Здравейте и от нас с Ели! Hug
Стискам палци малката героиня Паола да се оправи бързо! Praynig
Ние не можем да се порадваме на снега. Ели е болна. Sad Преди 3 седмици започна с хрема и зачервено гърло, които лекувахме и след седмица се оправи. Във вторник обаче вдигна Т, която два дни ту спадаше, ту се покачваше и отидохме на лекар. Оказа се, че има гнойна ангина и сме на антибиотик. Confused В петък вдигна над 39 градуса и започна да повръща. Слава Богу от събота е без Т (да чукна на дърво), а повръщането го овладяхме със свещички. От антибиотика обаче започна едно разтройство... ooooh! От 3-4 дни не е яла като хората, пие само сокове и е толкова отпаднала. Утре сме на контролен преглед и да видим дали има подобрение с гърлото.
Покрай боледуването Ели свикна да ми е само в ръцете и сега само ме търси и гали и целува. Вчера ме прегръща и ми говори "Моя мама, моя мама!" Simple Smile А имаме и нов номер - когато иска нещо, а аз се правя на разсеяна, идва и започва да ме целува, докато не се предам и не стане на нейното. Laughing
Успех на всички търсещи работа! Дано скоро ви изненадат с добро предложение! Peace
Rally_and_Betty пожелавам ти леко раждане! Hug
Как се радвам на новите мами! Heart Eyes И на мен много ми се иска, но финансово не ми стиска... Embarassed Все си мисля "Какво ако...?" и ентусиазмът ми се изпарява на мига. Whistling

# 237
Здравейте  Simple Smile
 Резултатите от Виена са добри,но вече ме е страх да казвам каквото и да било(то май и затова не говоря много),но така или иначе вече тръгнахме по някаква пътека,та сега там започнахме едни склерозиращи процедури за намаляваме на образуванието(от възпалението през ноември се поду много),така ще ходим през 6 седмици и след 3-4 процедури,ще се прецени според това как се повлиява,как ще се процедира.От австрийците съм много доволна,нищо общо с франсетата или пък БГ,там нещата винаги са доста точни и сериозни,в понеделник сутринта бяхме на преглед и веднага ни приеха за изследвания,оправихме документите,направиха и изследвания и във вторник направиха пункция и манипулацията.Малко ни е по-трудно след това,че вдига Т и пак се подува,но днес вече е по-добре,не спада но поне намалява напрежението.За сега май е това,ще чакаме да мине времето и всичко да отшуми.
     enigmata дано да се оправи бързичко и утре само добри новини.
Нещо за Паола някой чувал ли е?

# 238
  • Бургас
Добро утро!
Веси,стискам палци и се моля на Бог тези манипулации да са последни до оздравяването на малката Мони!
Енигма,дано скоро да оздравее Ели.
Давате ли профилактично някакви витамини на децата и от кои сте доволни?
За възглавничката-Мария още от малка спи на възглавничка,друг е въпроса,че като се мести в вечер или на обяд и възглавницата оставя някъде в краката й.Но аз ползвам много тънка възглавнияка-с дебелина колкото кутрето ми..На по-голяма Мария не е съгласна да ляга дори,а не и да спи.
За Паола-вчера Поли писа,че няма промяна,но е обнадеждена,че ще се оправи и само се моли да няма последствия на белите дробове след това.Дай Боже всичко да е наред.
Хайде,лек ден ви желая!
На мамите 2 в 1 -да стискат докрай,че има още време до термините ви.

# 239
  • София, Борово
Привет от мен!
Тинче, пожелава ти да намериш най-удовлетворяващата работа във всяко едно отношение! Hug
Рали, още малко остана Hug Леко раждане и очакваме вълшебната новина!
Веси, радвам се за добрите новини за Моника Hug Hug Няма да питам, понеже разбирам как се чувстваш, само ти като имаш желание споделяй.
Възглавница и Виктор не ползва, ама той спи по цялото легло и няма как да стане.
Енигмата, бързо оздравяване на Ели! Hug
Леан, добре сте си дошли! Hug Чакаме снимки  bouquet
За събличането - Виктор се съблича него си и то без значение къде се намира...  ooooh!, както и маже всичко с крем!!!
Ако някой има новини за Паолка, нека сподели.
Поздрави и целувки на всички и специално и на бременелките ни!   bouquet Hug

ПП: Хора, много съм изнервена от умора вероятно(недоспиване), има ли някакви хомеопатични препарати за такова състояние??

Общи условия

Активация на акаунт