Рали, гадна работа. Как ще пазите Габи? Ох, дано се оправи бързо детето! Какъв антибиотик пие? Нашата педиатърка още на първия АБ ни предупреди, че широкоспектърните предизвикват разстройство и аз винаги ги съчетавам с Ентерол. А температурата направо ме хвърля в ужас, много висока, бе. Дея веднъж вдигна около 39,7 и устата й посиня и започна да трепери неудържимо, зъбите й тракаха, а аз се чудих да я затоплям ли или да й правя компреси за сваляне.

Пепе, много деца, бре
Аз повече от 10 не мога да докарам. Страхотно е, че ще го правите в клубче. Това на мен ми е мечта, но явно ще остане за догодина.Днес отидохме да търсим тоалет на Дея за ЧРД. Зимните колекции вече са с намаления и всичко свястно е свършило, а летните, колкото и да ги харесвам, хич не подхождат за март месец. Да не говорим, че повечето роклички са от порядъка на 70-80 лв. и като прибавим блузка, обувки и т.н. и по-добре да не смятам, че става много дебела сметката.

Вие виждали ли сте наскоро някъде хубави роклички или костюмчета?

Аз от Ентерола не съм доволна. Но много бързо дава резултат хидрасектът, едно прахче и вече няма разтройство.
спрямо мъжът ти
Честно си го казвам
Но ще почака
После като почна...