Отговори
# 570
  • Тук и там
Честит Втори Рожден Ден на порастващите днес мартенчета!
Да растат весели и безгрижни дечица  Peace

# 571
Честит рожден ден на мартенчетата ни!Честит рожден ден на Мария,Кари,Михаил,Янес/със закъснение  Embarassed/

Изпитите ми минаха успешно  Simple SmileРожненния ден на Натали е в неделя и много се вълнувам,днес като се наспи на обяд ще ходим да й купим някой нова дрешка за РД.
Аз си търся работа,че няма пари,но няма работа,не стига,че е криза и почти обяви няма ами и аз съм с претенции за работното време,за да мога да ходя на училище и да обръщам внимание и на детето си,та да видим каква ще е тази работа,дето ще я намеря  Confused

# 572
Направо ще вземем да свършим темата с тая активност покрай рождените дни. Mr. Green

Сега се отдавам на пълен релакс. Отидох да си купя кафе, ама какво кафе... дълго, с много мляко и бита сметана. На цвят прилича на всичко друго, само не и на напитка с кафе. Но важното е, че е вкусно и няма да ми вдигне кръвното до небесата. Аз в небременно състояние пия по няколко големи чаши капучино на ден и за това исках кафето ми да е много като количество, пък да не е силно.

Да ви кажа, като се оплаквам, че съм уморена, не става въобще въпрос за умора от някаква къщна работа или от грижи по Дея, а просто от бременността. За това най-много ме е яд. Вкъщи са ми създали прекрасни условия да се чувствам добре, а аз все се оплаквам, но за съжаление не е без причина. Не готвя, не чистя, гледам да не вдигам тежко и единственото ми занимание е да забавлявам Дея и да я преобличам. През миналата бременност пердаших из цяла София, подържах си дома сама, готвех, до това време бях подготвила, изпрала и изгладила всички дрешки, даже на лекции ходех, а сега...абе не ми се говори, че яд ме хваща като се сетя на какво съм заприличала от недоспиване и болежки.

Малеееее, напоследък само се оплаквам. Голямо мрънкало съм станала ... или винаги съм била такава newsm78

Тъкмо разбрах, че мога да направя рождения ден на Дея в детски клуб и че няма да ми излезе толкова много, колкото си мислех първоначално, а на половина и се оказа, че 2 двойки братчета и сестричета няма да могат да дойдат, защото родителите им са на работа в събота и неделя. Ами като още от сега отпадат 4 деца и то такива, които Дея много обича, то направо няма смисъл. И сега пак съм на стария вариант - празнуване вкъщи, на два или три пъти, защото нямам достатъчно място да събера всички наведнъж. Капацитетът ни е само 1 семейство от 4 човека. Бая подготовка ме чака, но много искам да зарадвам Дея. Тя вече разбира, че рождения ден е нещо специално, радва се безкрайно на всякакви торти със свещички, прави й впечатление и украсата, знае, че тогава се правят подаръци, даже отива да целуне рожденика, /явно е видяла от някъде и е запомнила, че така се прави/ и за това искам да се наслади напълно на празника си. Мъжът ми ме гледа строго и се опитва да ми обясни, че плановете ми са доста грандиозни и несъвместими с парите, с които разполагаме, но аз съм категорична - рождения ден успешно ще конкурира циганска сватба. Mr. Green

Хайде стига глупости от мен, че ще изгоня от форума и малкото мами, които четат. Blush
Надявам се, че поне до края на деня няма да имам повече такива изблици.

# 573
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ!НЕКА БЪДЕ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И БЕЗГРИЖНА!
ДАНО ДА СИ ИЗКАРАТЕ ХУБАВО!

# 574
  • Тук и там
Ааааа, Марги - все така продължавай с изблиците във форума  Peace
Ние с Галя ми ударихме една дълга игра с топката, там където няма сняг в двора Wink
Поне не се страхува от него, както беше в първите дни - сега си прави малки стъпчици и си гледа отпечатъците отстрани  Mr. Green
Много ми е интересна, като си вземе топката и тя е била в допир със снежеца, тя започва да я изтръсква за да махне снега, сякаш е нещо мръсно по нейната "тааата"  Crazy На баща си ще да е, едно време той по цял ден седял в градината и не пипал нищо за да не се изцапа  Joy Ама сме едно семейство...  Laughing
Космо, така е за съжаление - едно, че е криза, друго, че вече сме малко по-претенциозни за времето през, което ще сме на работа заради дечицата. Миналата седмица ми се обади новия ми шеф за да пита какви са ми плановете за връщане  Rolling Eyes Малиии, да ви кажа някак ми се сви сърцето като се сетих, че има - няма след 2-3 месеца и хайде пак на работа.  Tired Ама няма начин - пари си трябват, а и в тази криза хич и няма какво да отлагам - ще се почва  Confused
За спането - имаме и по-добри нощи, и по-лоши, ама не искам да се хваля, че после ми излиза през носа. Не мога да си обясня на какво се дължи, но ми се иска да се укротява опърничавата, защото и на мен няма да ми издържат нервите в един момент и на работа, и нощни дежурства с нея, че и възпитание...  Thinking
Оставям ви засега  Wink

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 13:46 от Iva-1977

# 575
Честит рожден ден на всички слънца,които имат рожден ден днес и тези които съм поропуснала!!!
да са живи и здрави и прекрасно детство!!!

Ставам,нема начин да пиша,но поне ви изчетох,ще пиша като мога ooooh!
Марги,дръж се Hug

# 576
Мили дами, питах ли ви вече за мнение относно дилемата ми за имената? Много се колебая, всъщност въобще не съм сигурна какво име харесвам и се мятам като риба на сухо. Все пак сведох имената до три, още от миналата бременност се чудих за тях, но дори и само три пак са прекалено много. Как ви се струват Бояна, Биляна и Диляна? Вкъщи не ме улесняват въобще, защото към което и име да наклоня везните, се съгласяват с мен и така до следващия ден, когато си променям мнението, съответно те пак са единодушни с мен и дилемата си остава същата. Друго щеше да е мъжът ми да тропне с крак и да каже, че държи да е Вътка да речем, веднага щях да се хвана за едно от трите имена и да не давам и дума да се издума за друго. Simple Smile

# 577
  • Sofia
Лично на мен Бояна най-много ми харесва.  Laughing Това ми е едно от любимите женски имена. Ма няма кого да кръстя.  Joy Само мъже около мен. Сега правим опити за мома. Малко вероятно да стане, но не пречи да опитаме. Но ако вземе да се получи още един мъж тогава мойто чудо та ничие.   newsm62

# 578
  • Тук и там
Марги, щом не ти се отстъпва за никое от имената - давайте още 3 момиченца и няма да го мислиш толкова Mr. Green

# 579
 Честито на всички празнуващи и празнували февруарски мартенчета!
Малеееее, напоследък само се оплаквам. Голямо мрънкало съм станала ... или винаги съм била такава newsm78
Това все едно аз съм го казала;))

Марги,ти знаеш моята дилема от миналия път между Биляна и Диляна:) пък в последната вечер преди секциото Биляна стана Белослава. Кой знае и вашето как ще се казва. Пък ти си по-лесна, имаш някаква идея и съответно избор... а аз идея си нямам изобщо как ще се казва моя нероден Петко. А времето си минава. Чакам пак мъжо да измисли нещо. Иначе аз имам готов вариант ако не измислим нищо друго, но някак не го чувствам, не е това ИМЕТО...

Аз за рд реших,че ще празнуваме у нас, но в доста по-намален състав в сравненеие с миналата година,защото просто нямам сили за подготовка. Мъчно ми е, че не мога да поканя всички,които ми се иска... но пак 2 купона просто не мога да направя... Rolling Eyes Cry

Сави,успех в бебеправенето! Нищо не се знае, винаги има шанс! Дано скоро ни се похвалиш!

# 580
Сави, страхотно и аз ти пожелавам успех не само в начинанието, но и по отношение на желания пол. Simple Smile

Ники, помня, че Биляна беше сред твоите фаворити, но за Диляна нямам спомени. И аз се замислях миналия път за Биляна, но Дея още в 6-ти клас си я харесах, така че изборът ми беше доста по-лесен. Е, не че не го усложних като реших да се колебая в последния момент, но нещата си дойдоха на място и любимото име надделя. Сега като че ли клоня най-много към Бояна - звучи ми хем красиво, хем сериозно, хем много българско. Единственият ми проблем е, че не мога да измисля хубаво галено име, но все ще се справим. Simple Smile
Аз пък съм много категорична за мъжко име. Ако случайно всички, които видяха пола, а те не са малко, се окаже, че грешат и се роди момче, ще се казва Николай.

Марги, щом не ти се отстъпва за никое от имената - давайте още 3 момиченца и няма да го мислиш толкова Mr. Green

Иве, майтапа настрана, ама преди 3-4 години си мислех, че ще имаме пълна къща с деца или иначе казано, поне три. Като забременях втория път, гинекологът ми ме посрещна с изричното искане да му обещая това да е последната ми бременност, заради секциото, заради съпътстващите заболявания и т.н. Аз му се хилех насреща и го майтапех, че две са твърде малко, че няма да се отърве от мен и още ред глупости от тоя сорт, ама сега самата аз не се виждам бременна още веднъж, щото ми дойде в повечко. Бай Боже всичко да е наред и май ще спра до тук, въпреки че мечтая за три дечица. Ако ме чуе лекарят ми, веднага ще му направи впечатление това "май" и ще се хване за него. Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 22:36 от Маргаритa

# 581
  • София, Борово
ох, Марги... и аз мечтаех за 3 деца. Ние сме три деца, а и Ангел са три деца,само с различни конфигурации сме:)))
Сави, успех!

# 582
Сега се зачетох в списъка на първа страница и видях, че наистина много, ама много мами не пишат вече. Може би покрай рождените дни ще се сетят за нас и ще кажат как са...

Сави, пак от списъка видях, че Георги и Николай са били с прекрасни килограми. Аз все си мислех, че близнаците се раждат доста по-мънички. Въобще не мога де си представя как си се чувствала накрая. Помня, че докато беше в МД беше почти денонощно на легло, и че коремът ти наистина беше голям, но представа си нямах за това, на колко големи бебета е бил убежище.
Колко време преди термина ги роди?

# 583
Добро утро и от нас:)
Марги на мен Биляна най-много ми харесва.Даже си мислех за Бети да я кръстим така Simple Smile
Сави успех мила Peace

# 584
  • Тук и там
Честит 2-ри Рожден Ден на Мадлен на мама yana-varna!
Да расте щастливо и здраво детенце! /и мама да намине и пише как са  Mr. Green/

Марги, нищо не се знае... Както си мислиш, че няма да си готова за следващо детенце, така ще си и дойде - още повече щом си искате  Peace Пък като мине някоя годинка, като започне да става весело във вас - ще се ориентирате  Hug

Общи условия

Активация на акаунт