Разпадащи се семейства, да се преброим

• 37 455
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
Като зрял човек, ще ми обясниш ли защо моят мъж едновременно се кълнеше че ме обожава и че не може да живее без мен, а в същото време пращаше любовни SMS-и на друга жена. Признавам че това доста ме обърква Thinking

А, и твоят ли? Преживях дежа вю hahaha

Май е често срещано явление!Имат много чувства тези мъже.

# 196
Дам , следя от време на време темата.Понякога от това , че се причислявам в групата на разпадащите , по някога от това , че виждам лъч светлина.
Съпруга ми , не ме бие , добър , много добър баща е, гледа доста децата.Къпането на малката е негово задължение, но.... Така или иначе но-то го има.Може би защото сме с разменени роли.Аз съм водещата фигура в семейството.Финансово , организационно , поемаща всички задължения за каквото и да се сетите.От април е без работа , но винаги съм била до него.За 13 години брак ми е причинил доста гадости и винаги съм била негов приятел , винаги до него в най-тежките му моменти.Как не осъзнава колко ме наранява , с едно единствено нещо... Мъчно ми е , гадно ми е , тежко ми е , а е голям добряк , но какво от това.Хиляди пъти ми е идвало да си взема децата и багажа , знам , че ще се справя , та аз и сега съм сама.Той е най-голямото ми дете ..., грижа се за него като за другите.Писва ми .Но изхода с развод, защо , питам се , като в крайна сметка и той е родителя?! Така поне ги води и взема от градина и училище , пишат домашни с баткото .Аз работя , работя , плащам сметки...Радвам се , че съм си извоювала свобода.Когато реша излизам с приятелки , веселя се , колкото и да ми е криво. И да в най-скоро време , може и аз да съм една от изневеряващите , със  сигурност няма да ми е по-гадно да го направя.Няма да се чувствам по-зле , та аз и сега се чувствам зле.Мога да си доставя положителни емоции , от човек , който не те приема за даденост и ти показва , че те обожава!
Та така , не винаги изневярата е гадно нещо....
това е моето решение за момента... Каквото почукало , такова се обадило...

Все едно сме женени за един и същи.
С изключение на това, че част от сметките ги плаща той и работи.
Ама всичко друго е 1 към 1. И в допълнение "мама" е най-великата...
Ей преди малко пак се разправяхме заради нея.
Много сериозно се замислям за развод, взе да ми писва да бъда мъжа в къщата.
И без него ще се справям достатъчно добре.

# 197
  • някъде там
Към днешна дата вече сме разделени от 8-9 дни.чувствам се страхотно ...наистина страхотно , не ми е гадно , хубаво ми е .Почти нищо не се е променило освен присъствието му , което сега липсва.То така или иначе през последните месеци нещата бяха ужасни , макар и вече работещ.Уби ме емоционално към него , даже не го мразя , просто ми е безразличен.Беше станал като вещ , непрестанно лежащ на дивана пред тв.Сега като ме питат защо сме се разделили , отговора ми е с възпитателна цел, ама не за да се върна при него , а за да е той добре и да може да се справя сам!
Алекс1  :love

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 21:26 от илонитка

# 198
Що просто не ги режем такива мъже както те правят с нас по техния си начин. То така или иначе те си губят акъла все по разни безскрупулни жени, които ги ебават отвсякъде. Да видим после на тях колко им е готино. Като се държим като дадености и се надяваме, те ни приемат за дадености.

# 199
Абе моят съвсем не си е загубил акъла по жена...
Той не може да си прецени приоритетите в живота и се блъска като вода у бряг.
А аз правя компромиси, защото малката много го обича. Но това не ме прави нито по-щастлива, нито по-спокойна.
И се чудя до кога мога да продължавам така.

Илонитка, радвам се, че се чувстваш добре. Гуш от мен  Hug

# 200
Не знам дали моето семейство се разпада, но се включвам в темата, защото напоследък много се дразня от моя. Иска ми се да преживея отнова любовта, писна ми от рутината в къщи. Имаме 11 години брак и той е само на приливи и отливи! Няма хармония, няма разбирателство, само живот на тръни!

# 201
  • при моите деца .....
То така или иначе през последните месеци нещата бяха ужасни , макар и вече работещ. Уби ме емоционално към него , даже не го мразя , просто ми е безразличен.Беше станал като вещ , непрестанно лежащ на дивана пред тв.

И при нас е така, не знам дели е дорасъл дори да го усети, оцени...... Но ние все още обитаваме общ дом....

# 202
Е вече не сме разпадащо се,а разпаднало се семейство. Има ли тема за разведени семейства???

# 203
  • София-в сърцата на моите деца
Е вече не сме разпадащо се,а разпаднало се семейство. Има ли тема за разведени семейства???
Има тема за " щастливо разведените." Laughing..

# 204
  • София

Има цял подфорум Simple Smile

# 205
Супер,значи съм за там вече.

# 206
Аз засега се записвам при Вас. Ще прочета назад и ще пиша, че в другите теми ми казаха,че съм луда да споделям и съм им пречела....

Та ще пиша, има какво. Все още спим в едно легло, но май само това ни остана общото. А, и вечерите. Той е завел дело за развод по настояване на майка си, но не сме говорили за това. Аз съм с по-добрата кариера и до скоро плащах всичко--заема, сметките....Той с неговите пари купуваше част от храната и основно си купуваше дрехи и "играчки". Деца нямаме, защото майка му не му дава. Нарича ме (тя, не той) мърла, повлекана и още от самото начало не е искала да сме заедно, камо ли да се женим или да имаме дом...

Тежко ми беше, сега ми е смешно. Обичам го, той мен също. Но...е мека мария, а аз нямам сили да споря...

# 207
  • в моя свят на мир и любов
Red Velvet, наистина си луда, че още с този точно човек.
По-скоро бъди доволна, че той сам ще те освободи от себе си, за да намериш някой който ще те обича и ще се радва да имате свое собствено дете.

# 208
Ами luda, то аз май щя трябва да си променя аватара на твоя Simple Smile Наистина го обичам, както и усещам същото от него. Просто не мога да го обясня дори....много е сложно. Но просто исках да споделя.

# 209
  • София
Деца нямаме, защото майка му не му дава.

такъв мъж не те заслужава. Не съжалявай за нищо, върви напред.
Всяко зло за добро и след време ще се чудиш как си губила време с маминия.
Остави си ги двамата да са щастливи.
ПП - не съм за тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт