Отговори
# 675
Честит рожден ден, Жорко!!! Честит празник, мамо Зори!!!
 Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет и веселие!!!

# 676
Честит Рожден Ден на Жори!!!Да расте здрав,щастлив,палав и красив!

Зори,честит празник,да Ви е жив и здрав сладура!

# 677
Честит Рожден Ден,Жорка!Честит Празник,Зори!Весел празник на цялото семейсво!

Вчера подадохме молба за яслата и сега като решим ще действаме.Първо ще си посрещнем РД де,ама на мен още отсега ми е едно свито.

pepe_80 --- ми неможе ли да говориш с лелките,обясни им,че някак си е неспокоен и да го наблюдават през деня,та нали това им е работата,да ги гледат.
Сега се сещам,ти ли казваше,че Марти не всеки ден ака или нещо такова.Ако е така пробвай да му даваш круша.Ани с една круша на ден,давам и я на два пъти по половинка---веднага й действа.

Днес срещнах една позната,тя е зъболекар та каза ми,че е хубаво вече да започвам да давам на Ани Флуор за зъбите.Те са едни малки сладички таблетки,може и да се дъвчат.Помня,че като малки хрускахме и ние.

Айде да я свърша някаква,че..........хармана е добър.

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 14:11 от дима78

# 678
  • Тук и там
Като прочетох поста на дима78 за яслата, намерих телефон и звъннах в нашата ясла със свито сърце.  Confused
Говорих с директорката и жената ми обясни, че в момента има бум на скарлатина, да изчакаме ако имаме възможност, което аз ще направя на драго сърце  Wink Направо ми се дорева, че наистина наближава времето да си пусна детето на ясла  Rolling Eyes Та ще си се гледаме и март - няма да има рожден ден при децата, но пък ще има време и затова  Peace Ще си се гоним още месец, къде вкъщи, къде навън, пък може и повече  Hug

# 679
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ!НЕКА БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ЩАСТЛИВ И ИГРИВ И ДА РАДВА МНОГО СЕМЕЙСТВОТО СИ!
Зори и тук ви пожелавам весело посрещане на празника!

# 680
Честит Рожден Ден на Жори! Да е жив и здрав, игрив и жизнерадостен! Весел празник!

За Жори:    За мама:

# 681
Честит рожден ден на Жорката  bouquetДа е жив и здрав Peace
Бети днес е малко по-добре.Поне няма t CrazyИначе си кашля като магаре.Снощи кашля,кашля и накрая повърна огромно количество...храчки #CrazyТакова чудо не бях виждала.Но поне после вечерта не кашля много.Явно му олекна на детето Rolling Eyes
На Клацид и Вентолин сме.За късмет в групата на Бети има Варицела/тоя бонус дано ни размине..че както бяхме на детски РД с деца от нейната група  ooooh!/

# 682
Здравейте!

ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ ГОЛЕМИ РОЖДЕНИЦИ!
 РАЛИ, дано да се оправите бързо-бързо и да не сте лепналинищо от детския рожден ден Hug

Днес цял ден нямахме нет. Вечерта мъжът ми се обади да дойдат да оправят проблема. Появи се един “батко“, Мими страшно много му  се зарадва.  Crazy Той почовърка, почовърка по кабелите и взе, че изчезна  и почти час-ха да дойде, никакъв го няма. #Crazy Нито да почваме да къпем бебето, нито вечеря да гласим, нито нищо...чЕкаме баткото. Е, обадихме се във фирмата и от там ни светнаха, че “видите ли цял блок“ се оказало, че нямали нет и “баткото“ се запътил натам. И нас-оправени, недооправени (хм, как звучи Mr. Green) ни зарязал, без да каже и гък  #Crazy  Та поне си влязохме в задачите. Но не би...Дойде съседката  #Crazy с внучката да ни види. Готина е жената, ама не винаги улучва подходящия момент.Та като почнаха една щура игра двете с Мими, че са си наборчета... ooooh! Mr. Green  Тъкмо насмогнахме със задачите, вече приспиваме децата и се звъни отново на вратата. Часът е 22.40, хм, жената минава да събира парите за входа Shocked  Е, не живеем ли в България, кажете  Joy  Факт е, че Мими се наигра с приятелката си и разхвърляха до неузнаваемост стаята, а аз си полафих със съседката и мъжО, докато уж чакаме “баткото“  Mr. Green

ДЕСУНКАТА, много хубавко стихче  Crazy

ДИМА 78, за флуора има много различни мнения. Двете крайности. Ако  искаш потърси още инфо. Peace

ИВА, колкото, толкова, все е нещо Wink Mr. Green

# 683
Леан имали сте страшна вечер Joy Joy......

аз днес водих баткото ни на зъболекар бях доста притеснена..но накрая се оказа 4е нямало за какво детето се държа безупре4но зъболекаря си свърши работата и после ходихме на заслужена по4ерпка... bowuu  оба4еее..ми каза нещо което аз си знам но се правех на ухлава защото все още ме е шубе да предприема нещо по въпроса..4е имаме доста къса юздичка на езика която за вбъдеще ще създаде големи проблеми... Thinking та сега и това ще мисля

Рали радвам се че сте по добрее  bouquet

лека ве4ер

# 684
Ради, какво ще я мислиш... Споко. Hug  Мими заради тази къса юздичка я заведохме на зъболекар-хирург още нямаше 2 месеца.
С едно памуче, напоено в нещо я „цапна„ по юздичката, явно упойка, после с едно движение на малка ножичка я клъцна и готово. Нямаше кръв дори, розова слюнка за малко...това беше. После си сучеше перфектно, не я е боляло значи  Peace Нас ни казаха рано за тази юздичка, а и ни посъветваха по-скоро да мине  и замине, защото пречи при сученето (уморяваше се по-бързо), а и после трудно ще произнася  някои звукове-„р“, например.
На вас какво ви каза зъболекарят?

# 685
  • Бургас
Добро утро,народе!
Давайте,разписвайте се,ей го къде е първи март,та да пуснем една хубава тема за мартеничките,пък до Никулден дано да я напълним.
Днес чакам да изгрее малко слънце,та да излезем на разходка с Мария,че не ми се стои в къщи,макар и да имам обилно кръвотечение,омръзна ми ...
Ради,ама звучи страшно с тази къса юздичка,пък всъщност не е.
Леан и тя го е обяснила,ама не излежда толкова сложна интервениця.
Хайде,неотдавна разписвали се мами-на отчет-как сте,какво правите-Къдричка,Евето,Ането,КикиНики,Олимпия,Поли,Лорисита,оф,ама много сте.
Били пък въобще не се отичта вече.
Рано сутрин ей такива мисли ме спохождат.
Марги как си,как е бебето?
Лек ден на всички!

# 686
Честит Рожден Ден на Криси на мама spirit!
Бъди здрав, послушен, много усмихнат, жизнерадостна и все така чаровна!

За мама

Честит Втори Рожден Ден и на Борис на мама te_za! Hug  bouquet

# 687
  • Тук и там
Честит рожден ден на порастващите днес Кристина на мама spirit и Борис на мама te_za!
Да растат здрави, весели и безгрижни дечица !

LeAn, вярно - добра вечер сте изкарали  Peace

Марги, вие как сте ?

Ох, сутринта докато си пиех кафенцето още в 8 ч. ми звънна на вратата мъжа на пощальонката да ми каже, че имам 4 пакета в пощата /не са от ЛР/  ooooh! Тя жената ми ги носи тези дни, но явно й идва в повечко да ме обслужва в къщи като куриерска служба  Crazy Та искам или не трябва да стигна до пощата днес, къде куцайки, къде не  Rolling Eyes Е, аз съм си почти "поправена", но пък не съм се пробвала на дългите разходки  Flutter А  не искам да пращам мъжа ми, че ще има да гледа  ей така  Shocked Добре, че горкия не знае и за 1/3 от получаваните неща   Mr. Green Поне денят се очартава по-приятен от вчерашния, така че нападайте на разходките  Peace

# 688
честит рожден ден на Кристина и Борис!
Честит рожден ден и на всички сладурковци които пропуснах тези дни!
Да са много игриви и здрави!

Нямам никакво време тези дни,нищо не съм и чела Sad.Оправям нещата за Виена,че пътуваме в понеделник,няма и рожден ден да правим като хората,че ме е страх от вируси в този момент,в неделя ще съберем само малко роднини,а като се върнем,ако Моника се чувства по-добре от предния път,тогава ще празнуваме с децата.
  иска ми се денонощието да има поне още 4-5часа,но уви....направо лудоста ме хвана.

# 689
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ НА МАМА СПИРИТ!НЕКА БЪДЕ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО УСМИХНАТА И РАДОСТНА МАЛКА ДЕВОЙКА!
ЧЕСТИТИ 2 ГОДИНКИ И НА БОРИС НА МАМА ТЕЗА!НЕКА НЕ СЕ ОТЪРВА ОТ ЗДРАВЕ И ДА БЪДЕ ВЕСЕЛ И БЕЗГРИЖЕН МАЛЪК ЧОВЕК!
Весело посрещане на празника и от двете семейства!
Веси,здравей,стискам палци всичко да е наред и Мони да се чувства по-добре от миналия път и то значително.Дай Боже всичко да мине нормално!Рожден ден си правете като се върнете,с други дечица.
Иве,взе ли си пратките от пощата,похвали се.
Марги,къде изчезна,нали сте още 2 в 1.
Леан,и вашите премеждия не са били малко.
Ние пак ходихме до одеве по плажа и познайте какво съзерцаваше Мима-лебедите....,а и вълните де.Много отпускащо действа разходката покрай морето.

Общи условия

Активация на акаунт