Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 30 041
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • в страната на абсурдите
поздрави на всички деца,които са се представили добре на състезанията!
честита ви първа пролет!нека ви донесе ведро настроение  и много усмивки!

# 616
Честита първа пролет на всички !Бъдете здрави и свежи като пролетни цветя!И слънце да има навсякъде!

Днес ще правим поредното контролно по АЕ , чакам да върнат две-по математика и ЧО.

# 617
  • Дива Индия
При нас на Математическото кенгуру за трети клас са се явили 128 деца. Най високия резултат е 90т. Моя синковец има 55. По точки е на 6 позиция.
Поздравления на шампионските майки!   Grinning"Какви е чада раждала, ражда и сега - българска майка юнашка!!! Grinning  bouquet

Честита Първа пролет дами-мами!

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Напъпи младост по полята
и аромат разлисти,
за раждането си земята
студа със длан изчисти.

С лъчи небето се изпъстри,
венец с дъга изплете,
накъдри облачета с пръсти
и бляскаво засвети.

Потоци бистри пощуряха
по камънаци с пръски
и танци дивни заиграха
със нови сили дръзки.

И славейчета долетяха
от юга на дузини
и песни чудни се разляха
над цъфнали градини.

Ветрецът южен зафлиртува
със флейтата си нова,
а музиката залудува
с любов за цвят и хора.
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 618
Здравейте ,
някой може ли да ми каже кога ще се провежда "Аз и буквите"?
Благодаря

# 619
14.04.2010 г.

# 620
Дидева, благодаря ти!

# 621
  • Дива Индия
Честито Благовещение, дами! Да се хванем днес за зелено (коприва, спанак, пари... Grinning)! Да си пожелаем децата да ни носят благи вести, а ние да дава Господ да бъдем благи родители!

Понеже третокласната тема е тази, в която аз се изявявам относително по-често, идвам да ви кажа, че си смених ника. От днес и тук ще съм Инди. За подсказка и Jumаnji съм сложила под картинката.

# 622
Инди, много хубав ник! Peace
Честито! То и аз обичам да променям нещо от себе си във форума.

Имахме родителска среща преди дни. Нищо интересно, всичко си е наред с изключение на един-двама по-разсеяни ученика.
Иначе ни беше съобщено, че месец май е...неучебен. Joy
И аз сметнах после на календара...събират ни се най-много 10-ина учебни дни.
Края на април и началото на май са на Зелено училище. След това около 6-ти са неучебни дни.
14-ти и 17-ти май матури
24-ти и 25-ти също неучебни.
Предполагам, че след 25-ти ще го ударят на разпускане.

Честит празник на всички!  bouquet

# 623
  • вкъщи
Не са ли до 30 май  мисля че само 1 клас са до 25.Провеждаха ли се олимпиади при вас.Сега ще имаме по  български.

# 624
  • Русе
  Добро утро!
При нас повеждат единствено състезания по математика.
Питах госпожата някакви други олимпиади или състезания няма ли да има, тя отговори цитирам "Каквото ни спуснат, това правим". Тя идея си няма дали всъщност се повеждат някакви други..... newsm78
  Родителите непрекъснато я "ръчкаме" за разни мероприятия. В класа ни са много умни и будни деца и искат да се изявяват по всичко. Стената на класната стая е тапицирана с грамоти във всякакви начинания - спорт, рисуване, математика, актьорско майсторство и т.н.  Много е хубаво децата да са толкова добри в различни направления. Имаме един от най-добрите класове, който може да си пожелае един родител за детето.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 08:18 от BOSS SAMORAI

# 625
Здравейте дами   bouquet

Преди време се бях представила, но нямах възможност да ви следя!

Поздравявам всички горди мами с чудесно представили се дечица на състезанията!
Честита първа пролет и благовещение на патерица! Бъдете всички здрави и закриляни!

Имам въпрос, има ли вече публикувани официални резултти от Европейското кенгуру в интернет? Някой може ли да пусне линк?
Моето синче също се яви, според госпожата му има 100 точки, но ми се ще да го видя официално...

Благодаря ви предварително и успешен слънчев ден!

# 626
  • Русе

Имам въпрос, има ли вече публикувани официални резултати от Европейското кенгуру в интернет? Някой може ли да пусне линк?
Моето синче също се яви, според госпожата му има 100 точки, но ми се ще да го видя официално...

За някои градове вече има резултати и награждаването мина. За страната общо е рано да излезе. 

# 627
BOSS SAMORAI, благодаря  Hug Ще чакам в такъв случай...

# 628
  • Варна
Последният бисер от ученето на урока по ЧО -:

"Засадените щати" - що е то?

# 629
  • Карлово
Предавам се Embarassed Дай жокер.

Общи условия

Активация на акаунт