Отговори
# 90
Вчера в 11,40 мама Весела Динкова е родила момченце 3500 гр. Да е жив и здрав и много да ги радва.

И моя ред май наближава скоро newsm78.

# 91
  • София
Честито второ слънчице,мамо Веси ! Да ви е живо и здраво момченцето!  bouquet

Рали,стискам палци и на теб за безпроблемно раждане и живо и здраво бебче! Hug

Изкушение,имаме чат в скайп и там пишат не малко мами,за това тук е по-пусто вече.

# 92
Честит син на мама Весела!
Нека да бъде жив и здрав,да радва много мама и тате!
На мама желая бързо възстановяване!
Ангелче,благодаря,че ми отговори за това къде се губят повечето мами. Simple Smile
Рали,имаш още време,така че устискай докрай! Heart Eyes

# 93
Ееее, страхотна новина!

Честито момченце на Веси Динкова! Да е живо и здраво, да има щастливо детство, да е радост на мама и тати!

# 94
  • София
 Честита радост, Веси!!!

# 95
Честита радост на Веси Динкова!!!Да са живи и здрави!!!
Ех как започва само Новата годинааа Hug

# 96
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! НЕКА ТЯ НИ ДОНЕСЕ ЗДРАВЕ, МНОГО УСМИВКИ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И УСПЕХИ! НЕКА ДЕЧИЦАТА НИ ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ДА СЕ РАДВАТ НА ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

ВЕСИ ДИНКОВА, ЧЕСТИТО ВТОРО СЛЪНЧИЦЕ!БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАШ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Дианка, милото Викторче! Да го целунеш малкия пакостник от нас.  Hug

Ние изкарахме много весело, вкъщи, с приятели с момиченце на 2 годинки. Двете с Ванеска пяха, викаха, танцуваха, та и ние покрай тях. Децата издържаха до 1 и нещо, гледаха зарята и приеха почти спокойно всичките гърмежи. Неприятната част от празнуването вкъщи е слугинажът и добре, че имаше кой да помага, та не мога да се оплача изобщо. Mr. Green

# 97
  • София, Борово
Честит син, Веси Динкова!
Много да те радва и да е голям палавник Wink

Рали, стягай се и ти, че времето лети! Hug

С този пухкав сняг на Виктор не му се прибира - само с шейната иска. Днес поръчах нова, понеже нашата е много ниска и според мен не е за градски условия. много искам като старите дървени шейни, но никъде няма... тази, която поръчах е подобие, но е метална и само седалката е дървена, но изработката изглежда доста калпава...

# 98
Oхххх Диди.....верно не остана.Аз още багажа не съм си стегнала ooooh!Все си мисля,че има време/нали Бети я родих на термин/....ама не се знае.....ако реши да избърза........ Rolling EyesТия дни обаче трябва да се организирам,поне багажа да постегна ,да не го мисля Peace
Иначе уж нямам признаци за скорошно раждане Thinking
Бетката от 2 дена е на нова ясла/намира се точно пред блока/Изместих я,понеже ще ми е най-удобно.Излизаме от вкъщи и влизаме в градинката.Голямо удобство е градината да ти е пред блока/и да се уредиш за нея/.Там си има приятелче и за сега ми се струва,че се адаптира.В предната ясла постоянно ревеше и не ядеше.А тук е точно обратното/да чукна на дърво/
Това е засега от нас.

# 99
Диди, браво на Вики, щом му харесва в шейната, ще можеш да го закалиш с разходките навън. Дея пък реве, когато я сложим в нея. Нашата е дървена от моето детство, но явно хич не й харесва. всъщност Дея е доста плашлива и много плаче от всичко, така че не съм изненадана. Онзи ден чак ми стана криво като разбрах, че и другите хора я смятат за много ревлива. Казах на една приятелка, че ме чакат тежки нощи с бебето, което вероятно ще има колики и ще плаче, а тя ми отговори, че покрой ревовете на Дея имам такъв тренинг, че въобще няма да ми пречи, че бебето плаче, пък и Дея щяла да го заглушава. Наистина ми стана гадно, защото до сега все се успокоявах, че всяко дете плаче, но явно на всички прави впечатление, че Дея реве много. Sad

Рали, стягай багажа, не чакай, да не те изненада изневиделица. Wink Мен пък почна да ме е шубе, ама яко да ме е шубе от операцията. Чак корема ми се свива като си помисля за нея. Още при предната бременност ме наплашиха със секциото и още ми държи влага.

# 100
ЧЕСТИТО НА АДАШКАТА,МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ
Моника не е много голям фен на снега(то и аз не съм),но ако тате тича с шейната Joy кеф голям.

# 101
  • София
и нашата ясла е срещу блока и наистина е страхотно удобство!
Ние днес купихме шейна на Жорето - такава,дето Диди писа с дървена седалка,а иначе метална - много е лека за дърпане.

Жорето уж се радва на снега- днес като видя ,че е наваляло и с такъв възторг се разника "няг ,няг" ,но пък като стъпва и обувките му стават в сняг и започва да ме кара да му ги изчистя.Той не обича нищо да му е изцапано и само ме кара да му чистя обувките,ръцете ,дрехоте.Редовно подрежда нещата по местата им.

# 102
ЧЕСТИТА РОЖБА НА ВЕСИ!!!
 ДА е жив и здрав, весел, буден и късметлия!   
На мама - скорошно възстановяване!

ЕХХХ, НАЙ-ХУБАВИТЕ НОВИНИ СА ТОВА  Hug

# 103
И аз със закъснени да кажа ЗА много години мили приятелки!Нека Новата година ни донесе,само хубави неща!
Честит рожден ден на Любчо/със закъснени/!
Веси Динкова,честито ви слънчице,да ви е здраво и много да ви радва!
Честит рожден ден Били!/със закъснение/
Диди,горкото Викторче,добре че с малко се е разминал  Hug
Зори,Жори сигурно на баща си ще прилича,по подреждането  WinkНа Нова година бяхме във свеки,със моите родители,изкарахме си много весело,Натали заспа рано към 21 часа,както всяка вечер,събуди се в 23.30ч. от гърмене на пиратки,заспа веднага щом я гушнах и после на голямото гърмене спа много дълбоко и не се събуди.
И Натали отначало ме караше да й чистя обувките от снега,но само първия път,обича да върви в снега и кара баща й да ме цели със снежни топки,много й е забавно  Mr. Green На снега казва снях и сега като излезем казва снях нямаа.
Подадохме документи за ясла,да видим дали ще я приемат, дано.

Жори е много готин на снимката,изпънал се е като бей  Simple Smile

# 104
Честита Нова Година на всички! Да сте живи и здрави, а всичко друго се купува! Много късмет и любов на вас и семействата ви!

Веси, честита втора рожба! Много да ви радва малкото съкровище и да е здраво, щастливо детенце!

Ние изкарахме много хубаво на Нова година, въпреки, че бяхме болни. Още не сме се оправили и утре пак ще ходим на лекар. Дано Новата година да носи на всички ни много здраве.

Общи условия

Активация на акаунт