Отговори
# 75
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! НЕКА ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ПАРИ И ЩАСТИЕ!

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 02:57 от Margy

# 76
ЧЕСТИТА ДА Е НОВАТА 2010 ГОДИНА!ДАЙ БОЖЕ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ НИ,МНОГО КЪСМЕТ И БЕЗКРАЙНА ЛЮБОВ!НЕКА ВСИЧКИ ЖЕЛАНИЯ СЕ СБЪДНАТ!

# 77
  • София, Борово
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И МНОГО КЪСМЕТ!

Ние не можахме да изкараме добре - водихме Виктор в Пирогов, имаше съмнение, че си е счупил главата... толкова беше страшно за мен. За радост детенцето ми е добре и се размина само с лепене. Толкова е палав, но пък това му е чара. Само Господ да ги пази малките ни терминатори.
Дано всичко лошо остане в старата година и новата да е по-добра, изпълнена само с положителни емоции.

# 78
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Да сте здрави и много щастливи!

Диди
,добре че няма нищо сериозно,много ми стана мъчно като те прочетох.Да го нацелуваш дреби от нас и повече да нямате такива инциденти! Heart Eyes

Болните да оздравяват! Hug

Ние сме в Бургас и си изкарваме много хубаво.Кумувете имат и те момченце и падат луди игри с Жорето,много са сладки. Grinning

# 79
ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!!!!
БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ! НЕКА 2010 ВИ ДОНЕСЕ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ, МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ И ХОВИ ПРИЯТЕЛСТВА!

# 80
  • Sofia
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ!
Ние празнувахме по пенсионерски  Joy - полузаспали пред телевизора. Мъжът ми цял ден беше на работа, аз също бях уморена... А децата изобщо не се събудиха въпреки цялата дандания и пукотевица. Ама нищо, като пораснат още малко ще празнуваме повече.

# 81
  • София
Честита нова година на всички!

Хайде сега и една почерпка, че си имаме рожденик вкъщи. Любчо днес стана на цеели 5 години Grinning

Диди, съжалявам, че сте имали такова премеждие. Добре, че няма нищо сериозно!

Ние си бяхме вкъщи и си ни беше хубаво. Само дето аз цял ден се въртях в кухнята и накрая вече бях гроги. Децата стояха до 1ч. Пускахме фойерверки, викаха, пяха, някои реваха... Бяхме замалко и при съседите и там потанцуваха, особено Любчо брейкденс Laughing И така... веселба Laughing

# 82
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОМИЧЕТА.
Нека донесе мир, радост, любов и благополучие в домовете на всички ви.

# 83

За много години момичета. Да ни е честита новата 2010-та. Да донесе на всички ни само здраве, късмет, любов и разбирателство. Още дългиии години да се радваме на малчуганите си и да споделяме за първия учебен ден, за абитуриентски балове и сватби, а после да се радваме заедно и на внуци.

Диди, много мъчно ми стана за Вики. Радвам се, че всичко е наред. Голям ужас сте преживели. Тази година да няма такива инциденти.

Честит рожден ден на малкия Любчо. Щастливо детство и много здраве и късмет в живота.

Савина, дано си по-добре вече.

Ние посрещнахме новата година тримата, но си прекарахме чудесно с танци и песни. Лили беше много уморена и заспа веднага след зарята, а на 1-ви излезнахме навън да гледа кукерите. Много й хареса.

# 84
Честита Новата 2010 година! Много здраве,любов и прекрасни моменти.
Диди,добре че е минало с малко,но все пак си била под стрес.
Честит рожден ден на Любчо - много радост за него и родителите,много здраве.

Ние бяхме на ресторант - Любо си беше с баба,моя мъж е ди джей и беше на участие и аз бях при него,но бях с половинките на персонала на ресторанта и си прекарахме чудесно.
Айде дано тази година болестите да се споменават много по-малко.
Успех на всички и лека вечер.

# 85
Честита Нова Година!!!Нека е здрава,успешна и щастлива за всички!!!
Прегръдки и целувки от далечна Скандинавия Hug

# 86
Честита Нова Година!
Дано ни донесе здраве и много радост! На всички дечица пожелавам да са здравички, послушни, да научат много нови неща, да проговорят, да махнат бибите и памперсите!  Laughing На всички бремелинки пожелавам здрави пухкави бебчета! Laughing
Ние си изкарахме много хубаво на 31 - бяхме 4 семейства - 8 възрастни и 6 деца. Сияна много се изкефи и въпреки че другите деца бяха по-големи, на нея ѝ беше много забавно и постоянно тичаше след тях. Издържа стоически до 2 часа...
Леле, утре пак на работа, на ясла, след двуседмично спане до 10 сутринта утре как ще станем рано не знам  ooooh!

# 87
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! НЕКА ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ НИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

# 88
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА.МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ЗА ГОДИНИ НАПРЕД!
Диди,ама ти си изживяла страшен кошмар #Crazy,милото Вики,да го нацелуваш и от нас.
  Ние изкарахме една прекрасна Нова Година в стил 3 дни яли,пили и се веселили.Оставихме Моника на мойта майка,и като отвързани всяка вечер до 3-4часа,та сега се възстановяваме,забелязах,че последни на масата оставахме семейства,които имат деца,но ги бяхме оставили,другите явно отиваха да правят опити да ни догонят в числеността на семейството Laughing.
  Имах да пиша,но фамилията зове.
ЛЕКА ВЕЧЕР!

# 89
Здравейте на всички!
Отдавна ли вече е така неактивно в нашите темички?Като гледам -другите пишат повече,защо така?Предполагам тук много майки се позагубиха и затова.
Диди,съжалявам за случилото се с Вики и Благодари на Бог,че е било малката беля.Целувки ОТ НАС!
Веси,и ние горе-долу 3 дни празнувахме.След Нова година на 1-ви бяхме отново горе,при сестрата н амъжа ми понеже е Веселина,а снощи отново-там-на ракийка.Утре сме на друго гости,абе чудо покрай новогодишните празници.
Хайде,до скоро и дано започнат да се отчитат повече майки.
Целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт