Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 29 978
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Но да ви питам вие говорихте ли вече с дъщерите си за гърдите,за цикъла?
Разбира се.Говорила съм, но без големи подробности. Колкото да е наясно, когато се случи да не се изплаши. Peace

# 106
Май само аз не съм говорила по въпроса. Явно е дошло времето, ама аз още не вярвам, че детето пораства.

# 107
http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2203/

Това е репортажът по НоваТВ от тази вечер.
Снимали са училището на Цвети.
Тя е с бялата диадема и оранжева униформа/суичър/. Crazy

Честито на печелившите за въвеждането на задължителна предучилищна от 5 г.
Съчувствам на недоволните! Sad

# 108
http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2203/

Това е репортажът по НоваТВ от тази вечер.
Снимали са училището на Цвети.
Тя е с бялата диадема и оранжева униформа/суичър/. Crazy

Честито на печелившите за въвеждането на задължителна предучилищна от 5 г.
Съчувствам на недоволните! Sad

А защо твърдят, че в тяхното училище обучението от първи да четвърти клас е целодневно? Нали учат на смени?  Confused
Моите съболезнования на задължените да пратят децата си в предучилищна на пет годинки и поздравления на онези, които нямат друг избор!

# 109
А защо твърдят, че в тяхното училище обучението от първи да четвърти клас е целодневно? Нали учат на смени?  Confused
Има занималня за всички желаещи до 18.00 ч.
Вероятно за това.
Госпожата беше малко притеснена...

Иначе за предучилищната е хубаво поне, че ще има избор- до обяд или цял ден.
На мен ми предстои. Ще видим. Wink

# 110
Утре ще пропуснем училището.Днес стана с Т 39  Crazy сега се притеснява,че ще има да наваксва много.

За гърди и за цикъл сме говорили много пъти,последно покрай чашката ми за цикъл.

# 111
  • Sofia
Да взема да мина да ви почерпя, че днес Пламена навърши цели 9г, да ми е жива и здрава само ми стига!  Grinning

# 112
Вале честито рожденничка,да вие жива и здрава
и много много да ви радва  Hug  bouquet

Иви бързо да се оправяте,то и ние кашля ме,ами то с това променливо време  Rolling Eyes

# 113
  • в страната на абсурдите
честит рожден ден на пламена на патерица!да е жива и здрава!

днес детето ще прави две контролни-по чо и немски.

# 114
Да взема да мина да ви почерпя, че днес Пламена навърши цели 9г, да ми е жива и здрава само ми стига!  Grinning

Честито ти пораснало момиченце! Да ти е жива и здрава и много щастие й желая!

# 115
Валерия, честит празник и от мен. Да ти е живо и здраво момичето, наистина това е най-важно.  Hug  Hug  Hug

Аз като мама на подрастващ малдеж ми е много трудно да говоря на темата за пубертета, дала съм карт-бланш на баща му да се заеме с тази част. Много ми помогна едно книжле,което той с интерес прочете - "Какво става с мен?", има го и за момичета вариант.
А наистина е станал много опърничав, все по-трудна ми е комуникацията с него.  Tired

# 116
Честит рожден ден на порасналото момиче ! Да е жива и здрава ,много щастлива и обичана ! newsm59

И ние сме говорили по темата -Аз и моето тяло .Няма как трябва да минат и през този етап от живота си .

# 117
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМИ !!!(с малко закъснение)

# 118
Ч.Р.Д. на Пламена на Valeria!!! Gift
Да е много здрава, весела и ученолюбива.  bouquet

Ние преди броени часове се завърнахме от Велинград.
Изкарахме три страхотни дни в почивка и забавления. Днес не ми се тръгваше за София, особено като знам какво ме чака отново вкъщи.

На Цвети госпожата днес е поръчала да носят транспортир и милиметрова хартия.
Нямам представа какво ще правят, а и учебника й по математика не съм отваряла скоро.

# 119
  • София
Ние пък събота и неделя само се разправяме с Виктория за домашните.Още от петък вечерта е започнала с уговорките в събота да играе,а в неделя да пише домашни.До тук добре,само,че в неделя се започна с ревовете,че много съм я тормозела с тези домашни,давала съм и най-трудните задачи от сборника по математика.В резултат на това нямаше една вярна задача и сега е наказана да не доближава компютъра една седмица и следващия уикенд ще си стои в къщи и само ще решава задачи.При което станах най-лошата майка,не съм я обичала...най-лошия човек на света.

Общи условия

Активация на акаунт