Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 29 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 90

Имаме ли мами, чиито деца са само първа смяна?

Да и ние от 1-ви клас сме само първа смяна

# 91
  • тук
Maichence, честит празник! Най-добре пожелания за щастливи дни и незабравими пожелания   bouquet

# 92
  • Русе
Ние сме само първа смяна цялото училище 1-8 клас. Имаме голяма сграда и няма нужда да ходят на две смени. Мисля, че това е по-добия вариант.

# 93
  • София
Честито на празнуващите и най-добри пожелания   bouquet

И моята третокласничка учи само първа смяна  Peace

# 94
Имаме ли мами, чиито деца са само първа смяна?

При нас се учи четири седмици - първа смяна, и пак четири седмици-втора смяна.

# 95
От първи клас още и се надяваме до 12-тиJoy
Koe e това училище?
Сега коя е най-желаната гимназия в Габрово?
Вчера разглеждах галерията на Априловската гимназия.Видях много състарени учители. Неизбежно.Стана ми леко носталгично. Sad

Виждам, че има доста деца само първа смяна. Hug
Аз не съм против смените, просто първият срок ми дойде в повече и за това чакам февруари с нетърпение.
Пък в 4-ти клас обстановката вкъщи дано се успокои.
Лелеее, като казах 4-ти клас.
Кога мина толкова бързо времето??? Shocked

# 96
От първи клас още и се надяваме до 12-тиJoy
Koe e това училище?
Сега коя е най-желаната гимназия в Габрово?
Вчера разглеждах галерията на Априловската гимназия.Видях много състарени учители. Неизбежно.Стана ми леко носталгично. Sad

Виждам, че има доста деца само първа смяна. Hug
Аз не съм против смените, просто първият срок ми дойде в повече и за това чакам февруари с нетърпение.
Пък в 4-ти клас обстановката вкъщи дано се успокои.
Лелеее, като казах 4-ти клас.
Кога мина толкова бързо времето??? Shocked
Е, до четвърти клас ще сме в кварталното ( трето основно), а след това момъкът е решил, че ще учи в ПМГ ( но понеже и там са само първа смяна... Whistling) Нас напълно ни устройва първата смяна. Иначе при малките смените не са проблем, но като гледам по колко часа имат петокласниците...
В момента НАГ и ПМГ са най-желани - зависи от това по какво си падаш - езици или математика ( информатика, природни науки и прочее). Май един от основните критерии е къде предпочиташ да учиш ( в центъра или на баира). Миналата година зрелостниците на ПМГ бяха с най-висок успех в страната ( каквото и да значи това, имаше телеграма на министерО, с която ги поздравяваше).
И аз, като видях че вече имаме деца на 10 години в темата се плеснах по челото в чудене, кога мина толкова време...

# 97
  • София
И при нас се учи в две смени,защото сме в една сграда с английската гимназия и просто е неизбежно.
Ана,права си,че времето просто лети.Толкова бързо се изтърколиха 10 години,че чак ми се плаче.
Иначе ние днес ще почиваме след толкова много празници- Коледа, Нова година,родженни дни  на 3,6,7 януари.Остана само РД на Марти на 14 януари и приключваме с тях за тази година  Hug.

# 98
  • Дива Индия
"Кога порастна?- Ей тая работа не ми е ясна!" Grinning
Синът ми на 25-ти тоя месец ще закръгли десет години.
Тази сутрин като тръгвахме за училище много се ядосах на детето. Едно, че трудно го събудих, второ - не си измил зъбите като отишъл в банята, защото му било студено Whistling, трето- докато му слагах пари за закуска той стоеше и ме гледаше умно, изчаквайки учтиво да му оправя яката на униформата и да му подгъна маншета, и четвърто - тръгнахме и в асансьора се оказа, че сме забравили екипа по физическо, та се връщахме да го вземем. И въпреки това не се развиках, така че приемам поздравления Twisted Evil. В училище бяхме последни от класа, но до началото на часа имаше 7 минути, така че всичко беше що-годе наред.
Втория срок ще учат следобед нашите. Не се радвам на това.

# 99
  • София
Мами на девойки, има ли някоя третокласничка дето да и се заформят вече гърдите?
В смисъл подутинки...
Мойто девойче ми се оплака, че го понаболявало. Погледнах под едното зърно има подутинка  Rolling Eyes
Не е ли рано още?
Пусто не си спомням при мен как и кога беше  ooooh!

# 100
Мойто девойче ми се оплака, че го понаболявало. Погледнах под едното зърно има подутинка  Rolling Eyes
Не е ли рано още?
Не е рано. И при нас е така.
Да не ти казвам на голямата ми дъщеря кога й дойде! ooooh!

# 101
  • София
За цикъла си спомням. Лятото след четвърти клас беше. Да видим при нея кога ще е  Thinking

# 102
  • Пловдив
Ох за смените.... при нас си е направо лудница, 1 месец първа-1месец втора смяна...... едва се нагласим към едната и хоп дошло време за другата, мразяяяяяя смените, но това не ми помага..... но здраве да е.....

# 103
  • София
magina ,мисля,че не е рано.Но да ви питам вие говорихте ли вече с дъщерите си за гърдите,за цикъла?

# 104
  • София
Ние сме говорили. За гърдите е някак по-лесно. Но виж цикълът беше по-труден за обясняване. Поне за мен де.

Общи условия

Активация на акаунт