Машина за хляб-23 част

• 52 101
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • Добрич
Здравейте!

Да ви е честита Новата година!

Да се разпиша за тази година с една пита и сладкиша от книжката на Мулинекс - Кугелоф.

...
 А относно разточването, малка фантазия е с това нишесте, става за секунди супер тънка кора.

Сподели моля те рецептата с нишесте.

# 331
sweetkids_mama, добре дошла Hug!
При теб грешката се е оказала вярна, както се казва Laughing. Много интересно оформление на питката Peace.
megans, хлябът ти прилича на онези от селските фурни, даже мога да си представя арома Laughing. И как би си "ходил" със супер спаначената ти супичка от другата тема, мммм...
Вела, доволна ли си от сладкиш в машинката? Тук все се спрягат негативни отзиви. Питката ти е много хубава Peace.

# 332
  • Добрич
polin_a, четох отзивите, но на мен лично и на гостите ми сладкиша се хареса. Вместо бадеми сложих орехи, а стафидите смесих с кубчета ананас. Ананасът не го топих в ром. Следващия път мисля да сложа и други сушени плодове. Сладкишът е нещо като кекс с ядки и сушени плодове.

# 333
Петя,и аз не харесах баклавата,много мазна ми беше и вкуса не ми допадна,но ми харесаха корите.Мисля да ги поръся с мазнина и сирене и да завия на охлювче,докато се напълни тавата.Отгоре пак мазнина и едно яйце може да разбия с малко прясно мляко.Незнам и аз точно как ще я направя,то и затова още не съм я правила.Все търся да видя как я правят.

Сигурно няма да е проблем, и аз мисля да пробвам.Моята баба правеше такава баница като не я точеше а я дърпаше, вътре със сирене и яице и масло, отгоре Михалковци.Ставаше съпер,изпечена в печка на дърва.
      Да похваля ситото на Иоткер, 11лв. е но си е хубаво и е разграфено на 250гр и на 125гр брошно.За мен сухата мая и точната мярка е отлогения старт.Например мекици и хляб за сутринта.

# 334
Честита Нова Година на всички!!!Много здраве и успехи (кулинарни Wink)ви пожелавам!
Вела,много хубави нещица си показала  bouquet
Меганс,страшен хляб!
Суийти,радвам се да те видя тук-прекрасна и много интересна питка!!!
Макс мамма към теб имам специални пожелания и благодарности  bouquetДнес направих твойта питка с кисело мляко-стана превъзходна!!!Беше точно питка ,като за кумове(на тях я занесохме Simple Smile)А снощи правих бързия козунак пак по твоя рецепта- направо е супер,хем е по-бърз ,хем много вкусен HugАз вместо стафиди сложих захаросани портокалови и лимонови корички и начукани бадеми.Само дето нищо не снимах... нищо другия път Laughing

# 335
  • Разград
danip,браво   bouquet ,много се радвам,че са ти допаднали рецептите. Hug Ще чакаме и снимки от следващият път.

# 336
  • София
sweetkids_mama аз си купих цял стек от Била за около 60 ст. пакета и съм много доволна, сега тъкмо ми привършва и ще взема пак същото брашно.

# 337
Тази вечер за пръв път пробвах хлебопекарната. Стана невероятен хляб. Определено машинката ще стане неизменна част от нашето ежедневие. Стана като по учебник. Утре ще Ви го покажа.

# 338
  • Географският център на България-Габрово
А аз продължавам да си работя с брашното марка CLEVER от магазин BILLA.Доволна съм от него и постоянно си вземам по 2-3 стека .

# 339
И аз по ваша препоръка пробвах брашното на Била и съм много доволна от резултата-утре ще зареждам с брашно пак от там Peace

# 340
Аз меся много и ползвам брашното на Софимел и съм доволна. Тази вечер пак него ползвах за машинката.

# 341
  • в обкръжаващия ме хаос
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Пожелавам много здраве и късмет на вас и семействата ви и вкусни ароматни хлебчета в къщи!
Страхотни питки сте показали момичета  Hug
И аз съм доволна от брашното на София Мел (тип 500 и екстра) и Клевър на Билла.

# 342
                Запис,че и ние си купихме машинка,но още не сме я пробвали.  bouquet

# 343
Saidah, ние няколко дена я чакахме да отлежи на шкафа, докато си купим везна и тая вечер от вратата направо на на нея.
Със здраве да си я ползвате!
Обаче това топло бяло хлебче,как се е залепило за паласките сега.... Blush

# 344
Да се запиша и аз в темичката с едно въпросче. Купих си хлебопекарна на Мулинекс за 1500 гр. тази която прави и багети, пробвах да направя франзелки обаче станаха течни...... и айде всичко в коша за боклук. Ако някой има опит да сподели Embarassed Още нещо не мога да разбера  Rolling Eyes как да се ориентирам коя програма да ползвам за рецептите от другата тема Shocked

Общи условия

Активация на акаунт