Машина за хляб-23 част

• 52 189
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, да ви питам някой бъркал ли е рогчетата на Пина в машината?

# 181

Какъв е проблемът да ги бърка машината? Тесто като тесто. Аз ги правих веднъж, и не си спомням, но няма начин да съм ги месила на ръка, защото вече имах машината.

# 182
На въпроса на г-жа Стихийно бедствие,за машинката с две контейнерчета ще кажа да купува смело.За мен това е най-добрия вариант и много добре се справя.Правила съм дори кекс и хляб едновременно.Отделно аз имам и голям контейнер и съм много доволна.  chef

# 183
  • София
Аз честно казано ви изгубих края и въобще не знам какво сте писали. Но - имам един въпрос. Имам отворено АМ отпреди 2 месеца - мога ли да го ползвам за хляб...Що пък да не мога newsm78 Ама и аз съм....голяма бяла птица.

# 184
Аз честно казано ви изгубих края и въобще не знам какво сте писали. Но - имам един въпрос. Имам отворено АМ отпреди 2 месеца - мога ли да го ползвам за хляб...Що пък да не мога newsm78 Ама и аз съм....голяма бяла птица.

Ползвай си го. Никакъв проблем Peace.

# 185
На въпроса на г-жа Стихийно бедствие,за машинката с две контейнерчета ще кажа да купува смело.За мен това е най-добрия вариант и много добре се справя.Правила съм дори кекс и хляб едновременно.Отделно аз имам и голям контейнер и съм много доволна.  chef
Бързо си признавай каква ти е машинката Praynig

# 186
Здравейте, момичета!
Предстои ми да си взема машина за хляб и съм се спряла на три модела, но понеже нямам никакъв опит ви моля за съвет. Надявам се това да е правилната тема за въпроса ми.
Спряла съм се на тези три модела:
Tefal OW-4001

Moulinex OW-5000

Moulinex Baguette OW 5003
(нарочно давам чуждестранни сайтове, за да не се сметнат за реклама)

Можете ли да ми кажете нещо за тях, коя от трите е най-добра?
Предварително ви благодаря!   bouquet

# 187
На кутията не пише ли срок след отваряне 1 м?

*°•Роска•°* , която си харесаш. Дано да няма дефект, че напоследък нещо по Мулинекса зачестиха.

# 188
На кутията не пише ли срок след отваряне 1 м?...

Ако ще го пие бебето - да. Но иначе нищо му няма на млякото.

# 189
Момичета,да покажа първото хлебче,което направих снощи,по основната рецепта за бял хляб от книжката,добавих и малко шарена сол.Понеже нямам база за сравнение за мен и семейството ни резултата е мноооого дабър,хареса ни хляба и съм доволна от покупката си.Преписала съм си няколко рецепти на polin_a,ще ги изпробвам и тях. Peace
Благодаря на всички,които ми помагаха с напътствия Hug.
Следващият ще е пълнозърнест,дано ми се получи и той,защото го предпочитаме пред белия.

# 190
Днес набързо замесено в машинката тутманика по рецептата на "касиер"лесно и много вкусно.
Pure хубаво хлебче.

# 191
И още по-хубав тутманик,megans  Grinning!
Метни насам рецептичката.

# 192

Какъв е проблемът да ги бърка машината? Тесто като тесто. Аз ги правих веднъж, и не си спомням, но няма начин да съм ги месила на ръка, защото вече имах машината.
ами защото в рецептата пише да се меси на хладно и да не втасва в машината, а при моята машина всички програми са с предварително затопляне, та затова се чудих дали ще се получи
 Thinking

# 193
amarinova, каква ти е машината? Наистина ли няма програма, която отначало просто да си меси? Основната? Трябват ти 10 минути само. Че и по-малко.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт