Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет и веселие!!!
Направо ми се дорева, че наистина наближава времето да си пусна детето на ясла
Ще си се гоним още месец, къде вкъщи, къде навън, пък може и повече
Да е жив и здрав 
Иначе си кашля като магаре.Снощи кашля,кашля и накрая повърна огромно количество...храчки
Такова чудо не бях виждала.Но поне после вечерта не кашля много.Явно му олекна на детето
/ 
Той почовърка, почовърка по кабелите и взе, че изчезна и почти час-ха да дойде, никакъв го няма.
Нито да почваме да къпем бебето, нито вечеря да гласим, нито нищо...чЕкаме баткото. Е, обадихме се във фирмата и от там ни светнаха, че “видите ли цял блок“ се оказало, че нямали нет и “баткото“ се запътил натам. И нас-оправени, недооправени (хм, как звучи
Та поне си влязохме в задачите. Но не би...Дойде съседката
с внучката да ни види. Готина е жената, ама не винаги улучва подходящия момент.Та като почнаха една щура игра двете с Мими, че са си наборчета...
Факт е, че Мими се наигра с приятелката си и разхвърляха до неузнаваемост стаята, а аз си полафих със съседката и мъжО, докато уж чакаме “баткото“ 

......
оба4еее..ми каза нещо което аз си знам но се правех на ухлава защото все още ме е шубе да предприема нещо по въпроса..4е имаме доста къса юздичка на езика която за вбъдеще ще създаде големи проблеми...
та сега и това ще мисля
Мими заради тази къса юздичка я заведохме на зъболекар-хирург още нямаше 2 месеца.
Нас ни казаха рано за тази юздичка, а и ни посъветваха по-скоро да мине и замине, защото пречи при сученето (уморяваше се по-бързо), а и после трудно ще произнася някои звукове-„р“, например.

Тя жената ми ги носи тези дни, но явно й идва в повечко да ме обслужва в къщи като куриерска служба
Та искам или не трябва да стигна до пощата днес, къде куцайки, къде не
А не искам да пращам мъжа ми, че ще има да гледа ей така

.Оправям нещата за Виена,че пътуваме в понеделник,няма и рожден ден да правим като хората,че ме е страх от вируси в този момент,в неделя ще съберем само малко роднини,а като се върнем,ако Моника се чувства по-добре от предния път,тогава ще празнуваме с децата.