Машина за хляб-23 част

• 51 923
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Някъде в Европа...
...
Рецептата за програмите ултра 1 и 2 е:  (пише точно така в рецептите) ;
френски хляб:
програма 6/7( в случая според дадените по-напред програми ултра 1 и ултра 2) - 58 минути
280 мл вода, 390 гр брашно, 50 г твърдозърнесто брашно, 1 суп лъжица олио, 1/1 л растително олио, 4г сол, 4г захар, 20г мая

Това е рецепта за 600 гр. хляб тип "Добруджа". Само това дето съм ти го подчертал в червено нещо не ми е много ясно. Хем една лъжица олио пък после 1/1 л растително олио.

Хайде виж пак рецептата и ми я дай ако искаш и на лични да не занимаваме хората тук и да тия преправя за 900 гр.

Писах ЛС!

# 646
  • Разград
а с програмата за френски хляб какво правите,кои рецепти да използвам и какво е френски хляб?

Имам една рецепта за френски хляб,която съм правила много пъти,но това отдавна.Сега предпочитам бързата програма за направа на хляб.И козунак правя на френската програма.

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 19:30 от max-mama

# 647
 max-mama искам да те помоля да ми дазеш рецепта за козунак на бързата програма, че тук си намерих рецепти но те се правят на програмата за Френски хляб.Благодяря предварително

# 648
  • Разград
max-mama искам да те помоля да ми дазеш рецепта за козунак на бързата програма, че тук си намерих рецепти но те се правят на програмата за Френски хляб.Благодяря предварително

Неправилно съм се изразила.Ставаше дума за френската програма,на нея правя козунак.Извинявай  Embarassed .
В темата за питките,още в началото има линк към бърз козунак,който е без предварително втасване,има подробно обяснение.

Ето линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=453544.msg13460359#msg13460359

Написаното с черен цвят е рецептата,която съм дала,а с червен цвят това,което Гала е направила.Много доволна беше от резултата.Ако решиш да правиш следвай рецептата с нейните обяснения и допълнения.Ако имаш въпроси-тук съм.

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 19:37 от max-mama

# 649
Похвал-правих тесто за пица по рецепта,която си бях копнала (не знам от къде,че прочетох де що имаше рецепти  Mr. Green) и стана чудно! Heart Eyes
Много съм доволна!И мъжа ми също! bowuu

# 650
Привет,момичета!
Тази вечер виждам страхотни питки,днес се е месило здраво и сполучливо за всички Hug.
Мастерче,Полинка,Стар,Меганс-чудесни питки сте направили Peace Peace!

Аз, подскокоросана от вас от снощи днес се престраших/буквално/ да направя първата си питка с мая и показвам резултата.
Благодаря на всички за съветите и на мах-мама за рецептата/отново Grinningbouquet

# 651
  • Разград
PURE ELIXIR ,поздравления   bouquet ,разкошна е. Peace За 6+ си се справила.

# 652
PURE ELIXIR ,поздравления   bouquet ,разкошна е. Peace За 6+ си се справила.
Не можеш да си представиш колко ме радват думите ти Heart Eyes,а и факта,че се справих,а винаги съм била убедена,че няма да успея и няма да се получи.Все едно камък ми падна  Blush.

# 653
PURE ELIXIR, поздравления и от мен! наистина е чудесна.А това прословутото тесто с кисело мляко ли е? Flutter Ще трябва да сложа вето на машината и на тази тема,защото ще станем по 100 кила. Crazy

# 654
max-mama члагодаря ти за бързия отговор и за линка с рецептата, много си бърза с отговорите си.Всички сте много мили и винаги готови да помагате на новите притежатели на хлебопекарни/ такива като мен/ Hug

# 655
PURE ELIXIR, поздравления и от мен! наистина е чудесна.А това прословутото тесто с кисело мляко ли е? Flutter Ще трябва да сложа вето на машината и на тази тема,защото ще станем по 100 кила. Crazy
   bouquet   bouquet
Да,от това тесто е.
А,то аз от миналата седмица започвах диета,ама само един ден удържах.Днес си начесах крастата душевно и вътрешно,така че от утре пак глад Mr. Green.

# 656
PURE ELIXIR, поздравления и от мен Hug!

... За 6+ си се справила.

Абсолютно Peace!

# 657
Мерси,Полинка! Hug
Момичета,много сте мили! newsm51

# 658
  • Разград
PURE ELIXIR ,сега забелязах,че си пекла направо в йената.Много удобно ще ти бъде ако печеш върху хартия,ще си спестиш търкането,а и вода.Аз през две седмици купувам по една ролка хартия,почти всичко пека върху такава,страшно удобно е.

# 659
  • България
Да си покажа днешният опит за питка-цвете Laughing. Не много успешен, ноооо....доволна съм общо взето. Този път изчаках цялата програма месене + втасване. Контейнерчето ми се изпълни почти догоре.

Снимки.
Поздравления Поли!

Общи условия

Активация на акаунт