Отговори
# 495
 Понеже не бях чела последните 2-3 страници, сега ги прочетох по диагонал. Бела не яде абсолютно никакви плодове. По никакъв начин не бих могла да я накарам да хапне и грам.. никога не е опитвала,освен дето по едно време ядеше банан, ама беше много отдавна.  Гледа ни как ядем и ни се радва, но не опитва. Вчера си играеше с едни мандарини все едно с топка си играе, размяташе ги из стаята. Но виж,ако ме види,че ям шоколад...лелеее от устата ще ми го вземе. Идва,отваря огромна уста и вика ААААМ. МакДоналдс,КФЦ и други подобни никога не е опитвала и не мисля да опитва скоро. Иначе си яде доста добре. Манджите на "Баби", както вика на бабите в кухнята- на обяд основното с малко сирене и данонино, следобяд десерта, вечер супата с един сухар и пие мляко в леглото докато заспива Embarassed Сутрин й давам попара или кисело мляко с бисквити.  В събота и неделя я храня или с каквото ядем ние- макарони примерно, или й връчвам бисквита, филия или нещо друго и ако иска да яде. Искам да я накарам да се храни сама, но оставя ли я с лъжица в рика почва мазане и бъркане в чинията и не хапва абсолютно нищо. През седмицата нямам време и търпение да я оставям сама.. така до първи клас ще се храним сигурно...

Това до тук пак беше написано снощи и след обилно фермерстване забравено да се публикува... И какво мислите днес- копвам го:)
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 24 нови отговора.
 О чудо:))
 Не ме учудват коледните камбанки, явно така ще ги изписваме темите. Трябват ни по-неутрални заглавия Mr. Green Не помня кога и какво бях писала в отчетната тема на октомврийки 2006, но до скоро в публикациите ми излизаше тямата им- лятото дойде,октомврийче на морето да се заведе Joy

Марги, и аз давам на Нестле за 1г, ама един път нямаше от него и взехме за 2-годишни, нищо й няма, пийваше си го с кеф. И аз съм решила следващата кутия да е вече двойка.

Спирит, честито ти бременеене и на теб. Добре дошла в отбора на търкалящите се  261uu Animal Pig

Между другото, от няколко дни имам чувство,че започна да повтаря повече думички. Бърбори нон стоп и е много смешна като вземе книжка и започне да чете... на нейния си език Heart Eyes

СЛавундер, да ти е жива и здрава щерката, малко на патерица,но от сърце!!!  bouquet

# 496
  • Бургас
Здравейте в този слънчев и топъл ден!
Никой няма тук в темата,явно всички сте по разходки с дребните.
Ние вече бяхем на разходка до морето и малко по улиците и сега вече съм я сложила да спи,следобед пак ще се излиза най-вероятно.
Ние днес следобед със Станислав и Мима може да отидем да видим на 2 сладкарници тортите,та да поръчаме за вторник,то не останало.
Майка ми и баща ни бяха на гости вчера и днес си тръгнаха.Майка ми остави пари да отпразнуваме рождения ден на Мима,да й купим торти-за вкъщи и за яслата,донесла ми сладки отново за рождения ден,купила кайма...Абе да са ми живии здрави те,че помагат,иначе гладни ще стоим,докато и аз не започна работа.
Желая на всички приятен ден и много разходки!

# 497
Здравейте  Hug
При нас току-що имаше земетресение - кратко, но силно. Интересно ми е колко е било  Thinking

Джорджи е 10.500 на тегло, 90см на височина - слабичка е, с малко телце, но дълги крачета и ръчички (тялото й е 1:1 с моето  Laughing, много ми е смешно). В лицето е копие на свекърва ми - преди беше на татко си, но й се промени цветът на очичките.

АМ не яде от годинката - пие детско прясно мляко на Делта Адванс. С брат си са се наговорили да ми изядат ушите  Laughing - ядат минимум 5 пъти на ден! Плодове обожават, всички вкъщи ядем големи количества сезонни плодове. В купите на масата има винаги поне 4 вида плод - ябълки поне 2 вида, круши, мандарини, портокали, киви, банани...Взимат си  ги между яденетата или преди тях  Peace

За торта още не съм решила дали да е с Ягодов сладкиш или Дора изследователката - това са й любими героини от детски. Когато реша, партито й ще е тематично с една от двете и цялата украса за РД като чашки, чинийки, салфетки и пр. ще са такива.

Утре сме на карнавал и ще я облека като балерина, брат й ще е пират  Peace

Марги  Hug, виждам притесненията ти относно появата на бебето у вас и ревността на Дея. Константин беше ужасно ревлив и залепен за мен 24 часа, плюс това и злояд...С появяването на беба у дома коренно се промени  Peace

Джорджи има много нови думи на гръцки и български. От вчера са "тост", "неро(вода)",  "пий" и "пиш" вече стана "пиш-пиш"  hahaha

За любителите на дървени играчки - малко предложения за подаръци:
http://genesis.bg/bg/sectionid/3/products/productslist/cid/1015

# 498
Ох, да, Олимпия, шашкам се, защото не знам каква ще е реакцията на Дея. Ама каквато и да е, ще се нагаждаме. Само чакам да се роди бебка и ще се вмъкна в темата за породени деца, ако въобще имам време Grinning.
Да пуснеш снимки от карнавала, много интересно ми звучи.

Илияна, така е, родителите много помагат. До колкото разбрах обаче, не навсякъде е така. Имам предвид в малко страни има такава силна връзка между деца и родители. В Европа и в Щатите нито помощта е толкова голяма, нито срещите, нито ангажираността към внуците, както сме свикнали ние в България.
Ще ми е интересно мамите, живеещи в чужбина да се включат и да споделят наблюденията си.

# 499
  • Тук и там
Привет от нас   bouquet
Нощес нашата девойка ни дръпна една такава дълга и неразбрана реч в тъмното, че с баща й кротувахме вцепенени от нарежданията й  Mr. Green Поуспахме се сутринта, ама то нямаше как просто след този среднощен стрес  Crazy
Временцето поне до към 13 ч. беше страхотно и поиграхме в градинката с топка, където нямаше сняг  Wink
Сетих се, че преди 2 години по това време опъвах едни простори от изпрани дрехи и си чаках с трепет отрочето, а то слънце печеше като първа пролет. Сега съвсем не е така - тази зима много дълга ми се стори  Rolling Eyes
КикиНики - и при нас положението с шоколада е същото: 2 парчета да си отчупя, Галя веднага тича и вика "АААМММ" и няма отърване. Защо ли не е така и с плодовете, там аз я гоня с АМ, но не ни се получава  Joy
Имам още една кутия НАН - 1+, след което баща й ще купува 2-та  Peace
Днес й купих спрей за по-лесно разресване на косичката на Шаума - ще го видим дали става  Peace И на себе си направих подаръци от разни женски глезотийки - нали след някой месец на работа ще се тръгва, трябва да си припомям все пак, че и аз съм човек  Crazy
Хайде, разписах се за днес - да не ме мислите Wink

# 500
Здравейте, днес беше страхотно времето при нас и не сме се прибирали. Така ми беше писнало да стоя затворена.
Марги, щъркелчето носи синя торбичка, ама е пожелателно, още не се знае, нямам претенции много, само дето имам много красиви момичешки дрешки. И аз отсега много се притеснявам Криси как ще приеме бебето, като започна да и обяснявам нещо и тя казва "нямааа, не бебе".
АМ, не пие сигурно от година, изведнъж реши, че не и харесва, не е фен и на прясното млеко, но поне кисело обича.

# 501
Спирит,леко бременене и от нас  Hug
Олимпия,благодаря ти,че наскоро пусна линк на gummy bear-nuki nuki  Grinning Натали,много харесва гуменото мече,не знаех,че има и други негови песни,в момента ги слушаме по нейно желание  Grinning
Нати от вчера не беше акала,което на фона на 2-3-4 акания на ден както беше преди си е много,преди около 1 час се изака със моя помощ и много плач  Sad Случва ни се може би за 3-ти път,много е гадно.
Имам въпрос към майките-студентки,аз сега вземам стипендия,зато,че съм майка редовно обучение,ако завърша семестъра с оценка по-висока от 4.50 ще вземам ли и стипендия за успех?
Благодаря ви за отговора за Превенара  Hug
Натали не пие мляко от както се отби на 1 год.,всяка сутрин закусва попара с прясно мляко,незнам дали е достатъчно,но не иска да пие само мляко,а АМ изобщо няма да погледне,тя сигурно е забравила какво е шише с биберон,не ползваме от 1 год.И преди това не му беше голям фен/имало е периоди,в които съм й давала вода с лъжица и капкомер  Crazy/

# 502
   Добро утро и от нас

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.
[/i]

Не уточнявам, че не знам кой какво ще празнува. Ние ще празнуваме всичко накуп.    Mr. Green

Спирит, леко бременеене и от нас и живо и здраво бебче на финала.

# 503
                                                      Честит Сирни Заговезни!

Честит Свети Валентин!

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 12:50 от cosmopolitan

# 504
  • Тук и там

Честит празник на всички празнуващи днес!
С пожелание любовта винаги да е с/в нас и да бъде все така опияняваща като вино!
Макар и раничко, но НАЗДРАВЕ!  Peace

# 505
Момичета, честит празник на всички опиянени от.... любов!

Искам ви прошка -  ако с нещо съм сгрешила, простете ми!

Днес си поставихме цел с мъжа ми да купим домашни обувки на Дея. Проблемът е в това, че тя вкъщи ходи само със сандали и други обувки не иска. Познайте в колко магазина по това време има сандали. Накрая взехме някакви пантофи на Колев и Колев, ама хич не ми харесват.
Преди няколко месеца поръчах сандали от Касиди и 2 пъти ми звъняха да ме питат сигурна ли съм, че ги искам в това студено време. Лошото е, че са й големи, а тя толкова ги харесва, че не мога да я откъсна от тях.

# 506
  • Бургас
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ ОТ НАС!БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО И МНОГО СЕ ОБИЧАЙТЕ!
Празнувайте това,което ви е на сърце!
Спирит,и от мен честито за малкто бебеоче,което растев в теб!Дай Боже да изкараш лека и безпроблемна бременност!
Ние вчера ходихем до сладкарница "Захаро" при нас и поръчах 2 торти-една за яслата,и една за вкъщи.За яслата е красива детска форма,с руслака отгоре,а за вкъщи тортата е шоколадова.Сега оставя да накупя малко мезета и да приготвя някоя друга салата.
Ние и днес си направихме много хубава разходка с Мария до плажа.Не знамкак го дават времето утре,но днес досега беше добре.
Весело посрещане на празниците на всички ви!

# 507
Честит празник, момичета! Днес вместо обичайния неделн скандал - цункайте се или ударете по едно, зависи кой какво празнува!

П.С. На Теди тортата беше с Туити - още като я видя и си кльопна цялата физиономия вътре Simple Smile Така и я оставих - да си яде без ръце, колкото си поиска. Партито го оставихме за другия уикенд - тогава е и Тодоровден. Нашият тати беше болничък тази седмица.

# 508
  • BG
                                              Честит празник и от мен!
Честито и на новообебилите се!А на тези 2в1 лека и безпроблемна до финала!

Може и да сте ме позабравили,защото отдавна не съм писала,но пък редовно ви чета.Ами незнам ,но ме мързи нещо да пиша.При нас няма кой знае какво ново.
Дара вече няма буба,махнах е лесно.Очаквах да ревее и да се инати,тъй като беше неразделната й част,но уви.Доволна съм.
За килограмите сме около 11.500кг. с дрехите и към 88см.
Памперса и него скоро ще махна.Аз всъщност го бях махнала,но се разболя и 10 дена беше с разтройство и пак й го сложих,че не се издържаше.А пък така говори,спирка няма.За всяко нещо си има отговор.Някой думички не се разбират,но поне всичко казва.
Но имаме друг недостатък.Е това нейното мляко -голямо смучене пада.Ако има чалъм да й сложа един маркуч и да й го вливам в устата.Вече минахме на Нестле 2+.Направо ми писва.
И то основно го  яде през нощта около 2 пъти и като заспива.
Даже взех да слагам повечко вода с 1 лъжичка мляко .И виждам,че като е така явно усеща ,че нещо не е наред и само до половината го пие.Ама вярвайте ми това не се издържа.Като й дойде на ума и само млякото си търси.
И при нас времето беше страхотно два дни и естествено къщата беше празна.Еми те издивяха тия деца ,че и ние покрай тях.
Марги,простено ти е скъпа,но няма за какво.Моля тогава и аз за прошка.
Аууу от кога не съм писала толкова дълъг пост.Дано не съм досадила на някой вече.
Между другото я ми кажете какви подаръци мислите за РД.Аз честно да си кажа вече съм се изчерпала от към идеи.За обемисти неща място няма.А другите всеки път по нещо купувам като ми хареса.Май този път няма да купя навръх РД.По нататък като харесам нещо тогава.
Само да купя,за да кажа,че съм купила май не искам така.Искам с кеф да съм го взела.
И бабите като почнат да питат какво да взимали и вече се побърквам тотално.
Някой да знае от къде мога да намеря всякакви неща,било то дрехи или нещо друго на Дисни -наистина качествени.Но без чужди сайтове,че там съм зле с езиците.ще съм благодарна.
Ето малко снимки от мен.
Хайде лека и спокойна вечер на всички ви Hug
П.С Абе нещо Зори ми се губи из постовете newsm78.Я да вземе да се весне за малко.[/
i]

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 22:43 от ღVivi~anღ

# 509
  • Sofia
Здравейте! Честит празник на патерица!
АМ мойте пият, но вече много малко - на 2-3 дни по 100 мл. Само като се събудят вечер късно и са кисели. Но общо взето не са му фенове. Иначе кисело мляко обожават във всякаква форма и количества, прясно също обичат, така че по  около 500 гр мляко на ден си изяждат.
Плодове обичат много. От скоро ги ядат на парченца (че до сега само пасирани). Сега в този сезон давам основно ябълка, банан и мандарини. Киви не съм давала още и не мисля изобщо да давам. Едно заради алергиите и второ заради семките и апандисита.

Общи условия

Активация на акаунт