Машина за хляб-23 част

• 52 200
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
megans, работа ли си нямаше сега, та даде този линк Laughing. Направо ми се премрежиха очите от красоти Hug. А все умишлено избягвах тая тема....
Страхотен тутманик между другото Peace.
PURE ELIXIR, голяма тръпка е първият хляб, нали? Радвам се, че ти се е получил и дано е все така Peace.

# 196
А вие с вашите питки...още си чакат реда.  Hug
Сега съм решила вече да правя само хляб по твоита рецепта от два вида брашно и пшенични и овесени трици,че с тези вкусотии ще се затъркаляме като барбароните.
Връщам се обратно да чета за диетични хлябове.
Между редовете да кажа и едно свое мнение.Понеже само аз си ям белия хляб/а много ми харесва/снощи реших с две филии да направя попара.Беше както едно време...не като бухнала гъба от купешкия.По вкусна не бях яла от години.

# 197
Здравейте, момичета

Имам машина от няколко месеца, но не ми оставаше време да я ползвам
Преди няколко дни направих първия хляб - да беше успешен, то няма какво да сгрешиш, но някак си безвкусен, или по-точно като обикновен ръчен хляб от фурна. Нищо по-различно.
Представях си, че ще излезне нещо страхотно като хляба от ресторантите, или поне като този на Билла примерно. А то най-обикновен хляб...
Та как да го направя като на Билла примерно?

Явно рецептите от книжката няма да ми свършат работа.

# 198
  • В сърцето на ММ
Аз слагам малко сухо мляко и доста краве масло и става страхотен.  Heart Eyes
Напоследък пека на бързата програма за пълнозърнест,която е 3 часа и става много надут и хубав.

# 199
...Напоследък пека на бързата програма за пълнозърнест,която е 3 часа и става много надут и хубав.

Уау Shocked. Каква е тая бърза 3 часа? Представям си бавните Laughing.

# 200
  • В сърцето на ММ
Бавната е 5  Party
Не смея още да пробвам хляба от час и половина.Струва ми се,че времето за втасване е малко.

# 201
Бавната е 5  Party
Не смея още да пробвам хляба от час и половина.Струва ми се,че времето за втасване е малко.

Ужас. Ама не се учудвам, щото тук има една мацка, чиято машина има и 6-часови програми. Е нямам нерви аз да чакам толкова Rolling Eyes. То хляба излезе златен после.

# 202

[/quote]
Бързо си признавай каква ти е машинката Praynig
[/quote] Машинката е Cookworks и не е купувана от тук,но купих същата на една моя близка и тя е Bifinet-от един магазин на Ботев.И неината се представя чудесно.

# 203
Здравейте момичета, като новак да ви питам какъв хляб мога да направя с типово брашно?

# 204
Здравейте момичета, като новак да ви питам какъв хляб мога да направя с типово брашно?

newsm78
Типов Thinking?

# 205
megans, работа ли си нямаше сега, та даде този линк Laughing. Направо ми се премрежиха очите от красоти Hug. А все умишлено избягвах тая тема....
Страхотен тутманик между другото Peace.
PURE ELIXIR, голяма тръпка е първият хляб, нали? Радвам се, че ти се е получил и дано е все така Peace.
Меганс,мерси за линка,като го гледам този тутманик и прекрасните питки ми се струват непостижими от мен,никога не съм правила питка с мая и все си мисля,че е ужасно трудно.Содените питки от Коледа ги правих за първи път,и взеха че станаха,изядохме ги до трохичка.Но питките с мая все си мисля,че няма да изпека както трябва,че ще остане вътре сбита и сурова. ThinkingПреди да се захвана ще трябва да почета повечко из темите за тънкостите.
Полинка,наистина е голяма тръпка,сега пък ми е много любопитно да направя различни видове,за да видя как ще се получат.

# 206
  • Добрич
Да се похваля колко съм доволна от себе си. Днес за първи път импровизирах с рецептата и се получи разкошен хляб - надмина очакванията ми. Съпругът ми също много го хареса. Филиите се късаха  на конци. Стана голям и излезе от тавичката. Ето снимки - Хляб с извара и подправки.

Венецът с крема сирене е много изкушаващ...

# 207
Вела, пусни рецептата, че имам малко останала извара от една торта и се чудя какво да я правя.
Ти с каква машинка беше?

PURE ELIXIR, експериментирай Peace. Само така ще разбереш всичко кое как става и кое ще се харесва у вас Peace.

# 208
  • София, родом- Силистра
Здравейте момичета, имам проблем. Правя багети, но нещо коричката отгоре ми става много твърда, имам чувството, че ще се счупя зъбите. Ако някоя от вас е правила и е имала същият проблем или имате идея защо се получава така нека сподели.

# 209
Здравейте момичета, имам проблем. Правя багети, но нещо коричката отгоре ми става много твърда, имам чувството, че ще се счупя зъбите. Ако някоя от вас е правила и е имала същият проблем или имате идея защо се получава така нека сподели.

Задавай слабо или средно изпичане, и задушавай след изваждане от машинката.

Общи условия

Активация на акаунт