Отговори
# 645
Здравейте!

МАРГИ, права си Mr. Green излизате от вякакви рамки. Направо къде се слагаш и ти с такава разлика  Joy (Много ме разсмя, да знаеш)
А и  от къде ги ловиш тези конюктивити и сие? Дарба ли имаш, що ли??? newsm78 #Crazy

КОСМОПОЛИТАН, благодаря за Убавите думи. ЗА сега си нямаме ухажори (видях, че вече някои мартенчета си имат Mr. Green). Аз си бях харесала един митничарски син за зет, ама той много цънцав, бе. Ни играчките си споделя ,ни ако е на пързалката позволява друг да се докосне до нея... ooooh! Та го разлюбих за зет  hahaha

ЕНИГМАТА, ти ме отчая с това пране на гащите Confused Веднага реших, че ще купя 20-30 чифта, а после ако нищо не стане, ще правя парашут от тях. Или хвърчило за в парка... Mr. Green

ИВЕ Hug, пази лявата страна, поне докато се оправи дясната. Ама с тези кросчета, които си спретвате ... Thinking

АНГЕЛФИШ, казват, че повече се разбират, ако децата са от един пол (за ужас на бабите, които искат “шаренко“ Joy сякаш раждането на деца е като великденското черевене не яйца  Confused) Но определено било много хубаво като първото е момиче, по-лесно ставали нещата Peace Така казват, да видим, да видим... Mr. Green
Много сладурско ми стана от подписа ти  Heart Eyes Hug Hug Hug

ДИМА78, летят, летят годинките. НАй-сладурските 2 годинки. На прохождането и проговарянето.  И тези двете неща стават в ръцете
ни Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 16:23 от LeAn

# 646
Обадиха се от яслата Sad... Мъжът ми ще отиде да я прибере. Дано да са зъби, а не вирус!

казват, че повече се разбират, ако децата са от един пол (за ужас на бабите, които искат “шаренко“ Joy сякаш раждането на деца е като великденското черевене не яйца  Confused)

Да, и не само бабите Laughing Много смешно ми става като ме питат дали знам вече пола, и като кажа, че не го знам, някои казват "дано да е момченце!" Е, кой ви е казал, че ние искаме момченце? Laughing Tати иска момиченце, а аз наистина нямам претенции. Е, ако отново е момиченце за третото вече ще имам Wink Heart Eyes

# 647
  • Тук и там
...
ИВЕ Hug, пази лявата страна, поне докато се оправи дясната. Ама с тези кросчета, които си спретвате ... Thinking
...

Eх, майтапчийка  Joy  Mr. Green Laughing И няма страшно - зет ще се намери, те такива като нашите мартенски моми се търсят, да знаеш  Peace

Днес изведох Галя в двора ни, където естествено тя стана на маймуна и горката само ми риташе топката и викаше "дъж" /в превод "дръж"/, но аз лежерно й я връщах. Добре, че се радваше на свободата си та потичка на воля, пък аз си седях като дърво на едно място  Crazy Дано утре вече съм по-нормална, че детето ми ще се чуди какво става с лудата му майка  Whistling

# 648
  • Тук и там
Привет на всички   bouquet
Пак съм аз, но както може да се забележи - държа да участвам активно в изписването на камбанките, че ще дойдат люляците вече  Mr. Green
Пускам една кратка фотосесия на сутрешното ни събуждане и оправяне на прическата със спрейчето за лесно разресване Laughing Доволна съм, мрънкането е доста по-кратко  Peace

Аз съм по-добре, но и днес няма да правим дълги разходки и няма да се претоварвам  Crazy
Хайде следващия, моля  Wink

# 649
По-късно ще пиша, че сега съм се заела да преглеждам купищата дрехи на Дея, но не мога да не възкликна: УАУ, КАКВА КОСААААААА! Иве, страхотно ти е детето!

# 650
Ох, Иве, голяма е сладурана мънинката! Особено на снимката в полусъбудено състояние! Heart Eyes Наистина страхотни къдрици!

Нашата маймуна си е абсолютно здрава! Peace Незнам някакъв момент на зъбоникнене ли беше, или нещо друго, но във всеки случай още от вчера следобед нищо й няма.

Мисля, че избрах каква торта ще правя за РД от тортената тема. Всъщност се колебая между две - Трюфел и Рафаело. Имам още време да мисля де newsm78...

# 651

Особено на снимката в полусъбудено състояние! Heart Eyes Наистина страхотни къдрици!

И мен снимката с бибата ме кефи максимално. Прилича ми на филмова звезда.

angelfish, страхотно е, че сте се разминали с болестите. И за напред да сте все така.
Направо ти се чудя на ентусиазма да правиш тортата сама. Сега ми се струва много изморително и не бих се захванала, но преди месец и нещо реших и аз да правя за рождения ден на баща ми и то не за друго, а за да може Дея дейно да участва. Пуснах и песничката, в която мамата и момиченцето правят вкусна торта с крем за рождения й ден и очаквах, че диването ще се впечатли или поне, че ще ми обърне някакво внимание, но не. А аз толкова се вълнувах за този момент и се подготвях и планове правих, ама...И така ми изпари ентусиазма, че по едно време зарязах тортата и само защото ми беше жал за продуктите, се насилих да я довърша. Естествено за духането на свещичките беше първа, но с помощта за мама не успяхме да се разберем.
МАРГИ, права си Mr. Green излизате от вякакви рамки. Направо къде се слагаш и ти с такава разлика  Joy

Смееш се ти, ама като казах преди време на моят мъж, че има тема за породени деца и смятам да се включа в нея като се роди бебоната, той ме закопа с това, че породените деца били тези родени с до две години разлика, така че не сме за там. И аз от тогава все го майтапя, че като ми поискат в темата актовете за раждане на двете деца, за да удостоверя, че разликата не е повече от две години, ще фалшифицирам единия и пак ще пиша там. Laughing

# 652
  • Бургас
Добър ден на всички!
Иве,Галето е направо прелестна с тази красива косичка,с тези малки букли,пу-пу!
Ние с Мима преди малко се върнахме от разходка покрай плажа,където откарахме 1 час в ходене и няколко минути в съзерцаване на 2-та умрели лебеда.След това бяхме да проверим за детски,но нямаше,поскитахме още 1 час и се прибрахме и сега малката спи,а аз яма пред компютъра.
Ангелфиш,добре,че сте здравички.
Мария още покашля,но е значително по-добре,сега нали и давам "Аериус",дано да се оправи до края на седмицата.
Желая лек и спокоен ден на всички ви!

# 653
Добро утро мамчета Tired
Току що ставам след като си легнах преди час.Тази нощ не сме спали.Оказа се ,че Бети е с бронхит CryКашля детето....дави се....не спи....Не я яла вече трети ден нищо....ама то с 40 градуса яде ли се ConfusedНе можм да я овладеем гадната t и това е...За капак имаме и бонус от антибиотика-разтройство #Crazy
Стискайте палчета да не се налага да стигаме до болница и Бети да се оправи по-бързо.....

# 654
  • Бургас
Стискам палци Бети да се оправи.Какво й изписаха лекарите?
И ние сме така-редуваме бронхит.ларингит,надявам се да мине до половин година.

# 655
Иве, ще ти я изям щерката!!! Пу-пу!

Рали, дано Бети се оправи бързо! Много лоши тези бронхите ,бре!

# 656
 Ивее голяма е сладурана и леле каква коса..?

Рали дано Бети се оправи бързо... Hug

# 657
Здравейте, момичета!
Аз да се отчета, че днес съм се отдала на релакс. Плановете ми бяха за 1 месец мързелуване, после стана 1 седмица, а сега - 1 ден, но и на това съм доволна.
След всички боледувания се надявам най-накрая да се радваме на много, много здраве. От другата седмица започвам работа и съм в едно такова приповдигнато настроение. След 5 г. откъсване от тази сфера ми е едновременно вълнуващо и притеснено дали ще се справя.
За РД на Марти - резервирахме едно детско клубче - на първо четене ще са 14 деца и 17 възрастни. Бих поканила още 5-6 дечица, но ще ми легне много солено.
Отивам да ви чета, че доста се е размърдала темата.
Приятни разходки на всички.

# 658
  • Тук и там
Рали, дано се подобрите бързичко Praynig Наистина е много гадно така... Пазете малкото мишле  Rolling Eyes

И моля, моля - благодаря за хубавите думи за моето гардже, но целта ми беше да видите с какво трябва да се боря ежедневно само и само да се приведем в що-годе нормален външен вид Hug

angelfish,
браво за ентусиазма за тортата. Аз не съм по тази част - на мен ми дай нещо да става бързо, лесно... Свеки прави страхотни домашни торти, учила ме е жената и стават, но нямам нерви за целта  Whistling КикиНики се справя страхотно с тези неща, така че ще очакваме снимки от тяхната трапеза  Wink Ако стигна до домашна имам някъде архивирана една лесна от форума, но ще видим дали няма да ме домързи  Crazy

Ние също като Илиянчето бяхме на въздух като за час, но толкова ми издържаха нервите да стоя права и да гледам Галя как става на кална маймуна  Wink Издивя това дете ей - само като си видя якето за излизане и се започна едно "Айдиии", придружено с тичане из стаите изчаквайки ме да докуцам след нея  Mr. Green Искаше ми се в по-приятното време да си направим разходка до ОДЗ-то за да проверя как стоят нещата, но както съм се подредила - едва ли ще успея да стигна тази седмица.  Rolling Eyes А в събота или неделя пътуваме малко на гости като за седмица и ще си дойде средата на март, за да имам изобщо някаква идея за яслата ни. Здраве да е, пък другото ще се оправи  Peace

# 659
Айде на коледните камбанкиии......... Вижда им се краят! Laughing

Мимето и Бети бързо да оздравяват!
За тортата: ама вие да не си помислихте, че съм голяма кулинарка? Хич, ама хич! Joy За тортата обаче нямам избор, че тук правят едни смотани като кекс или суха паста вътре и ги заливат с някакъв гаден кувертюр. А по-сносните са на едни космически цени! ooooh! Aaa, знам аз за КикиНики и нейните торти. С нея изобщо не се меря Laughing

Общи условия

Активация на акаунт