Нови придобивки в гардероба (празнично издание) - 16

• 74 044
  • 703
  •   1
Отговори
# 345
Последно гледах, че доста го бяха намалили, ама не съм сигурна за цената ....към 95 лв. ли беше?

# 346
  • София
След като днес имах планове да пътувам и ми пропаднаха....си подобрих настроението с малко покупки Wink

susikata, е видях едно , което да не ми хареса, твоят стил много ми допада, аз така често ходя на работа /освен, когато не ми е доста по-лежерно, или петъчно Simple Smile

# 347
  • USA, Steak State
  Якенцето
  Шала

# 348
Последно гледах, че доста го бяха намалили, ама не съм сигурна за цената ....към 95 лв. ли беше?

130 лв. Peace

# 349
# 350
TheBlackWidow, шалът с ръкавите е убийствен, откъде да си взема такъв?

# 351
  • Belgium
TheBlackWidow, шалът с ръкавите е убийствен, откъде да си взема такъв?

Това са дрехи на Victoria`s Secret.

# 352
  • USA, Steak State
Мисля, че момичетата обсъждаха, че има и в Манго... Или грешно съм запомнила.. не знам.

# 353
TheBlackWidow, на първата снимка някакви подплънки ли са, че не мога да се оринтирам?
Можеш ли да дадеш линк към якенцето?
А това синьото полуполо как му е материята, стои ли като на снимката?

Много са ти хубави попълненията!  bouquet

# 354
  • USA, Steak State
Тази седмица ги чакам и ще споделя мнение.
Иначе първото са подплънки по точно, за дрехи, с които не може да се носи сутиен. Залепват за кожата.
Не съм купувала подобно нещо до сега и на мен ми е интересно.

А това е линка към якето:
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … br=6620&atp=a

# 355
Нямам думи за покупките от последните няколко страници  omm

Гривната на Лу и пръстена на Суси обаче ми взеха акъла и сега има да си мечтааая.......Лу дали не иска да бъде добро другарче както винаги и да ми подскаже имам ли и аз шансове да се уредя с една такава  Whistling Heart Eyes

При мен има някои нови нещица. Днес ми пристигна ето тази рокличка

А иначе съм снимала и част от другите ми завоевания...поне за тях намерих време и сили, но пак не мога отделно да ги маркирам, така че на който му се разглежда от тази блуза нататък са новите  Peace

ПП. Макар да има тема само за нови бижута аз все пак се надявам да ги пускате и тук, защото едва намирам време и тук да прегледам, а ако трябва да търча по всички отделни теми просто ще изостана ужасно с новостите при вас...А това е непростимо за дърта фльорца като мен, както знаете  Laughing

# 356
*MILADY*, роклята е уникална. Много стилна и ефектна. Другите неща също са красиви, но роклята - обхваща ме завист/благородна, разбира се/. Носи я със здраве и гордост!  Heart Eyes

# 357
*MILADY* имаш страхотни неща, просто уникален стил на обличане, какво да кажа друго.   newsm51 Винаги с удоволствие ти разглеждам придобивките.

# 358
  • Belgium
Милейди, айде бе момиче, къде се беше затрила  Hug

Страхотна рокля, направо красота  Heart Eyes

Относно гривната - както вече писах е от стара колекция и юрнах една приятелка с връзки да рови из складовете  Mr. Green Но пусто сърце не трае  hahaha

Ако искаш мога пак да я потормозя, но не знам останало ли е нещо  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 11:04 от Лу

# 359
  • Все на втория етаж
*MILADY* , добре дошла. Grinning Дано госпожиците ти оставят време и да слушкат, за да се появяваш по- често. Я кажи диадемките от къде са?

Общи условия

Активация на акаунт