Май-чета и Май-ки

• 28 834
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
на тебе момък наричам  Peace

псм - може да е моиче, а може и да не е. ще видим  Wink

# 646
silvi@, прекрасна новина! Лека и безпроблемна бременност ти желая! Flowers Four Leaf Clover
..**НаТи**.., на тебе малко ти остана  Hug
Благодаря за поздравленията за Лори! Тя всъщност за пръв път в живота си игра блиц. Справи се чудесно обаче Simple Smile
Ние вчера пътувахме към северозападнала България и се върнахме преди малко. Добре ни се отрази разходката.

# 647
 Grinning голям смях с тези пророчества. всеки да си запомни и на края живи и здрави ще видим дали е познала майчето. иначе и аз имам такова чувство за себе си  Wink

# 648
  КСИ да малко остана 15 май ми е термина Simple Smile За нас доктора каза момиче да видим какво ще излезе.
    Явор още спи в леглото си с решетка,неиска да го дава нито на бебето нито на никой ooooh! и не смея сега да го тормозя да не се почувства изолиран като се роди бебето.Засега ще сложим малкото в преносима кошара надявам се да му е добре там.Поне в началото ще са в отделни стаи та да може Явор да се наспива за градина ако реве много бебето.Ама май и ние с мъжо трябва да се разпределим по стаи Mr. Green Whistlingа тази идея не ми се нрави много.Ще видим,само всичко да е наред.

# 649
 HugЗдравейте, сладурани! Много ме зарадваха бременните новинииии Heart Eyes Много ви целувам всички и желая здраве! Иначе за шарката аз питах, но по друг повод. LaughingБебе още не правим, защото си признавам, че още ме е шубе newsm78или пък изчакваме да го направим така, че да се роди пролетта Mr. Green
  Наистина в темата има затишие, но сигурно всички като мен само четат и чакат по някоя добра новина Heart Eyes
 И накрая  Hug Hug за Птичетата! Мисля ви да знаете!

# 650
и да питам далинякой е преместил дребсъните на нормални легла. а това гопитам, за да ми дадете акъл какъв матрак да купувам. до седмица-две тряб ада е готово новото легло на камен -

ние сме на детско легло, по модел на чико, което става на голямо (разтяга се). Отдавна без решетки (от 1 година). На Лора сме взели магнифлекс - от най-ниския клас, на промоция в метро (на руло) бяха около 120 лв. много све доволни и се замисляме да сменим и нашия (хепи дриймс). на Калоян също такова ще вземем.

силви - честито! здраво и сладко бебче. много ми харесват тези новини.

# 651
уау - 120 лева за легло се вписва чудесно в семейния бюджет  Peace
а това кога е било? дали сега има подобна промоция? не че е пристигнало леглото ни впрочем  Rolling Eyes всъщност - все едно -като дойде, ще знам да надникна И в метро. 10х  Peace

# 652
уау - 120 лева за легло се вписва чудесно в семейния бюджет  Peace
а това кога е било? дали сега има подобна промоция? не че е пристигнало леглото ни впрочем  Rolling Eyes всъщност - все едно -като дойде, ще знам да надникна И в метро. 10х  Peace

майче - това беше преди време, но ако следиш преиодично излизат на промоция. цената беше само за матрак, без решетка. удобно е - на руло, даже будеше съмнения дали ще стане нормален матрак  Joy ама стана, де.

# 653
  • Перник
И Калоян си е още в бебешкото легло - само има дупка в единия край да може сам да влиза и излиза - така по-лесно ни посещава през нощта. Живот и здраве, като оправим къщата и има собствена стая, ще му напраивм и леглото голямо  Mr. Green

# 654
Здравейте отдавна не съм нлизала тук  Blush Blush,гледам че в списъка на 1 стр сме още там  Party
Много се радвам че имаме нови бебчета и ще имаме и още....  Hug Party Heart Eyes
Радвам се да ви видя  /прочета/ Hug,из форума съм но не пиша много повече чета и така.
Страшно Много се радвам за всички за родилите , за бремените и въобще за всички  Hug  bouquet
Теди от 1 седмица е на градинка за сега е добре,посвикна малко вече но още отива с малко нежелание на градинката,не спи там почти не яде,доколкото разбирам и все до госпожите стой,ама мисля че ще свикне само да ми е Здравичка за това се моля  Praynig
Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременост и на всички бебчета и МАЙчета да са Здравички  Heart Eyes Hug

# 655
ехо Flutter
силви, честито и със здраве Mr. Green
нати, само да сте ок, другото ще се нареди Hug

ние с мира сме новодомчета: много много сме щастливи пупу Heart Eyes

много й се нервя, че не ще да яде, вече незнам, какво ли не пробвах и с добро и с недобро и ме побърква на всяко ядене претенции ooooh!

# 656
кратко ще го кажа: кризата на 3тата година или с други думи - първият пуберски период.
при мира е не-ядене, при камен е лигавене във всякаква форма и за всичко - искам сок, не искам сок, защо чашата е полу-пълна, защо е много пълна, много малко сок има, не искам сок, искам вода, сега искам чай, дах нескуик; искам на ям, не искам това да ям, искам да ям пред тв-то, не, сега искам на масата и други дивотии. и всичко това е придружено с особено висок тон, да не кажа с фалцетно детско крещене, тръшкане, търкаляне по земята, непрекъснато крещене на 'ти пък!' или 'НЕЕЕЕ', или 'нЕ тАка!'. и цялата тая работа не само ме влудява, а ме изтощава. знам, че нтрявба да викам, и не викам впрочем, защото шумът става ужасен, но нервите, кото ми коства не-викането, супер ме изцеждат. опитах и а не обръщам внимание - просто да го игнорорам, обаче той става много настоятелен и започва да мели едно и също нескончаемо, при което се губи смисълът на намеленото - така слива сричките. помня и с петра, че имах такъв неприятен няколкомесечен период. тя обаче поне беше тиха. много сръдлива и обидчива, но поне що-годе тиха. тоя моя син е отварт откъм децибели.

честит нов дом! да е пълен с мир, хармония, усмивки и щастие  Hug

# 657
мерси! вече е пълен с най-важния мир - мира  Heart Eyes

мда, точно такава почти е мира, много напоследък е взела да мрънка за всичко, но казах само за храненето, че ме притеснява, че един път не си изяжда нещата Tired особено ако са овесени ядки се нервя, щото да не а.а трудно или пък ако съм й сготвила вкусна полезна манджа Rolling Eyes  значи винаги винаги не е яла спокойно значиии още от бебе тва нещо хранененто най ме нерви!!!

# 658
Да се включа и аз в детския пубертет- едно към едно го е описала Майчето, аз се опитвам да отговарям строго без да повишавам тон, но таткото много й се връзва и са постоянно във война- викащи, ревящи, сърдещи се- чакам да мине този период и при двамата Rolling Eyes
Ниночка, честит ви дом  bouquet, аз пак не съм разбрала Laughing

# 659
  • Перник
Честит рожден ден на Приказка/Тортуна пиле жоапан! Да си жива и здрава!  bouquet

Ниночка, честит нов дом! Да е пълен с щастие и хармония!   bouquet

Мамамила, Майче, описвате моето дете  Mr. Green Преди 3 дни заяви, че обича само пържоли, кюфтета, кебапчета и пържени картофи  Crossing Arms Почти никога не си изяжда яденето, непрекъснато капризничи - искам това, не го искам, хвърля нещо, което току що е поискал и съм му дала, крещи, пищи, сяда/ляга на пода, изскубва ми се от ръката на улицата - ужас!
Като споменах улица, да ви споделя какво ми разказа онзи ден една колежка - не знам дали и доколко е вярно, но звучи ужасно. Нейна позната с момиченце на 3-4 годинки се разхождала в новия мол - Сердика. В един момент детето изчезва. Оглежда се наоколо, не го вижда никъде. Отива при охраната и те веднага затварят всички изходи. Намерили детенцето в една тоалетна, завързано, с обръсната глава и парцал, натикан в устата  Shocked С една дума, внимавайте много!

Общи условия

Активация на акаунт