Нови придобивки в гардероба (празнично издание) - 16

• 73 740
  • 703
  •   1
Отговори
# 630
  • София
*~Miss~* , ако искаш на лични мога да ти пусна телефона на фирмата и да попиташ къде в София да ги намериш !

Незнам какво са изкопирали , но имам техни ботуши от миналата зима, кожа , високи и освен че веднъж съм им сменила капаците , ги нося всеки ден и не са мръднали , много са качествени и затова си взех и тези !
супер са  Peace и аз се интересувам Mr. Green

# 631
Не искам да споря кой какво откраднал.Имам рокля на Макс Мара купена от ишлемарска фирма, а в магазина на тази фирма видях, че е с на етикета пише Май Simple Smile.На същото се натъкнах и с една друга ишлемарска фирма, която шие за Капаска, пък в моя град се продават под друго име и то на смешна цена.
Ботите са разкошни и на Сусито роклята Simple Smile

# 632
mmmshushy80  Може ли да кажеш от бс от къде са купени?

# 633
  • Варна
Ботите са страхотни и със сигурност много по качествени от тези на Мис Сиксти. Поздравления за избора!. Имам доста обувки от Соколов и съм супер доволна

# 634
Ботите са страхотни и със сигурност много по качествени от тези на Мис Сиксти. Поздравления за избора!. Имам доста обувки от Соколов и съм супер доволна

Не съм много сигурна. Аз пък не мога да сравня качеството на обувките на Мис сиксти с българските, които имам (също на Пещера).
susikata както винаги страхотни рокли и поли!

# 635
  • Варна

Не съм много сигурна. Аз пък не мога да сравня качеството на обувките на Мис сиксти с българските, които имам (също на Пещера).
susikata както винаги страхотни рокли и поли!
Не искам да споря, но специално за тази марка съм сигурна....от доста време пазаря от същата фирма. А като цяло от качеството на мис сиксти изобщо не съм доволна, но въпрос на вкус....

# 636

има ли някакъв сайт или инфо дали имат магазин в София? или поне в кои магазини има техни обувки - за Соколов говоря

# 637
От този сайт някой япръчвал ли си е нещо?  http://www.bonprix-bg.com/bu/shop.htm?cat=1.10.114

# 638
Иренка, дънковия сет на Мис Сиксти ли е?

Много е хубав!

# 639
Много сладки ботички!

Аз да се разпиша с:
пола с висока талия
рокля

Susikata, роклята е страхотна.  Heart Eyes Би ли споделяла откъде е и дали има в други цветове. Благодаря!

# 640

Много ще съм ви благодарна ако ми кажете от къде мога да си купя такива обувки  Grinning
Ама същите - средно висок ток, остри - класически, с такова дълбоко деколте отпред  Blush.

В Nine West има такива обувки, намалени, от миналогодишната колекция.

# 641
Благодаря ви, момичета!  Hug

Роклята си я поръчах от Иванел, има страшно много цветове. Ето линк:
http://www.ivanel-bg.com/products/%D0%A0%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F … %D0%BB%D0%BE.html

# 642
  • София
susikata, ако знаеш от колко време му се каня на този сайт... но не поръчвам защото така не мога да преценя каква е материята  Rolling Eyes Сподели мнение. Материята приятна ли е, дали ще се отпусне с времето според теб?

# 643
  • София
Вижте този гащеризон: http://podari-bg.com/products/18810. Цената му съвсем не е толкова висока.Само немога да преценядали е същия, който ви интересуваше, от снимката....

# 644
susikata, ти свои мерки ли дава ? Hug
Аз и се каня, ама се притеснявам да не ми стяга в някои зони  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт