Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 29 982
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
sisil76, браво на Митко!   bouquet

Ние няма да имаме Зелено училище, отпадна в последния момент. Ще идат само на екскурзия до София за 1 ден за огромно съжаление на децата.

Нямам какво ново да споделя, освен че синът ми и съучениците му се заглеждат по някакви шестокласнички от тяхното училище  Crazy Дори май общуват с тях по скайп. На обяснението ми, че нямат шанс с такива каки, ми беше напомнено, че и аз съм по-голяма от баща му, значи шанс винаги има  Flutter

# 691
Честито на най-щастливата каратистка майка!  bouquet
Нашият младеж записа едно четвърто място в събота, едно шесто на областния кръг на олимпиадата по математика в групата на четвърти клас и днес доволен отпътува за зеленото училище в Априлци!
Радо замина сутринта на зелено в Трявна. По обяд разглеждаха Етъра. Дано всичко е наред и не вали.
В Габрово времето е много приятно и не вали, а сме доста близо до Трявна.  Wink

# 692
Поздравления на третокласниците за успехите! Много радости да ви/ни носят.

# 693
  • някъде ... тук ...
Благодаря, Дидева Hug
Човекът си купил пътна карта  Crazy и две свирки (по една за него и за брат му) от Етъра Laughing
Така и не можа да ми обясни защо си е купил карта. Все пак у нас има доста, а и ми е нещо като професия.

# 694
  • София
Привет момичета! Simple Smile

Отдавна не съм влизала в темичката ни.
Поздравления за златният каратист!  Peace
Аз съм впечатлена като майка на един също доста запален каратист, който дори не е споменал за подобно състезание.
Чудя се защо ли? newsm78
Явно, нещо интереса му или е спаднал или е пропуснал да ни спомене за това състезание.
То, не, че бях в София този уикенд, ама ми стана интересно. Wink

Моят син не ходи никъде пролетната ваканция, ако не се брои ходенето по Великден при баба му и дядо му.
Ходи на уроци по математика, за да се засили малко и да му събудя някакъв интерес в тази насока.  Mr. Green
Иначе, сега е на мода колелото и скейтборда у нас.
Имат по 2 оценки по ЧП и ЧО. Засипват ги с тестове и контролни последно време.

Трябва да снимам едно негово съчинение, което имаха да пишат по БЕЛ. Grinning
В него ме описва със цитирам: зелени като тревата очи, лице бяло като облак, алени ръце и накрая.... тя носи 36 номер обувки и  е на 35години.... Joy

# 695
kopche, какъв скейтборд имате? Аз вече трети купувам, ама явно са някакви обикновени и бързо дават фира. Дай съвет за някой по-здрав, ако вашият е такъв.

# 696
В него ме описва със цитирам: зелени като тревата очи, лице бяло като облак, алени ръце и накрая.... тя носи 36 номер обувки и  е на 35години.... Joy
Аз веднага се обиждам на учебната програма в нашето училище! При нас няма съчинение за мама и/ или тате! Crossing Arms
Кой с водораслени мустаци, кой с леко сбръчкано лице, кой с 36 номер обувки, а за нас - нищо!  newsm45
Копче, как така само по две оценки по човеците? Моят за втория срок има осем само по едното. Confused

# 697
Копче, и аз съм впечатлена от описанието на сина ти за теб.   Laughing
Дидева, не се кахъри ,и аз съм ощетена откъм таз страна, никакви подобни съчинения не сме правили.  Crossing Arms  Laughing

Ох, не знам как ще го изкараме това време до ваканцията, все повече го мързи. Все пред блока иска да виси, не мога да го прибера, дори на тренировки вече не му се ходи. Ама и туй време само за игри, кво да го правя.

# 698
  • дядовата ръкавичка

Поздравления за всички талантливи и амбициозни дечица  Grinning!

Трябва да снимам едно негово съчинение, което имаха да пишат по БЕЛ. Grinning

Joy Жестоко  newsm10! И мнооого поетично  Laughing! Сал' тез' алени ръце от'де ги взе, се чудя  Wink.

Мойто диване съвсем се изхулигани. Вчера ми се обажда: "Мамо, ела да ме вземеш по-рано, че госпожата от занималнята иска да ти се похвали". Разтуптя се майчино ми сърце, зер не ми се случва толкоз често да го хвалят чавето. Междувременно дребния пак ми звъни: "И ми вземи, моля те, един сладолед, ама преди да дойдеш ...."  Mr. Green. Е, как го насоли госпожата, не е за разправяне - не искал да пише домашни, отговарял й, търкалял се по пода, закачал се с децата, подстрекавал ги (за какво, не разбрах) и т.н. Накрая, на всичкото отгоре си насмятал задачите с калкулатора на телефона  ooooh!.
Е, след тези хвалби, дребният цяла вечер ме дебна дали ще се усмихна и проявя добронамереност. Баща му пък, страшен педагог - добре си било детето, трябвало и хулигански прояви да има.  Явно за техния мъжко-неандерталски свят, такова поведение си е съвсем ок.

# 699
  • София
Ха ха, много са ви (ни) готини децата  Joy!
Айяла, трябвало е да ти просветне още с искането сладоледа да се купи преди, а не след занималнята  Mr. Green!

Моят син пък онзи ден имаше мускулна треска и поиска разяснения как се получава и от какво минава. В разгара на разговора за мускули и мускулни влакна, по едно време ме пита: "Абе, мамо, ти знаеш ли легендата за ахилесовото сухожилие?"  hahaha!

Честито на всички състезатели!

# 700
  • София
kopche, какъв скейтборд имате? Аз вече трети купувам, ама явно са някакви обикновени и бързо дават фира. Дай съвет за някой по-здрав, ако вашият е такъв.
А и нашият не е нещо особено.
Даже разбрах, че трябвало да купуваме нов, защото нашият бил фалшив. newsm78
А защо бил фалшив?! Ами отгоре нямал грапавото като шкурка покритие, както е при малките тек декчета, дето се търкалят в къщи, ами имал само картинка. Ей, затова ни е фалшив скейта!  Crossing Arms ooooh!

Копче, как така само по две оценки по човеците? Моят за втория срок има осем само по едното. Confused
Ами аз говорех за последната седмица, щото ми направи впечатление.
Така и по изобразително, по домашен бит -все по две оценки по един предмет една под друга нанесени.
А, иначе за срока, кой ще се занимава да ги брои.....  Laughing

# 701
Ами аз говорех за последната седмица, щото ми направи впечатление.
Така и по изобразително, по домашен бит -все по две оценки по един предмет една под друга нанесени.
А, иначе за срока, кой ще се занимава да ги брои.....  Laughing
И при нас рисуването и домашния бит така накуп ги нанасят, че и физическото.
Е, как кой ще ги брои! Титулярът на бележника, разбира се!:35:
Сал' тез' алени ръце от'де ги взе, се чудя  Wink.
Станали са такива като го е пошляпвала по дупето.( ( майтап!). Grinning
Айяла, синът ти за пореден път доказва невероятната си изобретателност! Купи му още един сладолед!  bouquet

# 702
Аз нещо се поизгубих  Blush

Честито  за постиженията   bouquet

Катето утре пътува за Шумен.Стискайте палци да се представи добре и да грабнат отново някоя награда.На 3-ти май ще имат концерт  от училище и там ще участва в програмата.

Днес съм на родителска.Очаквам неочакваното  Laughing

Съчинение за мама вчера ми чете има шестица .Големи бисери не е сътворила.
Има много оценки и дано стигне бележника до края на годината.

# 703
kopche, ние днес току-що купихме "оригинален скейтборд" с вид на тек-дек - с покритие като шкурка отгоре  Mr. Green Явно една мания ги тресе  Crazy

# 704
Всички пишат съчинения за мама, а моя син за домашния любимец. Sad

Общи условия

Активация на акаунт