Попътен вятър на порасналите ни деца - 3

• 32 445
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Фиско ,  Hug много го обичам това стихотворение - много истина има в него ! Така е , дондуркаме ги , докато не ги поеме някоя госпожица , тя да ги дондурка ! LaughingНе случайно имаме поговорка- синът ,като се ожени , не е роднина вече !И - от дето жената , от там и родата ! Peace Имам брат , много го обичам , но наистина все по- рядко се виждаме и чуваме в забързания ни делник . Друго си е момиченцето - винаги ще намери време да се обади , да се погрижи , да покаже внимание!
Но , да са ни живи и здрави момчетата и дано да попаднат на "некоя сгодна женица " , та и ние да се куртулисаме! Wink Praynig

Ели ,  Hugмного се радвам ,че така бързо се възстановява момчето ! PraynigНека да се разтовари малко от преживяното и да си прекара добре в Германия! Peace

# 466
Благодаря ти, gospojata   Hug
А четейки стихотворението-настръхнах..Силно и истинско е. Много си обичам снахичката, сега като замине ще тъгуваме за нея ,колкото синчето, толкова и ние с баща му за нея. Наистина ми е като дъщеря. Като я гушна и усетя сърцето й да бие до мен я усещам толкова истинска и добра. Не съм ви разказвала колко много му помогна тя преди 2 г. и половина, когато станаха близки. Той беше такова вироглаво диване, че сълзите от огорчение не бяха рядкост. Тя намери сърцето му отново и го отвори за обич не само към нея, а и към целия свят.
Дъщеря ми ни бъзикаше, че като заминала далеч от нас отворила местенце за втората ни дъщеря.

# 467
  • София
Елица, дано и Ани си намери свеки като тебе и да се разбират.
Като чета в ДиС темите за свекърви - тръпки ме побиват.
Мисля си, това са жени на нашата възраст и не мога да си представя някоя от нас тук да прави такива изпълнения.

# 468
Елица, дано и Ани си намери свеки като тебе и да се разбират.
Като чета в ДиС темите за свекърви - тръпки ме побиват.
Мисля си, това са жени на нашата възраст и не мога да си представя някоя от нас тук да прави такива изпълнения.
:fge
Може има всякакви - моята свекърва е под прикритие но вече от години е разбрала че има добра снаха - но и трябваше време . А и на снахата и трябваше време да я разбере - за да може да я ползва по предназначение - т.е  моята свеки има слабо място деца и внуци. Разбира се с годинте може би и в мен се е проявила човещината и ги приемам като мои родители - може да се каже дори милея повече от собствените им деца(имам предвид мъжа ми)
Но свъкърва - всъщност като се замисля няма да стана - а само тъща - е и тъщите не са цветя за мирасане - като имам предвид моята майка, добре че балансирам, иначе ще сме се развели отдавна, и то не заради самите нас.

# 469
За моята свекърва мога да говоря само добри неща !
Няма такъв човек!
Може и да ви стори странно , но аз държа и се грижа повече за нея , отколкото за майка ми!
Много ценни съвети ми е давала и дава - да ми е здрава!
И тя, като Ели ме прие като дъщеря!
Надвам се и аз да бъда добра свекърва - имам жив пример  bouquet

# 470
Много си обичам снахичката, сега като замине ще тъгуваме за нея ,колкото синчето, толкова и ние с баща му за нея. Наистина ми е като дъщеря. Като я гушна и усетя сърцето й да бие до мен я усещам толкова истинска и добра. Не съм ви разказвала колко много му помогна тя преди 2 г. и половина, когато станаха близки. Той беше такова вироглаво диване, че сълзите от огорчение не бяха рядкост. Тя намери сърцето му отново и го отвори за обич не само към нея, а и към целия свят.
Дъщеря ми ни бъзикаше, че като заминала далеч от нас отворила местенце за втората ни дъщеря.
Ти си прекрасен човек. Hug  bouquet

# 471
Ти си прекрасен човек. Hug  bouquet

Не съм..вироглава, силна ( на моменти даже властна), пряма и нерядко гневна, но тя спечели сърцето ми, защото го заслужава на 100%
Но много ти благодаря за думите  Hug

# 472
  • София
Май всички ни е затрупал снега, изчезнахме....

# 473
Тук съм, поне аз, но изтощението понякога ми е толкова голямо, че силите ми стигат само да  почета..
Как сте момичета? Стоите ли на топло?  Hug

# 474
Горе- долу, или обрато ? И аз не знам как да се изразя.
Сменям си работата, от понеделник съм в нова администрация , та тогава ще споделя дали е по- добре.
много ще пътувам, респективно  по- рядко ще пиша.

# 475
  • София
Здравейте, момичета. Тука сме бре, ама не от студ май сме се сковали, а явно нещо друго ни е спънало  Laughing Мене лично ме хвана летаргия, зимен сън, депресия....................... с една дума МЪРЗЕЛ.  Joy
Да докладвам- здрави сме, Ангелаки вече ходи на училище. Ходи почти всеки ден на фитнес и онзи ден ми показва на мускула под рамото на дясната ръка има стрии  Laughing Викам- ама спри се ,бе сине, тя кожата не може толкова бързо да се разтяга. Сега крем за бременни трябва да купувам  Laughing
Чакам вече да ни построят новия офис и да се преместим, че съвсем ще изтрещя тука вече. В една стая съм с един маж  ooooh! Не ми се говори............. сега пак избягах от стаята и съм при друга колежка. Обядва нещо мажа и то доста шумно...... леле ще си купувам май и тампони за уши  Laughing

Стига за мен. Сега да оправяме срещата, щото нещо пак сме в застой. Значи аз предлагам сряда или четвъртък . Тоест 17 или 18 февруари ама тая година. Предложих ви едно кръчме, но ако имате други предпочитания давайте.

Прегръщам силно всички девойки и техните сладки пораснали чавета  Hug

# 476
Здравейте и от мен,сладурки!Не издържам вече в този студ,действа ми на нервите. Crazy Крепи ме мисълта,че в събота и неделя ще сме ето тук.http://maxivelingrad.com/  GrinningЩе се отдам на заслужен релакс.Ицето също тръгна на лекции,резултатът от сесията е три четворки,една петица и една двойка по Математика.Три решени задачи от пет и му казала,че не й харесвало как ги бил написал,грозно било.Тази жена е луда,ти abet,мила знаеш това от Ангелчо.Това е бял кахър обаче,в петък моето момче претърпя катастрофа в центъра на София.На булеварда пред Ситицентъра ,джип Таурек се забива с повече от 100 км странично в колата от страната на Ицо.И Бог го е пазил,защото се оттърва само с комоцио и счупен преден зъб.Бил е час в безсъзнание,но само защото джипа се е ударил в рамката между двете врати,децата са здрави и живи.Тези дни ще ходя в църква да раздам за здраве.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 14:32 от stefani6

# 477
  • София
Ох, миличка Стефи  Hug Малкият дявол е бил. Боже, добре че са се оттървали така. Тия с тия голями коли и не само, няма ли вече кой да ги озапти  ooooh!
Аз за това се моля всеки път, като излезе с колата. Да го пази Господ от ненормални комплексари. Бързо да се оправя Ицо  Peace Просто се потресох. За двойката при оная откачалка да не се ядосва. Другия път ще я вземе. И при нас беше същото, ти знаеш  Peace

Забравих да ти завидя благородно на почивката. Прекрасно да си изкараш. Ще разказваш ли другата седмица? Тоест уговорката за виждане остава ли?

# 478
Живот и здраве там съм,но не знам къде е това там.   Grinning

# 479
  • София
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=947a01496537856fc84917ef442d2257&tip=1

ето тук се намира. Входа е точно до входа на поликлиниката. Но пак казвам- това си е тип бистро, ресторантче, просто е приятно и подходящо да се набъбрим. Има хубаво винце и добра кухня. Ако искате нещо друго, казвайте  Peace

Общи условия

Активация на акаунт