Нови придобивки в гардероба (празнично издание) - 16

• 73 736
  • 703
  •   1
Отговори
# 645
Addri, материята според мен е комбинация от памук, нещо изкуствено и еластан. Дебеличко е, някакси леко ватиранка...не мога да го обясня по-добре.

BacuTy , не съм давала свои мерки, заложих на стандартен М и взех, че уцелих Simple Smile

# 646
# 647
Всичко е страООООООтно. Heart Eyes
Баси как ти завиждам. Mr. Green

# 648
Tia_e черната рокля най-ме грабна - страхотна е!

# 649
  • София
последно се сдобих с тази ризка и полата  Heart Eyes
http://www.mypicx.com/uploadimg/1461229165_02112010_1.jpg

# 650
  • Belgium
Tia_e какви красоти, да са ти честити  Heart Eyes

Относно анкетата - дори да се реши да се направи отделна тема, лично аз ще продължа да питам тук дали някой е виждал дадена дреха, защото и Славчето, и Tia_e и други много запознати мацки, ще четат и отговарят тук  Laughing

# 651
Авче, не си сама в завистта си, душо  Mr. Green  Laughing

Тиа, както вече ти казах- НЕВЕРОЯТНИ са- всички до едно omm   Heart Eyes

За анкетата- мисля, че и без това вече има твърде много профилирани теми. За хора като мен, който имат време само за по едно око това е непосилно- да се изчетат всички теми. Т.е. аз съм да си питаме тук.
А иначе-да, трябваше тема за бързо въпроси и тук. Аз за това и гласувах ЗА спама, но то се оказа съвсем друго нещо там  Tired

Имам доста нови неща, но нямам време да ги снимам. Надявам се скоро да успея  Rolling Eyes

Суси, и твоите неща са много стилни  Hug

# 652
Ми айде да си остен да се питаме тук  Hug Tia e казвай бързо от къде е зелената рокля , прати линк на лични ако искаш  Whistling  Heart Eyes

# 653
Тиа обувките са великолепни. Както винаги прекрасни придобивки Wink
ВалчеВ ризата не я виждам, но полата е много красива. Един съвет - носи я с обувки Simple Smile

# 654
  • Все на втория етаж
Понеже се коментира качеството на бг ботуш и Мис Сиксти, да споделя, че съм разочарована малко от ботушите Мис Сиксти, които ви показах миналата седмица. Поръчани и доставени са ми от Англия, в събота ги обух за пръв път . Излизах с кола и на отиване и връщане и реално съм ги носила много малко време, от колата 20 метра до ресторанта и обратно, ами да ви кажа, изглеждат все едно са на два месеца, а смея да твърдя че много пазя. Кожата се оказа много тънка и на две места направо се е обелила / не съм се спъвала / , едното е отвътре, естествена е кожата и си личи, но явно е много тънка и не добре обработена, или просто аз съм куц кон попаднал на куц чифт. Rolling Eyes Sad Където са се намокрили от снега, по тока най- вече, са на петна. Tired Е аз  малко обичам всичко да ми е 6 и обръщам много внимание на дребни неща понякога. Не е нещо голямо и очебийно, определено ще си ги нося докато издържат, но просто споделих, че много зависи от партида, модел, чифт и т.н. Иначе марката си е качествена много по принцип. Съдя по останалите ми неща, а и съм пристрастна малко де, фен съм й. Имам ботуши на Тенденз , ест. кожа, 5 год. карат, напълно здрави, само поожулени. Така че като с всяко нещо е много относително.

Гласувах с втора опция.

Ева, не е дънково, ами е комбинация от ситен джинс, трико и памучни платки от сорта на тензух. Това не е Мис Сиксти този път  Mr. Green , от Промод е.

# 655
последно се сдобих с тази ризка и полата  Heart Eyes
http://www.mypicx.com/uploadimg/1461229165_02112010_1.jpg

Полата много ми харесва!

Tia_e страхотни придобивки, наистина, но черното рокле е  мммммм  Crazy

Аз гласувах да се питаме тук Simple Smile

# 656
http://www.bonprix-bg.com/bu/offer.htm?cat=1.10.114.1.7 влюбих се в тази рокля ... имате ли мнение за въпросния сайт

Тиа , черната рокличка е трепач  Crazy

Валчето , полата е много хубава

# 657
http://www.bonprix-bg.com/bu/offer.htm?cat=1.10.114.1.7 влюбих се в тази рокля ... имате ли мнение за въпросния сайт

Тиа , черната рокличка е трепач  Crazy

Валчето , полата е много хубава
И аз доста неща си харесах от сайта. И аз за него питахдали някой е поръчвал нещо от там, но никой не ми отговори.

# 658
  • Варна

Черна такава но с дълъг ръкав

# 659

Общи условия

Активация на акаунт