Май-чета и Май-ки

• 28 969
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Честит празник, момичета! Нека усмивките не слизат от лицата ви, независимо от препятствията през които минава всяка жена!

# 511
майк, и аз ходих в кенвело в петък,ама якета за 15-16 лв. не видях.явно вадят всеки ден по нещо.
ааа, има-има - аз взех за 15 и за 16, но имаше и за 12.99. казах 'зимни', ама те всъщност не са за русенската зима. гледамо за местния климат, по-скоро са за прехода  Peace
честит празник  Peace

# 512
  • Перник
Честит празник, дами!    bouquet

Хай, Кси, страхотни забавления измисляте за дечицата. Ние пък правим сладкиши  Mr. Green Снощи правихме лимонов пай. Като се има предвид, че не го изчакахме да изстине и се разтече, не беше зле  Mr. Green

Нин, как си?

# 513
 Честит празник мили МАЙЧИЦИ!!! Бъдете живи и здрави за да дарявате с любов и усмивки семействата си!!!  Hug

# 514
  • Пловдив
Със закъснение честит празника на всички жени!
Да сте обичани, уважавани и разбирани!
Нин, не се притеснявай и аз карах варицела на стари години! Бях мн зле. Само на лицето имах около 70 пъпки. Сега нямам нито един белег обаче. Споко. Всичко ще мине. Peace
Честито на всички нови бременлинки! Успех!

# 515
Момичета минавам да ви почерпя - Лора става на 9 днес!

# 516
Хай, честит празник! Да расте здрава и обичана малката ти принцеса!   bouquet

# 517
  • Перник
Честит рожден ден на Лора! Да расте здрава и весела! Хубав празник!   bouquet

# 518
  • България
ЧРД на Лора! Жива и здрава да е и много да радва мама, тати и малкия Коко!

# 519
xai, честит празник! Лора да расте здрава и щастлива!

# 520
честит РД на лора!
хубав и спокоен празник на хай пожелавам!
същите неща пожелавам на птица, на краси и на мама ! да ви е ведро на сърцето и слънчево в душите!
краси - какво е времето в мадрид към момента. а прогнозите за края на седмицата какви са?

# 521
Честито на Лора:)

Аз съм си в нас, моя син е болен, вдигна яко висока температура, все се надявах да му спадне сама, ама на 39.5 се предадох и му дадох нурофен, въпреки че хич не исках  Rolling Eyes А нищо друго му няма, само температурата.

# 522
и камен е така, ама е болен вече 7 дни, така че днес аз пък се предадох и дадох АБ - нали децата остават при нашите сега за седмица, така че по-добре да го вдигна на крака преди да тръгнем.
а нурофен аз давам още при 38 градуса - какви ти 39.5  Wink

# 523
Аз по-смело изчаквам 39. Температурата лекува  Wink
Ако беше по-голям, щях да изчакам още малко, ама не посмях.

# 524
Маик  , тази седмица е много слънчево нос утрин и вечер е студено ,локвите са замръзнали,на обяд и следобяд е като пролет

погледни тук
http://www.eltiempo.es/madrid.html

благодаря ви за пожеланията за Галина

xai  честита ви рожденничка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт