Как мога да си приготвя фон дьо тен у дома?

• 9 474
  • 19
  •   1
Отговори
Как мога да си направя фон дьо тен у дома? Не съм привърженичка на фон дьо тените, които се продават в козметичните магазини заради това, че не са благоприятни за лицето ми. Чували ли сте за някаква простичка рецепта за фон дьо тен?Много ще съм ви благодарна, ако я споделите. Peace

# 1
 Shocked ....домашен какво?!

# 2
  • Бургас/Пз
А какво е благоприятно за твоето лице? Защото все пак трябва да знаем какви съставки за позволени?  Wink И кое е точно е неблагоприятно за твоето лице?

# 3
За първи път чувам за такова нещо Rolling EyesАко те притесняват ФДТ-те,купи си тониращ крем.

# 4
Няма как да направиш това, което искаш - може да опиташ с пудра, с тониращ крем....но да направиш фон-дьо-тен в къщи по рецепта... Rolling Eyes

# 5
И аз не бях попадала на рецепта за фон дьо тен, затова попитах ако сте чували. Ами просто кожата ми е по-чувствителна, или да пробвам с пудра, не знам. Rolling Eyes И тонизиращият крем би ми свършил добра работа.

# 6
  • Бургас/Пз
Аз също съм с чуствителна кожа , но откакто ползам минерални продукти съм много доволна, няма вече пъпки, запушени пори и т.н. Но пак много зависи от кожата!  http://www.euro-woman.net/mineral.html

Последна редакция: пт, 25 дек 2009, 19:42 от ani_d

# 7
ФДТ не може да се прави в домашни условия, иначе всеки щеше да си прави! Просто използвайте новите силиконови гримове за HD TV  Peace

# 8
  • Бургас/Пз
ФДТ не може да се прави в домашни условия, иначе всеки щеше да си прави! Просто използвайте новите силиконови гримове за HD TV  Peace

Къде могат да се намерят тези гримове?

# 9
Аз също съм с чуствителна кожа , но откакто ползам минерални продукти съм много доволна, няма вече пъпки, запушени пори и т.н. Но пак много зависи от кожата!  http://www.euro-woman.net/mineral.html
Това определено ще ми помогне. Мерси. Hug

# 10
аз имах някъде рецепта за фдт  Shocked,ако я намеря ще я напиша Peace

# 11
  • София
И аз не бях попадала на рецепта за фон дьо тен, затова попитах ако сте чували. Ами просто кожата ми е по-чувствителна, или да пробвам с пудра, не знам. Rolling Eyes И тонизиращият крем би ми свършил добра работа.
Има доста продукти за чувствителна кожа,няма как да си направиш домашен фдт Peace

# 12

Къде могат да се намерят тези гримове?
Потърси в Интернет - гримове за цифрова телевизия

# 13
може ли? #Shocked #Shocked не съм чувала за такова нещо newsm12

# 14
Дано я намериш, Дани.. Ще съм ти много благодарна. Hug

Общи условия

Активация на акаунт