Май-чета и Май-ки

• 28 969
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
сега аз имам варицела - незнам да се  Joy или да  Shocked Crazy

да запитам някой от знае ли доказано не много шумен, а поносимо мощен абсорбатор на цена към 300  Hug

# 496
Благодаря ви, момичета Heart Eyes

КСИ, стискам палци всичко да е наред и с положителен резултат Praynig

Темп, сестра ми е с такава диагноза и са й казали да си капе капките доживотно, като евентуално се разчита да се развие по-бавно. Искренно се надявам и за това да се намери лек или поне стопер Hug

Птичета  Hug

# 497
КСИ, Птичка, Темп, и от нас прегръдки  Hug   Hug  Hug Всичко да върви в правилната посока  Praynig

Мамила, честито! Леко и безпроблемно бременеене и едно сладко бебче на финала!

Ниночка, леко да минава и при теб. кажи как я изкара Мира ?

Ние горе долу сме добре, децата вървят към оздравяване. Ходихме насам натам по лекари, в крайна сметка ще пие сингулер, че спазмите взеха да стават сериозни. Ще трябва и да си поостане у нас, поне март месец, и сега мислим варианти за гледане. Но ще се оправим, най-важното е да не се разболяват, че много ги завъртяха - 2 месеца - единия другия, после обратно  ooooh!
Много хубави снимки сте показали, много ви се зарадвах, чакам момента и моите деца да ходят спокойно на градина, без сериозни боледувания.
Лека нощ от мен  Hug

# 498
ами мира поносимо Heart Eyes не я сърбяха, бяха общо сигурно към 20 пъпчици

аз съм много зле Cry #Crazy

# 499
# 500
  • Пловдив
mamamila честито и лека бременност .
temp  Hug
ninochka да минава по-леко  Hug
аз също може да се похваля скоро,не е потвърдено още ,закъснява ми с два,три дена,но проблема е че съм болна,някакъв гаден вирус хванахме,всички  в семейството общо 9 човека са болни,някой по-рано други по-късно,но е заразен.мен ме почна от сряда,гърло,упорита хрема,болка в ушите,вчера бях на лекар,каза че ушите са ми възпалени,изписа ми капки,каза че чува хрипове,въпреки че не кашлех вчера за евентуален бронхит,супер лошо ми е,пия хомеопатични,те донякъде помагат,но ме притеснява кашлицата,от днес вече почвам да кашля,дълбоко от гърдите,носа продължава да тече ,доктора му казах че може да съм бременна и той каза да изчакам с антибиотика,но докога и аз незнам,в понеделник пак ще ида да ме преслуша.изписа ми тавипек ,и триовид витамини,довечера ще пробвам с компрес на гърдите.
Чувствам се ужасно,вместо хубавата новина да дойде хубаво,тя ще дойде с болестта и притеснението.

Ради иначе и той беше болен,но с хомеопатични и едно сиропче за кашлицата се оправи,покашля ,но това е защото не си пие сиропа редовно,едвам го излъгвам да го изпие.

# 501
vavka,дано да не ти дойде и да  се оправиш бързо от този вирус.

# 502
тази вечер по идея на Лора майсторихме конче и в резултат си имаме рицар без броня

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs458.ash1/25177_13 … 608_3154767_n.jpg

# 503
xai, страхотно конче!
vavka, дано скоро се похвалиш! Hug

Ние с децата сега ще правим цветя от цветна хартия по идея от тук. Дано се получат.

# 504
ха! та ние днес правихме точно тия цветя с децата. само че не намерих тук цветна хартия (в неделя в русе малко места работят), така че първо оцветявахме с темперни бои листи хартия и после карахме по описанието. станаха готини свежи криви цветенца, които сега висят отр лампите из стаите.

както стана ясно, ние вече сме с русе - пътувахме вчера с обеден автобус, така че камен спа през половината път, докато пипа скуча и бля недоволно през прозореца. днес успях да овършея центъра - живеем съмвсем на пъпа на града, така че не е трудно. уважих детския кенвело (псм - ама то много евтино било!), където за 100 лева купих 2 зимни момчешки якета (!16 и 15 лева!), момчешки джинси + дънки, 2 блузи за пипа (!х 5 лева!), мъжки тип жилетка за камен и чифт балеринки за пипа  Shocked от утре оставам сама с децата, така че никакво мърдане по магазини няма да има, съответно - и никакво харчене на пари (ура!);
а, да докладвам как върви отслабването ми - откак спрях диетата, свалих още 2 кила, така че за месец и половина общо съм с 5 кила надолу, като навярно 4 от тях са паднали от горната част на торса - с други думи, в бюста се завърнах с 10 години назад Mr. Green за късмет, 5 от 7те сутиена от ларедут чудесно паснаха на новите ми стари форми, така че поне имам нови 'горни' дрехи  Mr. Green
хай - а вие как направихте това конче - дори не ми хрумва откъде се подхваща Thinking
и сега отивам да къпя  bowuu

# 505
хай - а вие как направихте това конче - дори не ми хрумва откъде се подхваща Thinking

майче - май добре се забавляваш...шопинг терапия. кончето е от подръчно материали - дръжка за метла, мъжки чорап, конци и малко картон (кашон в нашия случай) за ушите. юздата е плитка от конци, всичко се залепва с тиксо. а и чорапа се пълни с парцали, хартия или каквото имаш. идеята е от една книжка "501 идеи за деца без ТВ"  Peace
има много тарикатски неща, бях я забравила, ама като наближи РД на Лора и трябва да се въплъщавам в аниматор и ми светна.

малкия е в къщи, леко зачервено гърло, най-вероятно пак сливици, бед други симптоми и профилактично по съвет на педи е спрян. ще се работи, екшъна около РД на Лора, и екстра - Калоян лепнат за мен

# 506
Ей, тая книжка и аз я имам, но не съм я отваряла откакто Лора беше на 4-5г  Embarassed Хич не съм се и сещала за нея.
Нашите цветя също станаха хубави и сега висят в детската.
И накрая:
Честит празник, дами! Да сте много обичани!

# 507
Честит 8-ми март! Обичани и уважавани.

# 508
Честит 8-ми март момичета    bouquet
майк, и аз ходих в кенвело в петък,ама якета за 15-16 лв. не видях.явно вадят всеки ден по нещо.

# 509
  • България
Честит празник мили дами! Живи, здрави и много обичани!

Общи условия

Активация на акаунт