Отговори
# 660
На Ники опитах една торта и честно да ви кажа още я сънувам. Страхотен вкус. Все се каня да я питам какви вълшебства беше направила, за да е толкова вкусна, ама и да я питам, едва ли ще успея да се справя.

Рали, гадна работа. Как ще пазите Габи? Ох, дано се оправи бързо детето! Какъв антибиотик пие? Нашата педиатърка още на първия АБ ни предупреди, че широкоспектърните предизвикват разстройство и аз винаги ги съчетавам с Ентерол. А температурата направо ме хвърля в ужас, много висока, бе. Дея веднъж вдигна около 39,7 и устата й посиня и започна да трепери неудържимо, зъбите й тракаха, а аз се чудих да я затоплям ли или да й правя компреси за сваляне. ooooh!

Пепе, много деца, бре Simple Smile Аз повече от 10 не мога да докарам. Страхотно е, че ще го правите в клубче. Това на мен ми е мечта, но явно ще остане за догодина.

Днес отидохме да търсим тоалет на Дея за ЧРД. Зимните колекции вече са с намаления и всичко свястно е свършило, а летните, колкото и да ги харесвам, хич не подхождат за март месец. Да не говорим, че повечето роклички са от порядъка на 70-80 лв. и като прибавим блузка, обувки и т.н. и по-добре да не смятам, че става много дебела сметката. Crazy
Вие виждали ли сте наскоро някъде хубави роклички или костюмчета?

# 661
Мами имам спешен въпрос.
Днес бихме Превенара на Натали,много я боли крака,не е спряла да плаче и да хленчи,непрекъснато повтаря,че я боли крака,вече взех много да се притеснявам,нормално ли е?

# 662

Една идея и от мен - защо не помислиш за име, което лесно се изписва на латиница и е малко по-международно? Ема, Моника?

МАРТИН Grinning

# 663
Честит рожден ден на всички мартенчета, които са празнували тези дни!
Илиянче,  и ние все сме болни. Даже вече престанах да го водя по лекари, ако не е нещо сериозно, недай си Боже.
Момичета, Марти е много стресиран откакто е на ясла след 1-месечния престой вкъщи. Незнам дали някой не го бие там, но вече цяла седмица на сън започва да крещи “не, нее” и ме удря. Просто е различно дете, много затворен и ме търси постоянно. Незнам какво да го правя. Cry
Бебинщаин, скорошно оздравяване.
Космо, много е сладка Нати, направо да я изхрускаш.
Леан, разкошни са ти дечицата!
Иве, разби ме с фото сесията.  Да я настискаш малката от нас С Марти. Heart Eyes
Рали, стискам палци бързо да се оправяте! Hug
Марги, аз едвам ги намалих до тази бройка. Ама не може всички, все пак.

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 22:57 от pepe_80

# 664
ИВЕ, страхотна мацка си отглеждаш  Hug Ако я завъртиш около нас, хептен няма да ни огрее за зет Mr. Green Помниш ли колко си приличаха с Мими като бебета. Сега нищо общо, може би само цвета на очите... Heart Eyes А ти с това куцукане звучиш доста зле, дано бързо да се оправиш! Hug

РАЛИ, за Бети, вай-вай  Rolling Eyes Температура и разтройство в добавка в АБ, направо дар от боговете #2gunfire Аз от Ентерола не съм доволна. Но много бързо дава резултат хидрасектът, едно прахче и вече няма разтройство.  Peace   PeaceПоне при нас така беше. Да не казвам голяма дума, че за последно боледува  април 2009, а после само една хрема за няколко дни (дори и не й течеше носът) ...

МАРГИ, то нали знаеш, че си на толкова години, на колкото се чувстваш. Явно ти по-“младееш“ Wink спрямо мъжът ти Mr. Green Спор няма направо ще си си с породени деца, няма да избягаш  Mr. Green и без акт за раждане ще те приемем  Hug

ПЕПЕ 80, и на мен така ми  се  е доработило  #Crazy Честно си го казвам Blush Но ще почака hahaha После като почна... Joy
Говори ли с някой от яслата, има нещо, щом детето така реагира  Confused

ШОКИ, къде намерихте пък вие умрели лебеди??? Shocked  Как реагира на гледката Мими? Моята Мими щеше цял ден само това да “коментира“ Crazy

КОСМО, дано Нати да е добре! Какво каза доки за това?

А тези, с тортите, давайте ги насам за дегустация hahaha Има доброволни опитни зайчета Joy

# 665
  • Бургас
Добро утро!
Аз както винаги ранобудна,та влезнах да видя какво е положението тук-добре вървим.
Марги,дано да намерите нещо хубаво за Дея и по-евтино,че толкоз пари за един детски тоалет просто не си заслужават,колкото и да е хубав.
Пепе,а трудно ли е всеки път оставянето му на яслата?Питам,защото нашето е трудно-плаче,не ни пуска и след това се укротява,но минава време.Катъо се върне вкъщи все повтаря,че е плакала за мама,а пък тя не я е чувала.Мъчно ми е,че ги говори тези неща,но се надявам да свикне.
Леан,лебедите си бяха на плажа,на пясъка,където си минават хората.Моя мъж каза,че може да са се оплели в мрежи и затова да са умрели.
Аз днес ще ходя да си подавам заявлението за напускане,дано да е там касиерката,че все на нея ги давам тези неща.А пък сестра ми ни вика в болницата да прегледат малката,докато и тя  етам /лекар е/ и ако имало нужда да се направи снимка.Ами тя вече кашля доста рядко и дано да няма де.
Желая ви лек ден!

# 666
  • София, Борово
Честит Рожден Ден на Жорката! Желая му здраве, весели игри и сбъднати мечти!

За мама Зори

Марги, за имената аз харесвам Бояна, но  имам и предложение, което е сходно с Бояна - Божана!
Много харесвам това име, а и ми напомня за една изключително красива жена - Божана Филипова (времето по НТВ)

# 667
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКО!!!
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПАЛАВ И ДА ДАДЕ МНОГО ПОВОДИ НА МАМА И ТАТИ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С НЕГО!!!

Зори за теб
[/center]
[/quote]

# 668
  • BG
                                      Честит рожден ден на Жорко!
Пожелавам му едно приказно и безгрижно детство,заобиколено от още поне една сестричка!!!

А това е за мама Зори,

# 669
Честит рожден ден на Жораче! Да е все такъв умен, сладък и игрив, да е здрав и щастлив!

Честит празник, Зори!

# 670
Честит Рожден Ден на Жорето! Нека празникът ти бъде много весел и изпълнен с много усмивки и изненади! Бъди все така слънчево дете и гледай на света с много фантазия и детски мечти! Hug

Да ви е жив и здрав рожденника Зори! Heart Eyes

# 671
  • Тук и там
Я, колко ранобудни мами   bouquet
Не съм свикнала толкова рано да са се разписали други мами, но дано да е все така  Wink

Честит 2-ри Рожден ден на Жорката !
Да расте здрав, палав и засмян, заобиколен от много приятелчета !

На мама и тати желая весело изкарване на празника  Hug

Честит Рожден Ден и на Ева на мама dkmd !

# 672
               Честит рожден ден на Жори! Да расте здраво и безгрижно дете!

Иве,каква коса!Много е красива малката ти принцеса  Heart Eyes
Рали,дано бързо оздравее малката Бети  Hug
Пепе,благодаря ти за хубавите думи за Натали.Голям рожден ден ще правите бре,ние не познаваме толкова много деца,браво дано си изкарате супер!
Натали днес е добре/да чукна на дърво/ оплака се няколко пъти ,че я боли крачето,но си играе.Вчера беше направо ужас,голям рев голямо нещо,според мен имаше и емоционална реакция,затова така се получи.

# 673
Честит Рожден Ден на Жорко! и на Честит Рожден Ден и на Евана мамаdkmd

# 674
Честит Рожден Ден на малкия Жорко!
Честит рожден ден!
Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи,
като твой приятел стар.
Честит празник и на мама  Зори. Весело посрещане на празника
.
newsm59