Отговори
# 585
Марги, и трите имена са много хубави, но трябва да си помислиш и как ще им казват накратко. Чувала съм на Биляна да и казват Биби Rolling Eyes... Сияна децата в яслата са я кръстили Ана, явно за по-кратко, и тя си вика Ана... Абе що не вземеш от трите имена да направиш едно съчетание и да я кръстиш Яна? Laughing
Уф аз мъжкото име съм го измислила (уж!), ама женското ще ни е по-трудно този път. Мисля си Мартин или Момчил, а за момиче Мира, Мила или Микаела. Накрая нищо чудно да е съвсем различно! Laughing
И аз искам три деца, за радост на мъжа ми и за ужас на всички останали! Sunglasses Обаче май не ми се бременее трети път. Напоследък си мисля ако решим да имаме трето, да си го осиновим.
Уф, кво друго щях да пиша newsm78... А, да, Олимпия, много са ти чаровни децата Heart Eyes И за очите: много се надявам второто да е със светли очи. Мама е с кафеви, тати беше със страхотни сини, а ние двете със сестра ми сме със зелени. На мъжа ми дядо му е зеленоок. Но кафявото око се оказва много силен ген!
За РД още нищо не съм мислила. Нашият РД тази година съвпада с православния и католическия Великден, та незнам дали ще е на самата дата. Иначе сигурно пак ще е вкъщи, колкото и тясно да е. От догодина вече на детско клубче Peace. А тортата със сигурност аз ще я правя, че тук тортите им са пълен провал.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 11:47 от angelfish

# 586
Ееее, страхотно име - Микаела. Всъщност и трите са хубави, но това ми прозвуча чудесно. Ако е момиче, имаш един глас от мен за това име. Simple Smile
Аз съм голяма патка и много се влияя от разни суеверия, поверия, глупости и тем подобни. Миналата бременност открих един сайт, в който пише какъв характер и професия съответстват на конкретно име. Колкото и да си повтарям, че не може всички Марии да речем, да са с еднакъв характер, все пренебрегвам здравия разум и проверявам всяко име, което ми харесва и не свършвам до там, ами го отхвърлям ако за името не е характерен силен характер, воля, лидерство и т.н. В този ред на мисли, за Микаела пише много хубави неща. Simple Smile

# 587
Честит 2-ри Рожден ден на Мария и Маги!!!Да растат весели и щастливи,палави и много да радват мама и татко!!!

Ние сме болни от няколко дена CryКрис повръща има разстройство и е като парцал.Очите си едвам отваря,направо ми се реве.Водихме я на доки каза,че било вирус и в момента имало много болни.За 2 дена свали 2,5кг,ужасна работа.Явно сме го лепнали по магазините #2gunfire
Марги,аз съм за Биляна,много харесвам това име  bouquet
Приятен ден на всички Hug
П.П. Дайте да напишем всяка по 5,6 поста с нещо си за да я свъпшим тая Коледна тема.Направо ме напушва на смях като прочета заглавието #Crazy hahaha Joy

# 588
П.П. Дайте да напишем всяка по 5,6 поста с нещо си за да я свъпшим тая Коледна тема.Направо ме напушва на смях като прочета заглавието #Crazy hahaha Joy

Ох, аз съм вечното присъствие в темата и 5-6 поста ги пиша не за ден, а за час. Направо вече ме хваща срам. Ама какво да направя като писането тук го възприемам като разговор с приятелки, седнали на по кафе. Simple Smile Като гледам, от няколко дни тенденцията е да съм на всяка манджа мерудия. Някой пише нещо и хоп, аз веднага отговарям, друг пише и аз въобще не се забавям. Mr. Green Всеки втори пост е мой, ама щом все още има четящи и пишещи, освен мен, значи още не съм успяла да досадя безумно.

# 589
  • Sofia
Да, наистина в момента има епидемия от чревни вируси. Добре че се ваксинирахме срещу ротавирус, че след всички дихателни инфекции цяла зима сега само и чревен вирус ни липсва.

# 590
Илиянче, с голямо закъснение - да ти е жива и здрава малката чума!!! Все така палава да бъде и много да ви радва!
Марги, на нашата Биляна й викаме Били Simple Smile Една идея и от мен - защо не помислиш за име, което лесно се изписва на латиница и е малко по-международно? Ема, Моника?
Бебинщайн, дано оздравявате скоро, много лошо, дано Крис се оправи бързичко!
angelfish, хубаво е това за трите деца, и аз съм си мислела да осиновя едно.
Iva-1977, относно пазаруването - и на мен ми е голяма краста, но като гледам колко бързо ги израства Тедката и че в крайна сметка ходи облечена с почти едни и същи, а други не са обличани, гледам да се ограничавам (не че успявам, де, но като ги купувам ми е гадно Simple Smile

Айде, за сега стига толкова Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 01:06 от Славундер

# 591
  • Тук и там
Хахаха, Марги с теб съм  Joy Зимата не се събирам с мами тук и ми е страшно скучно - изперках тотално ей  Crazy Да не говорим, че преди мисълта ми сечеше /нека така да го кажем  Crazy/, но сега като започна да говоря нещо установявам, че се чувствам като бавноразвиваща се и изобщо не мога да намеря точните думи ooooh!
Бебинщайн, аз и за какво досаждам с какви ли не глупости само и само да й се види края на темичката  Hug Да се оправяте бързичко  Praynig
От друга страна, така и така по-малко мами се разписват като дойдат следващите Коледни камбанки пак ще сме актуални  Joy hahaha

# 592
Хайде и аз да се запиша днес. Едно прекрасно слънце грее при нас и на мен настроението ми е съвсем различно като е хубаво времето. Марги и аз съ за Биляна Peace много ми харесва.
Ива, да си призная и аз се чувствам точно като теб, пък не ми се мисли, че ми предстоят още поне 2 години затворена вкъщи, тогава може и да не мога да съставя изречение, от офиса спряха да ме търсят преди около половин година, преди все звъняха да питат за нещо.

# 593
За имената на мен ми харесва и Рая много, другото е София.За момченце Максим мисля,че е страхотно мъжко име ма що не се сетих по рано.
За цвета на очите аз съм с кафяви мъжа ми със зелени,Деян е със кафяви Йоана беше със кристално сини,но през втората годинка вече има и нещо зеленикаво,а и зависи от това с какво е облечена поменя се цвета.

# 594
ЗапИсссс.... лятото дойде ние още сме с коледната украса Joy Joy
Маргиии  Hugзащо не ги римувате Дея и Рея...примерно...но като че ли най ми харесва Бояна Thinking Малката Боби Grinning
Ама дето вика Ники в последния момент може и друго да ти скимне , макар че доколоот си спомяна първия път отрано беше решила за Дея Peace Ти все гледаш да си подготвена за всичко...дай го по -  лежерно бе жена...детето без име няма да остане, нито ще е голо и босо Grinning Hug
Моя Виктор за малко да е Александър (добре че не се поддадохм, че много Сашковци се нароиха), после на инат исках да го кръстя Онуфри ( ма само докато сме в болницата , да видя как ще реагира мъжо) , но и този импулс овладях и не счупих хатъра на "доамшното божество" та Виктор си остана Mr. Green

# 595
  • Бургас
Марги,на мен също много ми допада Биляна.
На останалите бебеправещи желая скоро да видят 2 чертички и мечатния пол по-нататък.
Мария пак си е вкъщи-болна,с магарешка кашлица.Сега сме с други лекарства.Тя една седмица ходи на ясла и се разсополиви отново и закашля буквално за има-няма 2 часа магарешката.Докторката каза да привикна с положеничет и че ще е така още половин година,докато й укрепне имунитета.
Желая лек ден на всички ви!
Марги,пиши си,когато си поискаш и аз ви възприемам като приятелки.

# 596
Марги,на мен също много ми допада Биляна.
На останалите бебеправещи желая скоро да видят 2 чертички и мечатния пол по-нататък.
Мария пак си е вкъщи-болна,с магарешка кашлица.Сега сме с други лекарства.Тя една седмица ходи на ясла и се разсополиви отново и закашля буквално за има-няма 2 часа магарешката.Докторката каза да привикна с положеничет и че ще е така още половин година,докато й укрепне имунитета.
Желая лек ден на всички ви!
Марги,пиши си,когато си поискаш и аз ви възприемам като приятелки.
Илиянка споко и ние бяхме така, от септемвди до януари не сме събрали цяла седмица ходене на яслата. ShockedБях се видяла в чудо, но откак съм го пуснала от 11.01.2010 до сега само 2 дни беше в къщи и то заради лека Т и тя май беше от зъб( пу - пу да не ме чуе дявола, дано и да не чете Mr. Green) Докато не мине през всички вируси, така ще е, не е успокояващо, но...иам светлиан в  тунела Peace

# 597
  • Тук и там
Чили, вярно много оригинално е щяло да бъде с Онуфри  Laughing
А на галено как щеше да е - Нуфи, Нуфчо  Joy hahaha Joy

# 598
Chili, гласувам с две ръце за Онуфри!!!

Марги, най-хубавото женско име е Пътка - като си вади документи да се чуди на латиница с А ли да го изпишат или с U. (Доколкото знам това е истински случай)

# 599
 Joy Joy Joy

ей разсмяхте ме с тия имена...
ние имаме едно детенце познато казва се Октавиян-не го знам с аили я е...
Марги на мен ми допада Диляна Hug

ако моята ме4ат се сбъдне някога и имам моми4енце оба4е ще се казва Рая ...(Оги беше  плануван така ама.... newsm78)
 леки по4ивни дни

Общи условия

Активация на акаунт