Разпадащи се семейства, да се преброим

• 37 454
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Абе моят съвсем не си е загубил акъла по жена...
Той не може да си прецени приоритетите в живота и се блъска като вода у бряг.
А аз правя компромиси, защото малката много го обича. Но това не ме прави нито по-щастлива, нито по-спокойна.
И се чудя до кога мога да продължавам така.

Илонитка, радвам се, че се чувстваш добре. Гуш от мен  Hug

Оф, тези мъже и жените около тях. Моят не си поставя граници в общуването, но поне не флиртува и не си позволява да излиза с други.

Лошото е, че е казал на всичките ни общи приятели, че се развеждаме и сега си стоя у дома той като е навън с тях. Вярно, случва се рядко, но много ме дразни.

От 1-ви март ще се изнеса за малко да видим какво ще последва.

# 211
A, за малко.
Направо се изнасяй и го остави на мама.
Със сигурност ще бъдеш по-щастлива.
Успех  Hug

# 212
  • при моите деца .....
A, за малко.
Направо се изнасяй и го остави на мама.
Със сигурност ще бъдеш по-щастлива.
Успех  Hug
Peace

# 213
  • Варна
И аз съм при вас. Разпадаме се славно. По вина на дълго нелекувани депресивни състояния на мъжа ми, които изригнаха в последните месеци. Пробвах всичко, което ми дойде на ум. Самият той не знае какво иска, но е твърдо решен, че проблемите му не могат да се решат без чудо отвън, от някой (някоя, де), който да го приеме 100%, да е съгласен с него и никога да не му покаже, че може и да го напусне. Ту тръгва, ту остава, а аз балансирам между него и детето. Усещам, че ако се променя аз, ще се промени всичко... но, пусто, не мога да се измъкна от инерцията на навици и мислене... Айде спирам, че...  Sad
 Hug на всички, които минават през това.

# 214
Ами да се похваля--утре разписваме евентуално взаимното съгласие. Беше завел дело, но адвокатката му излезе стока, звънна ми, и после като получи съгласие от мен, го нави и него. Та да видим...

Па после искал и да продължим да живеем заедно  ooooh!

# 215
Ред Велвет, не вярвам да съжаляваш  Hug
Живеенето заедно не си го и помисляй дори. Crazy

# 216
  • Варна
Red Velvet, malina_m,
съчувствам ви искрено за това, което преживявате, но Ео е права - със сигурност ще сте по-щастливи. Гледайте напред, животът продължава thumbsup

# 217
Аз Ви благодаря. Дори не ми е толкова зле да Ви кажа, стига да не ми прави после проблеми и да иска да ми прехвърля къщата.

Имам вече две места, на които мога да отида, трябва ми само малко време, за да си събера нещата. Нито съм глупава, нито съм изостанала с нещо--ще се справя. Хубаво е, че не сглупихме да имаме деца по-миналата година като бяхме започнали. Просто си намерих сегашната работа.

# 218
Ред,
не е ли по-добре да получиш консултация от твой адвокат. Или поне не от неговия. Имате общо имущество и кредити (доколкото помня), сигурна ли си, че вариантът по взаимно съгласие е най-добрия за теб?

# 219
Аз съм се консултирала с двама. Сега не се гледа делба като цяло...

А той вече се жалва на разни "каки",негови разведени колежки...жалка работа Ви казвам.

P.S. Прочетох нещо много интересно, което сложи край на всичко за мен. Той си има любовница--в разговор във фейсбук, тя го питаше дали е купил топчетата....и му даваше кураж за утре,а той недоволстваше как адвокатката му правела това,което той не искал...демек да е по взаимно съгласие и да контактува с мен.

Не знам какво да правя сега, имам толкова много багаж тук, искам да се махна веднага.

Чувствам се предадена тотално....

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 23:18 от Red Velvet

# 220
  • при моите деца .....
Red Velvet,  Hug

# 221
Ред,
съжалявам, че се е получило така.
Помисли дали не е по-добре да останеш още известно време в къщата, а него да изпратиш при любовницата. Аз поне не бих си нарушавала допълнително живота със спешно местене и стягане на багаж.

# 222
Ами не знам, аз не го пратих при любовницата моя, той сам си отиде, но въпреки това на мен ми беше адски тежко и гадно да съм в същата къща, в която сме били двамата - трябваше да остана там 2-3 седмици, докато се намери друго  ooooh! И аз бих се изнесла възможно най-бързо.

# 223
  • Варна
Red Velvet, съжалявам. Погледни го от друга гледна точка: несъзнателно мъжът ти ти помага да се отърсиш от всичко, което би те теглило към него. Ако сега приключи всичко, макар и с повече болка, после ще е по-лесно. Успех  Hug

# 224
Благодаря Ви. Важното е да не съм сама, хубаво е,че имам хора до мен, които ще ми помогнат. И на мен ми трябва малко време, за да си приготвя нещата и се махам.

Ще използвам почивните дни, за да започна и така....поне няма да е около мен, а ще е при мама.....или при тази. Снощи си потреперих, днес си поплаках малко, защото колежките нали, та това, онова, не заслужаваш, ала бала. То повече от техните думи ми става мъчно отколкото от самата постъпка.

Абе майната му, благодаря за подкрепата. Кураж на всички останали.

Общи условия

Активация на акаунт