Май-чета и Май-ки

• 28 827
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • На морето!
Светла, това звучи повече от ужасно, отвратително и гнусно. Дано не е истина Praynig Въпреки, че наистина се навъдиха страшно много изверги и е много страшно.
Симеон също минава през своите настроения, имаше време когато отказваше да яде и резултатът е на лице: -1кг. Сега си е върнал 200гр, но пак си е в норма и това не ме притеснява.
Силви, честито! Лека, красива и здрава бременност ти желая! Много ви се радвам!
Нати, не се бях замисляла над такива подробности, но спокойно- всичко си е нарежда с времето по най-добрия начин. Няма смисъл да се притесняваш предварително.  Hug
И мен ме е шубе за бебе. По план съм го отложила за предучилищната-първи клас, за да съчетая домашните с памперсите и да имам повечко време. Този месец ще започвам и противозачатъчни, за да намаля максимално възможността за изненади.

# 661
Честит ви нов дом, Нин!
Светла- това е не ужасно и стряскащо,кето е станало( дано да не е истина), ами ....нямам думи даже да се изкажа....

С яденето нямаме никакви проблеми. Ядат повече и от мен дори  Mr. Green. Ако трябва да пазят диети като пораснат, трудно ще им бъде  hahaha. Габи особено, постоянно тъпчи нещо и Ники я нарича ламя:35:. Иначе изследванията за желязото пак са ниски, стигна 70 и мисля да я заведа на хематолог. Довечера сме на консултация и ще поразпитам доста педито. Приготвям и един лист с въпроси за пустия му нисък хемоглобин(оплаках се).
Хубав ден

# 662
истина е. жената е наша задочна позната. детето е било подстригано, упоено и облечено с други дрехи. случаят е потулен. аз сънувам кошмари по повода  Rolling Eyes

чрд на приказка. да има приказен живот  Peace

# 663
  • Перник
истина е. жената е наша задочна позната. детето е било подстригано, упоено и облечено с други дрехи. случаят е потулен. аз сънувам кошмари по повода  Rolling Eyes

чрд на приказка. да има приказен живот  Peace

Ужасно! Звучи ми прекалено ужасно, за да е истина, но явно в реалността по-ужасна, отколкото мога да си представя  Shocked
Важното е, че все пак са намерили детенцето.
А защо е потулен случаят, Майче? За да не спрат хората да си водят децата по моловете?!?

# 664
нямам идея. родителите са задочни познати - не са преки и няма как да попитам.
мисля си, че може би мол-ът не иска да развали имиджа си. преставяш ли си как съобщават в новините, че най-големият и нов мол в софия е място, където отвличат деца. и аз да бях управител на въпросния мол, и аз щях да искам да потуля случая. друг е въпросът, че няма как да няма официално съобщение ли, жалба ли, що ли в полицията - при упоено дете се ходи в пирогов, където пък те са длъжни да подадат сигнал в полицията. и изобщо - ако си родител, защо да не искаш да раздуеш случая - колкото повече хора знаят и са предупредени, толкова по-осторожни ще са всички.
все си мислиш, че тия работи се случват на ДРУГИТЕ, ама истината е, че иние 2 пъти сме 'губили' камен - за 10 секунди го изтървахме от поглед и той отпраши към сладоледажийницата на 40 метра от нас. за касите на кауфланд и хит иде реч - буквално за 10 секунди отклонихме поглед, и той изчезна. а там хора, колички, навалица - никак не можеш да видиш 80 санта човече (тогава толкова беше). такъв бой с крясъци отнесе пред хората, че чак мен ме заболя ръката от бой и гърлото от викане. след първия път си мислех, че това е то - повече няма да го повтори - ще му държи влага, но ето че имаме и 2ри такъв. а съм добър родител - предугаждам дори най-несъществуващите беди и потенциални опасности, всяка опция ми е в главата, гледам 20 крачи пред ситуацията, и на - случи се. тогава и точно започнахме да плащаме на гледчката, за да можем да ходим на седмичен пазар БЕЗ децата. после омекнахме и сега пак семейно се мъкнем. та добре че в тия 2 момента не е имало някой, който иска да отвлече детето, защото 100 % е щял да успее. от момента на 'губенето' до момента на намирането са минавали 2 минути най-много, но 2 минути си е много време - тъкмо колкото да предложиш бонбонче, да обещаеш сладолед, да покажеш нова играчка и да вкараш в кола. и иди го търси после...

# 665
Направо ми настръхна косата, как е възможно?!?! Плюя си в пазвата, че Мила ни държи все за ръце навън. Shocked

# 666
  • България
Настръхна ми косата, ама аз днес чух тази история  и от трето място - така че все нещо вярно има - егати държавата...
Чух и друга история, във връзка с тази - разни адвокатски кантори изнамират данни на родители кандидатствали за осиновяване на дечица и запобчат да ги бомбандират с оферти за "продажба " на деца - "имам 8 дневно бяло бебе", после" е имам и 4 месечно такова" само за 20 хиляди лева...... та защо не и "3-4 годишно детенце за .... лева" като на пазара за мръвки......, отвратена съм.......
Аз също съм много предпазлива, понякога дори истерично педантична към поведението на детето си - ама така ми се струва редно, за да мога да го опазя от гадости като тази, ох не дай си боже ми се случи нещо такова - ще откача.....

Иначе, честито на всички нови бременлийки!
Аз от една седмица кащлям като супер туберколозноболна - ходих на лекар и засега имат съмнение за алергична реакция и пия противоалергичти илачи - ама полза никаква... кашлям си и това е...
Коко е добре - естествено е че и той има същото поведение, описано по - горе... ама ще мине... надявам се
Ох, да не забравя ЧРД на Приказка!

# 667
ЧРД на Приказка! bouquet
За случката в МОЛа нямам думи! За съжаление никой не е застрахован от подобно нещо. Похитителят/лите е можело лесно да се измъкнат с чуждото дете, като е упоено, обръснато и с други дрехи Sick Добре, че на време са блокирани изходите и са били принудени да го оставят...

# 668
  • Варна
Ехо, здравейте милички Hug Hug Hug

Първо нека честитя на Силви, много лека и безпроблемна бременност ти желая Hug Много, много здраво бебче Heart Eyes
Аз вчера бях при моята гинеколожка и тъкмо си спомних как преди една година пак бях там по това време за установяване на бременността  ми. Стана ми едно такова мило и много хубаво. Хубав момент е бременността (след 3-я месец Mr. Green)
Нати, и при теб малко остана, колко бързо лети времето, гледай да олучиш датата на баткото Laughing Иначе Мирела не се е събуждала от ревовете на бебка през нощите, кърти си и не й пука Laughing

Ужасяваща история за отвлеченото детенце, представих си отвратителната гледка и настръхнах направо, това е супер голям стрес за всички, дано скоро го преодолеят. Дано никой не попада в такава ситуация, ужасяващо и зловещо е направо Cry Sad

Мирелка малко ми е болничка, тя пък с нейните инфекции, пак е направила  някаква,обезводнен организъм и повишена температура, но бързо се възстановява. При децата всичко бързо идвз и отшумявапо-бързо съм забелязала. Те са в движение постоянно, не се предават лесно като нас.

За пубертета съм напълно съгласна, даже вчера казвах на баща й , че я гони пубертета и той се опули Shocked "от сега ли" Grinning Grinning
При наша кака той преминава с тръшкане, защо ми пи от чашата, от водата, "няма да ям", "оставете ме на мира", и какви ли не още познати ви фрази Mr. Green

Нин, честит дом и от мен! Много е готино! Hug

Замисляте ли планове за наближаващите рожденни дни, какви подаръци ще купувате, по тяхно желание или изненади?

# 669
Нин - честито за новия дом!
Това за детенце в мола - ме потресе.  #2gunfire
описанието на майчето пасва тотално на калоян, пищи и се тръшка за всяко нещо. налага се и на моменти не се търпи. гледам да не се вързвам, ама понякога е много трудно

# 670
  • Перник
Майче, и аз губих Калоян - първата вечер на морето, в пълния ресторант. Намерихме го за ок. 1 минута и в общи линии се успокоявах, че не може да му се случи нищо, но като си помисля - можеше да падне в закрития басейн, в открития, да тръгне по тъмния плаж и оттам в морето.... Да пази Господ!

Замисляте ли планове за наближаващите рожденни дни, какви подаръци ще купувате, по тяхно желание или изненади?

За сега мисля да му купим колело. Ще празнуваме в детски център, тоя път няма измъкване - от зимата се пазари и неговия рожден ден да е като на Вики  Mr. Green

# 671
рд - ние сме с градинско парти, както всяка година. няма да е на самия ден, нито дори уикенда след него, че в деня след РД летим, а после ще ми трябва малко време да се организирам. на 9ти навярно ще е - да минат почивките и да се върнат хората. и списък още не съм  направила  нито на хората, нито на нужните материали. само знам, че аз ще си правя тортата и манджите, и че хората ще са много, като всеки друг път. сега поне ще сме навън - петриният рожден ден минава много тежко за мен - ужасно много хора, минаващи през нас - през октовмри няма как в градината, а няма как и броят да намалим, защото всички другарчета са ни близки - и големите, и малките  Peace
а подаръците са готови - всичките са купувани от майтойс.де по различно време. едното е голям кран с дистанционно - да се кефи детето на личен подарък. а като за общи сме купили дървени 'ски' - едни чудеса, дето мязат на 'ски' - обувките на децата се захващат в 'ските', а самите 'ски' могат да се прикрепят едни за други, така че децата да се движат заедно; ролкови кънки и за двете, и джаги, което е от моите родители, обаче е толкова грамадно, че докато не дойде новото легло на камбата, няма къде да го турим, и нищо чудно да остане за ИД през юни. освен тях камен си е поръчал ан тоз-оня вече и голям робот и вълшебни животинчета. и като добавим, че сигурно пак ще имаме 30+ гости, игровият фонд у нас напълно ще се обнови  Wink  

# 672
  • Варна
Вълшебни животинчета и Мирела иска- кученца, котенца с памерси и къщички Joy Joy Joy, ще ограничавам детските канали май Mr. Green

# 673
  • Перник
Вълшебни животинчета и Мирела иска- кученца, котенца с памерси и къщички Joy Joy Joy, ще ограничавам детските канали май Mr. Green

Ние за щастие не знаем какво представляват тез жУвотни  Mr. Green Обаче пък сме в издирване на динозавър, който си мърда главата и опашката и ходи май  newsm78 Щото един батко в градинката имал такъв  Crazy

# 674
  • На морето!

Ние за щастие не знаем какво представляват тез жУвотни  Mr. Green Обаче пък сме в издирване на динозавър, който си мърда главата и опашката и ходи май  newsm78 Щото един батко в градинката имал такъв  Crazy
И Симеон не е наясно с тези животинки. Р.Д. ще е в детски клуб, а за подарък иска кола- акумулаторна, аз не съм много съгласна, но като компромисен вариант можем да му вземем една с родителски контрол и да се надяваме, че ще му омръзне бързо.
Колело има, но върти педалите назад. Тротинетка също има, но вече не му е голяма страст, а играчките са запълнили цялата му стая, която не е никак малка и смятам да огранича новите, поне докато сам не реши да се раздели с мин. 1/3 от сегашните.

Общи условия

Активация на акаунт